“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 150
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 065
Изплискахте легена вече....

# 1 066
  • софия
Как Шенген?
 Не знаеш ли, че подпират Зомборито заради ИстаМбулската конвенция.

# 1 067
Жалко, че тук няма кой да угаси тока за час.
Мен пък Зомбори ме кефи и Мичка и тя. 😆 Заради тях гледам.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 21:54 от mariposa_viv

# 1 068
И кво излиза - то никой за нищо не става и предаването е трагедия, ама на - трябва да седим и да го гледаме, ко на прайм... 😅

# 1 069
  • София
Със Зомбори като Мария ще бъде голЕм смЕх. Височината им, устните, абе всичко. Дано не стане крайна пародия и да се сгромоляса на трите точки. Но имам вяра в него, че ще успее!

# 1 070
Коя песен ще изпълнява? Ако е от по-ранния ѝ период, устните няма да са такива.

# 1 071
  • София
Между другото тия патешки устни така както си ги добавят, след време може ли да се махат по някакъв начин или си остават за вечни времена.

# 1 072
Между другото тия патешки устни така както си ги добавят, след време може ли да се махат по някакъв начин или си остават за вечни времена.
Никога не бих си направила устни дори с хиалурон, забрави за нещо по-трайно, точно заради това.

Доколкото знам хиалуронът го пишат, че естествено се разгражда от тялото, което последните изследвания показват, че не е точно така. Първо оказва се, че от устните може да мигрира накъдето си намери място, и второ често откриват следи от хиалурон в лицето години след последната инжекция.

Има някакви препарати, с които разграждат хиалуроновата киселина, но те разграждат и колагена, тоест увреждат и тъканите.

А за другите пълнители като инжектиран силикон и прочие си трябва операция. Виждала съм снимки на жени с устни без нищо, с пълнеж и с премахнат пълнеж. Еми, след като го премахнат устните им са още по-спъсдушени от преди.

# 1 073
Определено предпочитам това предаване да го гледам на запис. Последното този път гледах почти изцяло на живо излъчвано и някои неща много ми досадиха. Като цяло май ще продължа нататък пак на запис и на някои изпълнители (дори не искам да споменавам и имена) ще гледам само частично изпълненията.

# 1 074
Това което на мен ми е досадно са лигавщините на Рачков, "скандалите" му с Веселин Маринов, малоумните фокуси на Геро и Рачков. Ако тези неща ги няма предаването ще върви значително по-стегнато. Често няма време за коментари от страна на журито, защото ефирното време се заема от лиготии.

# 1 075
Съгласна с предното мнение, но и коментарите от страна на журито са пълна плява. Тази седмица Веско Маринов едно смислено и свързано изречение не каза, бях си поставила за цел да го слушам конкретно него. Изказът му е в стил Божинката. Пълна излагация.

# 1 076
Не само това, ами и някои от изпълненията не  ми допаднаха. Предпочитам в такива случаи да мога да прескоча на следващите.

# 1 077
Мария беше със силиконово олио , много болезнено се "маха",разбира се ням как да се отстрани напълно и сега запълва с филър.

# 1 078
В предни коментари има линк към песента, която Зомбори ше изпълнява. Това е първата песен на Мария. Мисля, че тогава е на не повече от 18 години. Устните ги няма. И мен ми се искаше да видя как ще му направят джуките, ама май няма да ни огрев.

# 1 079
Съгласна с предното мнение, но и коментарите от страна на журито са пълна плява. Тази седмица Веско Маринов едно смислено и свързано изречение не каза, бях си поставила за цел да го слушам конкретно него. Изказът му е в стил Божинката. Пълна излагация.
И аз това винаги го отбелязвам...
Толкова ли не може да каже правилно поне едно сложно изречение. Не е от притеснение, не знам, а изглежда умен човек.

Общи условия

Активация на акаунт