“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 148
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 080
И аз това забелязах. Но според мен това става, защото повечето пъти Рачков го прекъсва с думи или действия, и заради него не може да се доизкаже. Може би за това се старае да бъде по-обран и кратък. Дори, за да каже какви оценки ще даде на всеки участник, се наложи на Джуди Халваджиян да излезе на сцената, поне малко от малко да не го разсейва с лиготиите, които прави на сцената. Едва ли само аз съм забелязала това, което стана, докато Веселин Маринов дава оценки?
А да не говорим за постоянното усмиване на другото предаване, не разбирам защо го правят, особено когато и те правят същите грешки, пример - не спазването на часа, в който предаването трябва да приключи.
Наистина вече обмислям да го гледам на запис, за да прескачам лиготиите на Рачков.

# 1 081
Аз тази седмица гледах със закъснение от два час и ми беше супер. Прескaчах плямпането на водещите, коментарите на журито, фокуси... абе слушах само изпълненията.

# 1 082
Аз гледам на запис. Сведох го до 15 минути, превъртах здраво, вкл. и самите изпълнения-чуя им началото и ми е достатъчно. Оценки на журито въобще не гледам, там също превъртам. До там го докарах. А преди се наслаждавах цялостно на шоуто. Преди=Някога в началото, първите сезони.

# 1 083
Рачков и Геро се "лигавят", защото печелят време за подготовка и почистване на сцената,за самите участници. Иначе няма какво друго да дават по време на пауза. Там има и публика.

# 1 084
Рачков и Геро въобще не ги слушам вече, а "фокусите" са голяма скука и направо прескачам на другия канал. Ако случайно са забравили, зрителите не са чак толкова непретенциозни и не ядат всичко, що им се поднесе. Така като са тръгнали по нанадолнището, все по-малко зрители ще имат и повечко такива гледащи избирателно на запис. Като толкова искат да си запълнят ефирното време, да поканят истински илюзионисти, не е като да няма такива.

# 1 085
Предполага се, че това са скечове, и че е смешно. Тези уж фокуси де.

# 1 086
  • София
Всъщност имитират едни забавни tiktok "фокусници", които се правят, че правят фокуси: https://www.tiktok.com/@siegfriedandjoy/video/6952868417372278021?lang=en

# 1 087
  • софия
На мен са ми скучни изпълненията и участниците, голяма трагедия е тази година. И подбора на песни е много зле, дали заради авторски права или нещо друго, но 12 г. едно и също идва в повече.

# 1 088
  • София, България
Лигавщините на Рачков са почти изцяло по сценарий Simple Smile

# 1 089
На мен Веско и Рачков са ми смешни. На Алф се насълзих от смях. Той Веско заради Рачков е поканен за жури. Иначе е голям дървар и нищо съществено не казва. Много често ми дотъпява от Рачков, но на моменти става смях. Ако не ви харесва предаването, просто изключете телевизора и вземете някоя книга.

# 1 090
Не искам да изключвам телевизора! Искам да гледам имитациите, а не простотиите на Рачков. Все пак това е "Като две капки вода" , а не "Шоуто на Рачков". Намирам начин да се абстрахирам от лиготиите му, но е досадно.

# 1 091
То пък едни имитации… 12 сезона една и съща перука на Тина Търнър.

# 1 092
Е, имитациите не са само в грима и перуката.

# 1 093
Те и участниците в последните сезони са трагедия. В този само един Зомбори е добър. Другите са мъка.

# 1 094
И на мен Рачков след толкова години ,пак ми е смешен.Особено ,като се закача с Фънки ,Плаза и Студентски град Joy  Непринудени смешки ,донякъде и заради Рачков гледам Капките.

Общи условия

Активация на акаунт