“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 662
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 285
Всъщност Лоизу си променяше гласа в Маскираният певец и то доста успешно, ама дали ще успее да имитира, не знам.

# 286
Определено ще събуди публиката с тази песен

# 287
Отвратителен е Рачков.

# 288
  • Ланкър, планините Овнерог
Рачков и Геро ще изгорят Simple Smile Уляха се! Няма такива халтураджии, особено Рачков Wink
Екстра са. По-добре от прости конферансиета.

Всъщност Лоизу си променяше гласа в Маскираният певец и то доста успешно, ама дали ще успее да имитира, не знам.
Но там не си ли избираха сами песните?

# 289
Да използвам така модерния израз, но ми е много криндж да го гледам Панайот, както и Мара. Той поне пее страхотно.
Джулката беше забавна.
Зомбори ми е фаворит от тази вечер, а и занапред предполагам.

# 290
Балсам за ухото е Панайот Панайотов след всичко, което чух дотук.

# 291
Много обичам тази песен в изпълнение на Елвис, на Том, но сега и в изпълнение на Панайот ми хареса. Пее си човека.

# 292
Open Mouth Open Mouth Open Mouth Егаси формата!НО според него самият,Халваджиян прави винаги и единствено само най-доброто.Щом някой прави много пари значи е така,коя съм аз да го критикувам.....Семейството с клипове и стайлинг на чалгаджии е започнало да трупа кинти,защо да не ги използва и сега.Иначе големи възмущения съм чувала и от него и жена му през годините,че тази държава е много зле.
Изгледах Аръков,не ми харесва.Луизо наистина е протеже на продуцента.Още в Х Фактор участници преди четвъртфиналите са чули,че тя ще спечели.Знам,че някои ще кажат,защото е била най-добрата,но това е субективно.Освен това е и много демотивиращо за останалите участници да го играят статисти.Не винаги най-добрият печели,когато има жури. Wink Наш близък беше участник в същата година и споделяше това,което вече много хора виждат.Луизу може да изпее всичко,но не вкарва грам емоция.В по-късен етап,когато е имало здрави купони и всички са се забавлявали,тя се е появявала колкото да отбие номера по задължения и бързо си е тръгвала.Повечето днешни изпълнители не изгледах.Джулката е сладка.Парчето.....не знаех,че има такива тъпотии.
Кой ли е текстописеца?Сигурно и той е милионер.Преди П.Панайотов в казвал,че харесва Том Джоунс.Само се притеснявах да не запее любимата му ''Дилайла''.Предвид текста би било много конфузно.Хареса ми изпълнението му.Старата школа не се дава.

# 293
Къде е Том Джоунс...къде е Панчо?! Добре, че никой не се мята да имитира любимият ми Джо Кокър, като гледам как се справят...

# 294
  • тук, на мястото си
Кой похвали гримьорите?
Пя като себе си, може да пее, не мога да го отрека.

# 295
Пее, леко фалшиво на моменти, но не е за тук.

# 296
  • София
Добре беше Панайот. Отива му този стил. Не беше Том Джоунс, гласът му е по-висок и чист, но е един от малкото справили се тази вечер.

# 297
Много добре си изпя песента, макар половинката да изкоментира, че в главата са го направили на маймуна Simple Smile

# 298
Неприятен ми е Панайот, може и да мога да му слушам пеенето, но не мога да го гледам и да му слушам коментарите.

# 299
Да припаднеш от хумора на Панайот.

Общи условия

Активация на акаунт