“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 157
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Християна няма нищо общо с Маргарита Хранова!

# 931
  • There I was on a July morning
Християна се представи страхотно! Дотук най-доброто изпълнение.

# 932
Браво на Хриси! Мисля, че се справи доста добре! Но гримьорите отново ...

# 933
  • Mediterraneo
Прекрасно изпълнение, но не и като Хранова, пя съвсем като себе си, че глас има.

# 934
  • София
Много ми хареса Християна. Стискам ѝ палци за победа.

# 935
  • София
И Фънки, по дефолт, словослави Мара и плюе Християна Rage.

# 936
Наслада за слушане е Християна,малко по-усмихната беше в изражението спрямо Хранова,но гласово са много близки.

# 937
Аз с малко закъснение гледам ...
Джулката за съжаление не успя да пресъздаде нищо от Тони Димитрова, най-вече не успя да предаде на публиката силната положителна енергия и усмивката на Тони на сцената всеки път, а вместо това беше като с лицева пареза. И граченето беше доста далече от оригиналното пеене, но не може да се отрече, че се старае.

Веско Маринов е дарен с красив глас, а е толкова дървен едновременно с това. Не мога да му търпя коментарите. Наско сякаш малко по-добре се справи с образа на Маринов, отколкото с Павароти, но си е Наско всеки път, съгласна съм.

# 938
Тази вечер фаворити са ми Христина и Аръков. Ще видим как ще се изпее Васко Кеца😂

# 939
Това Гуде Фънк, що не стане участник та да се дере като мече на дерек, а е преплескал стола от седене и обижда ли обижда. Време е Магърдич да го разкара или както вече казах, да го направи участник та да си заслужи хонорара.

# 940
Не мога да повярвам😵💫Според музикалния гуру т.нар. Фънки- Мара е пяла / и то в любимия му стил/, а Християна си “бляла нещо си “устрем на- на- на”🤨Този гений на наднорменото тегло,  дали си вярва?!
Виенето на немощното износено гласче на Мария е пеене за  суперлативи , а обработеният, темброво близък до Хранова глас на Християна е нещо си на- на 🙃

# 941
  • Другата България
Blush Както и предполагах.
Християна или Иво, един от двамата ще е победителят тази вечер, каквото и да направи Владо Зомбори.

# 942
Лежерно, лежерно мина през песента Християна. Изпя си я вярно и толкова. Има много талант, но с имитациите не се получават нещата. Етиологията е като при Наско - изграден глас трудно се пречупва. И Миро беше така, и Азис - също. Върти го, сучи го - все приличат на себе си.

Фънки винаги е бил по-остър от необходимото, но поне е относително реалистичен. Предпочитам го пред “феноменалната” Хилда, която вечно е “настръхнала”.

# 943
Ще бъде много забавно, ако чужденка спечели българската вечер Smile Но май това е шансът за Християна да има поне един спечелен лайв Simple Smile

# 944
  • Карлово
И Панайот ми харесва сега.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 22:15 от ДамаТрефа

Общи условия

Активация на акаунт