“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 110
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 095
  • софия
Така е, половината шоу го прави Рачков, да не кажа и повече. Имитациите сезон след сезон стават все по-слаби.

# 1 096
  • Враца
И аз гледам капките заради Рачков.
Ще си призная обаче, че предните сезони ми беше по-смешен Simple Smile

# 1 097
Да, преди ми беше доста по-забавен. Поизтърка се доста. Бях ходила и на шоуто му в Арена Армеец преди време. Ами смешките му бяха от фейсбук. Абсолютно не ме засмя шоуто му и от тогава ми изпадна в класацията. Не му гледам и вечерното шоу, ако въобще го дават. Но сега с Веско ми е смешно. Закачките му с другите от журито не са ми забавни. Като цяла и Хилда, и Фънки ми писнаха толкова години. С Хилда сякаш гледаме някакво паралелно шоу в друго измерение. На Фънки брадвите към някои участници са ми плоски. Прави се на лош, обаче вече ми е изтъркан. В началото беше интересно. След толкова години - вече не.

# 1 098
И аз гледам капките заради Рачков.
Ще си призная обаче, че предните сезони ми беше по-смешен Simple Smile
Аз пък не гледам заради него.

# 1 099
  • Бургас
Прекалено много се лигавят водещите!
Досадни са.

# 1 100
Хилда и Фънки и на мен са ми досадни. Вече 15-20 години са журита по всевъзможни формати. И все едно и също - Хилда все е настръхнала, все органично приемала нещата, все е нахилена до ушите, Фънки прилага "брадвата" само за който не му е приятел. Уж е против чалгата, но сега толерира Мария, защото на времето бяха заедно жури в Мюзик Айдъл.

# 1 101
Ако Владо ще пее Спомен на Мария , някой сеща ли се кой гръцки оригинал е това. Деспина Ванди или някой друг , но съм я слушала на гръцки?

# 1 102
Хилда и Фънки и на мен са ми досадни. Вече 15-20 години са журита по всевъзможни формати. И все едно и също - Хилда все е настръхнала, все органично приемала нещата, все е нахилена до ушите, Фънки прилага "брадвата" само за който не му е приятел. Уж е против чалгата, но сега толерира Мария, защото на времето бяха заедно жури в Мюзик Айдъл.
Няма лошо Фънки да толерира Мария, защото са били заедно жури.Лошото е ,че не тази е причината! Защото уж МРАЗИ чалгата,ама.....май не е така! То Коцета,то Марии,то кой ли не ! Поне да си признае ! Големият ,, капацитет " Нищо и половина! Организирал няколко концерта и вече голямата работа!

# 1 103
  • София
Това ли е най-големия хит на Мария или най-разпознаваемата ѝ песен?

# 1 104
Може би това е удобната за имитация песен. Ще гледам запис, пропускам довечера.

# 1 105
Аз честно казано за друга песен на Мария не се сещам. Със сигурност съм чувала други нейни песни, но ако ми кажат да запея нейна песен, ще е Спомен. Друга не се сещам на прима виста.

# 1 106
Изобщо не ѝ знам песните, само изказвам предположение защо тази може да са избрали 😊.

# 1 107
Мери, нова тема ще се прави ли? Че не знам какви са точно правилата,ама нали минахме 50 страници. 😁

# 1 108
Новата тема ще е след като стигнем до страница 100 на тази.
[/quote]
Нещо не мога да цитирам както трябва напоследък, но това беше  писала Мери Ан около 50 -та стр

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 15:09 от Nil desperandum!

# 1 109
Няма лошо Фънки да толерира Мария, защото са били заедно жури.Лошото е ,че не тази е причината! Защото уж МРАЗИ чалгата,ама.....май не е така! То Коцета,то Марии,то кой ли не ! Поне да си признае ! Големият ,, капацитет " Нищо и половина! Организирал няколко концерта и вече голямата работа!
Не бих нарекла Фънки нищо и половина. Организирал е далеч повече от няколко концерта и СМЕ, в която беше съдружник с Амебата, доведоха в България доста световни изпълнители, включително Мадона, Лейди Гага, Депеш, Аеросмит, Пърпъл, Джудас, Уайтснейк, Скорпиънс, Елтън Джон, Стинг, Роксет и т.н. В онези години си беше постижение и меломаните го оценяват по достойнство.
Като музикант не мога да го оценя, не съм запозната с творчеството на групата му, нито пък съм специалист.

Личното ми мнение е, че Фънки играе преекспонирана роля в журито - на рокаджията, мразещ чалга, който гледа лошо, не му пука какво говори и критикува наред.

Не ме дразни нито той, нито Хилда, нито някой друг. Всеки си има свой стил и маниер, своя роля в журито и предаването. Понякога съм съгласна с коментарите и оценките им, друг път не.

Общи условия

Активация на акаунт