“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 061
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 200
Ми добре беше Джулка. Той Менсън не е някакъв неземен виртуоз, докара го идеално.

# 1 201
  • Бургас
Много яка песен на Менсън.
Джулката има още много...да яде,за да го докосне за 😂

# 1 202
Много харесвам Джулката - прекрасна , позитивна, усмихната и доста адекватна. Не се прави на нещо, което не е, има чувство за хумор, самоирония.
Ще дам всичко от себе си, ако не се получи - ще бъда себе си след 3 часа😅

# 1 203
  • София
Много яка песен на Менсън.
Джулката има още много...да яде,за да го докосне за 😂
Оригиналът мисля че е на Депеш мод..

# 1 204
  • Бургас
Да.
Но на Менсън ме кефи повече!
Менсън е  яко откачен !

# 1 205
Влизам рязко.
Фънки, мърльо си ти!
Депеш Мод е религия, смотльо!

# 1 206
  • софия
Песента е на Депеш мод. На Менсън е кавър.

# 1 207
Гримът на Джулката наистина беше добър.
Не се справи, преекспонира образа, пеенето беше ужас, но пак се е постарала. И да, позитивна е, не се взима насериозно.

Оригиналът е на Депеш.

# 1 208
  • гр.София
Според големия разбирач Фънки, "Депеш Мод" са мърльовци Frowning1 Rage

# 1 209
Влизам рязко.
Фънки, мърльо си ти!
Депеш Мод е религия, смотльо!
Aaa, съгласна съм! И възмутена, а харесвам Фънки! Да наречеш  Депеш Мод мърльовци... абсурдно!
А На Веско коментара след това.. нямам думи..

# 1 210
Джулката ми хареса на мен. Вложи много енергия и емоция в изпълнението, каквито липсваха на всички образи до тук.

# 1 211
  • Бургас
Фънки в най-скоро време ще го дават по Планета тв и с чалга хит!
Ще върти гюбеците яко!😡

# 1 212
  • софия
Радвам се, че си легнах преди да чуя коментара на Фънки за Депеш. Не му донесоха достатъчно пари двата пъти, в които ги докара тук?
Сега е газиран, защото вече не може.
ГСП, Ковачев!
Депеш са мърльовци, а Мичка и Коцето са вРъхта.
А имаше сезони, в които харесвах Фънки, защото не се правеше на интересен през провокации.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 22:35 от zvаnchе

# 1 213
Наистина удари дъното тази година.Едната участничка бременна и постоянно слушаме за особеното и състояние - ми да е жива и здрава заедно с бебето, ама какво прави там?!!! Панайотов в шоуто! Толкова ли няма кой да се покани в това шоу ,ми бременна и почти грохнал старец( с уважение и към двамата.) Нащрек съм да гледам Християна като скача, неудобно ми е да гледам Панайотов. Да оставим вече изтърканите песни и жури- ми сменете, разчупете. Харесвам Любо, но сякаш е чужденец научил български преди десет години и постоянно пита по средата на изречението- "ъъъ как се казва". Едни и същи закачки с Веско. Това с фокусите и изобщо цялото предаване не само че се изчерпа и удари дъното, то вече е обида към зрителя- все едно всички сме простаци на изключително ниско ниво. Някой каза- гледайте над нещата и се забавлявайте- ми напъвам се и не ми се получава, а щом аз го казвам- значи са зле нещата - аз съм заклет фен и винаги съм чакала с нетърпение поредния сезон. Някой писа тук или във фейса беше- като не ви харесва изключете и четете книга и май за първа години от 12 това ще направя за целия сезон.

# 1 214
Навсякъде простотия, губим си времето с такива предавания. "Ергенът" е същият хал, Хелс Китчън до някъде бива, но и там бла-бла-бла.... Пародия е навсякъде! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт