Красиви и след брака и детето

• 29 437
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
Доколкото следя, инфлуенсърката окуражава дамите да бъдат по-смели и дръзки в избора на комбинации, но, подчертавам, стига да имат желание - не всяка има такова. Ако имат краката и искат да облекат къса пола, къса рокля, например, защо не? Тя дава know-how каква е препоръчителната дължина, та да бъде ок, комбинации и т.н. Удоволствие ми прави на мен да чета благодарствени коментари под видеата за успешно приложени и добре приети съвети. Relaxed Животът, предполагам, не свършва на 50, нито жените губят своята женственост.

# 241
  • София
Животът, предполагам, не свършва на 50, нито жените губят своята женственост.

Понякога реално животът започва на 50. На някои жени децата вече са големи и самостоятелни, с мъжете си са изградили здрава и стабилна връзка, постигнали са определена стабилност, вкл. финансова и свободното им време вече е изцяло за тях, половинките им и разни удоволствия.

# 242
  • France
Във Франция има много известна стендъп артистка, която в един от скечовете си казва, че да си на 50+ било като да си тийнейджър с кредитна карта. Било страхотно.

Малко ми е странно, че в 2024 трябва някой да казва на жените да се обличат младежки на 40-50. Ами те си се обличат така. Поне това, което виждам, де, не мога да говоря за целия широк свят. По-скоро трябва да се внимава по инерция да не се получи нещо неподходящо. Например аз имам много минижупи. На 20 изглеждат сладко. На 40 има риск да изглеждам като изгладняла кугар и да пращам послания, които не отговарят на вътрешния ми свят. И сега се чудя какво да ги правя?

# 243
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте,мислите ли,че една жена трябва да продължи да се гримира да си прави прическа ежедневно за да поддържа интереса на съпруга си или по-скоро той трябва да я харесва с коса вързана на кок и облечена с каквото е намерила за удобно ,защото е майка . Мислите ли,че едната или другата противоположност са от значение  в един брак ,като не говоря за къпане това би трябвало да се подразбира,че е ежедневно 😃
Ще започна аз, преди да се роди малкия си казвах,че небива една жена да се изоставя след като има дете и,че винаги трябва да се старае да е красива за пред мъжа си ,е да ама след като се роди малкия нямам никакво желание да се гримирам или да си облека нещо по-различно от анцунг или клин за това го правя и рядко пък и цял ден с дете на 1,5 г готвене ,чистене и някакси губя желание да се направя ,,хубава" като тук нямам предвид сресване или обичайните неща,да не си помислите,че ходя като клошарка 😂😂😂

Женската красота няма общо с грим, прическа, анцуг vs бална рокля и клинове. Младата, здрава, естествено красива и женствена жена е красива и облечена в анцуг.  В клин и без грим е даже още по-красива. Стара, разплута или съсухарена или жена каквото и да си облече и както и да се гримира и маникюрира си е грозна. Е, добре направена перука или екстеншъни могат да прикрият плешива тиква или рядка, липсваща на места коса, но дотам.

Аз пък почнах да се гримирам след децата. После намалих количеството и спрях.

Обличам се според мястото, което ще посещавам.

Мъжът ми не ме намира за по-привлекателна като се натокам, нито аз него. Харесвам си го и с фрак, и по анцуг.

# 244
  • София
Все пак, поддържаната коса и кожа са от голямо значение за красотата. Ежедневно виждам жени, над 30-35-40, със суха кожа и коса, преждевременно състарени.

# 245
  • France
Надали се оставят така от кеф. Като видя такава жена и си мисля какво ли преживява в момента.

# 246
Не всички жени имат нашето спокойствие и уреден живот. Хайде стига сме търсили кусури и съдили непознати хора. Освен всичко друго, става дума и за пари, и за време. И да, има жени които нямат и двете.

# 247
А на мен ми е интересно тези с многото пластове грим като ги свалят пред огледалото какво преживяват Thinking

# 248
  • София
Все пак, поддържаната коса и кожа са от голямо значение за красотата. Ежедневно виждам жени, над 30-35-40, със суха кожа и коса, преждевременно състарени.
Поддръжката е важна, да, но и гените имат значение, начинът на живот, средата...

# 249
По принцип съм съгласна, че красивият си е красив, с или без грим и екстри, но се чудя защо тогава холивудските актриси/ актьори обръщат толкова голямо внимание на поддръжка, салонни процедури, най-скъпа бяла и декоративна козметика. И ако човек види снимките им с или без грим, някои не може да ги познае даже без грим.

Много ми е интересно Мерилин Монро какво щеше да представлява без макиажа, тоалетите и блясъка, при все че тя негримирана даже не е толкова красива в лице, нищо толкова особено не е. А е със статут на световна и неизменна във времето икона на красота и сексапил. Размишлявам си просто..

# 250
  • София
По принцип съм съгласна, че красивият си е красив, с или без грим и екстри, но се чудя защо тогава холивудските актриси/ актьори обръщат толкова голямо внимание на поддръжка, салонни процедури, най-скъпа бяла и декоративна козметика.

То това им е част от работата.

# 251
  • София
Това е част от продукта, който продават.
При обикновените жени би трябвало да е част от самоуважението.

# 252
  • France
Точно Мерилин по ми харесва в натюрел. С рижа коса и квадратна брадичка. Но какво да се прави, въпрос на мода. Както сега Кардашианките са модерни, а само преди 10ина години биха били категоризирани за грозни. Всяка епоха си има своите канони, което всъщност е много тъжно.

# 253
Да, обаче актрисите наистина доста рядко имат участия, интервюта, даже излизат без грим. Само Алиша Кийс знам, че се появаваше от убеждение без капчица грим пред камерите (от едно музикално шоу в САЩ) и при все колко натурално красива е, пак си личеше и някак бледнееше сред останалите.

Мерилин натурална за мен е най-много хубава жена, естествено красива ми е Анжелина Джоли.

# 254
Защо да са без грим? Всеки изглежда по-добре с малко/подходящ грим.

При липса на петна няма нужда от фдт, но една спирала, или червило, или вежди променят многократно, зависи на кой какво му отива/липсва/има нужда от подчертаване.

Искам да видя кой ще отиде на сватбата си без никакъв грим и тогава да съдим актрисите с грим на интервюта. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт