“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 073
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 260
Значи другата седмица ще е вечер на 80-те години. Е@аси ретро музиката.Не че е лоша, но трябва да се обнови този бутон
Да, Лейди и то в сериозна връзка. Назад си с клюките.
И аз сега научих. 😁

# 1 261
  • София
Фънки удари дъното днес. Не може човек, който претендира че разбира от музика да обиди точно Депеш! И после да даде макс точки на Мария?!? Close

# 1 262
  • Бургас
Какво за Любо 🤔че нещо не схванах?
Не следя новостите.

# 1 263
  • София
Какво за Любо 🤔че нещо не схванах?
Не следя ноеостите.
Тича по отсрещният бряг..

# 1 264
  • Бургас
Е,че това си е от край време.
Не мисля,че е ново.

# 1 265
Това за Любо се знае отдавна в публичното пространство. Но той е достатъчно сдържан, не го афишира излишно, не се забърква в скандали и явно остава неизвестно за много хора.
Харесвам го аз, и като музикант, и като поведение в по-голямата част.

# 1 266
Фънки удари дъното днес. Не може човек, който претендира че разбира от музика да обиди точно Депеш! И после да даде макс точки на Мария?!? Close
Ето, че може! Който плаща, той избира музиката. Човекът трябва да поддържа тая окръжност, а ни може да свири, ни да пее. Щом бате Коце черпи, ще играе на неговата свирка.

# 1 267
  • София
Естествено, Любо си е класа, на мен също не ми пречи, широкоскроена съм...
Фънки ми пречи и ме дразни..

# 1 268
И Фъньо мина на отсрещния бряг - чалга, чалга, Коцето, Мара, чалга... Щом се просълзи на Мара, ясна е картинката. Явно много бЕло са го черпили.

# 1 269
Любо си е плувец от левия бряг, и ми харесва не само заради хубавите песни, но и неафиширането на личния си живот. Щастието обича тишината.

# 1 270
  • Бургас
Тумбел, много хубаво го каза!

Аз също харесвам Любо!
Глас,песни,талант!

Замислям се,какви разкошни гласове имаме в нашата музика!!!

# 1 271
И аз много го харесвам. Но никога не съм се вълнувала от личния му живот.

# 1 272
Любо е чудесен изпълнител и има силна харизма, все тая къде тича.
Ооо, преди харесвах Фънки, но от известно време хич. Верно дружбата с Коцето не му влияе хич добре, явно вече е чалгар и той, а след обидата към любимите Депеш тотално ме изгуби.

# 1 273
Много харесвам Джулката - прекрасна , позитивна, усмихната и доста адекватна. Не се прави на нещо, което не е, има чувство за хумор, самоирония.
Тази Джулка, която каза за детето си “ще го дам в дом, ще си родя друго, какво толкова”? Не сте ли слушали записите, които бившия й (не помня кой поред) мъж пусна? Това е едно отвратително същество, което играе много умело за пред публиката. Всичко е фалш при нея. И мнението ми не е само от записите.

Тази година предаването и участниците са толкова зле, че дори на 1во и 2ро място станаха  Мария и Джулиана… Сал един Зомбори. Не мога да повярвам МХ какъв лош каст е направил този път.  Преди го чаках с нетърпение, сега ми е все едно дали ще го гледам или не. И ме е яд.

# 1 274
  • София
Тази година предаването и участниците са толкова зле, че дори на 1во и 2ро място станаха  Мария и Джулиана… Сал един Зомбори. Не мога да повярвам МХ какъв лош каст е направил този път.  Преди го чаках с нетърпение, сега ми е все едно дали ще го гледам или не. И ме е яд.

Абсолютно съм съгласна. Ужасен подбор на участници. Аз съм голям фен на шоуто. Гледала съм всички сезони. Снощи за първи път изгледах първата песен и смених канала. Скука, скука.

Общи условия

Активация на акаунт