“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 048
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 275
Изненадана съм за Любо, честно. И това не  е жълта преса?Тц, не го вярвам това!  Ми че то не останаха мъже,бе!

# 1 276
Във връзка с представянето на Наско. Спомних си за едно изпълнение на Тома на песен на Азис в рок вариант. Не е било в Капките. Много беше добро.

# 1 277
Влизам рязко.
Фънки, мърльо си ти!
Депеш Мод е религия, смотльо!

Ква религия, кви 5 кинта? Събрали се джендъри и пеят на 2 тона...

"Ми че то не останаха мъже,бе!"??? То и жени толкове, саде едни джуки се разхождат...

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 07:21 от Primus

# 1 278
  • София
Добре де, а Хилда защо й даде 10 точки..пък и Любо..На тях не би трябвало да им действат нейните голотии.

Любо е мъж - защо да не му действат? Хилда е ясна - на нея всичко й действа 😃
Е за Любо отдавна е известно, че не е баш.. Sunglasses
  за това ли се облича като Елтън Джон

# 1 279
  • София
За Любо си е абсолютно вярно. Той живее с мъж, не се крие.
Снощи заспах, много ми е скучно вече. Кошмарни участници. Гледам и колко малко се пише в темата. Преди не можех да ви изчета.

# 1 280
  • тук, на мястото си
Ами какво да се пише в темата, те снощи удариха дъното с първото място на Мара. То бива, бива нагласяне, ама и на това недоразумение да кажат най-добра имитация. Отвратена съм и не ми се гледа повече. Трябваше Зомбори да направи яка пародия като Христо Гърбов миналата година.

# 1 281
Мария трябваше да спечели, когато имитира Лили Иванова, защото тогава наистина се представи страхотно. Вчера беше пълна пародия, да не говорим за тоалета й - беше ми неудобно да я гледам даже. Вчера Панайот, Наско и Джулката дори бяха в пъти по-добри от нея. Айде Наско е ясно, че нямаше да спечели втори път толкова скоро, ама на Панайот можеха да му дадат победата.

# 1 282
  • Бургас
Дааа, и аз съм за Панайот и Джулиана снощи. Даже не мога да избера на кой от двамата да дам 10 те точки.

# 1 283
Панайот пак беше ужасен. По-малко ужасен в сравнение с предишните му изпълнения, но все пак. Страшна флегма е този човек. И в движенията, и в гласа. Чак ме изнервя. Трябваше на него да му се падне да имитира Мария - е, тогава щеше да гледаме най-големия сеир от началото на Капките изобщо Grinning

# 1 284
Панайот си мина през излагацията за този сезон с Тина Търнар. Не е нужно да гледаме още от него - нека по-младите да си минат по редичката с излагациите.

# 1 285
  • гр.София
Не го догледах снощи и сега оттук разбирам, че Мария е спечелила. Смях Joy Ами при нея нямаше никакво пеене. Почти не се чуваше гласа ѝ. По едно време реших, че има проблеми с озвучаването и не я чувам, а виждам че устата се движи (тя верно, че има свой живот) Stuck Out Tongue Winking Eye А пляскането с ръчички на Фънки по време на изпълнението ѝ даже няма да го коментирам Close

# 1 286
Наско се справи отлично в сравнение с Мария. Не ми пречи, че не може да излезе от гласа си.
Искам да видя общ концерт на БТР и Николина Чакърдъкова.
Рок звучене на народните песни.
Става ми неудобно чак като наблегнат на особеното състояние на Христиана, сякаш  е нещо лошо и ще им донесе дивиденти като го повтарят. Сценаристите на Маги стигнаха дъното.

# 1 287
  • тук, на мястото си
Това постоянно натякване за "особеното положение" е направо банално. Ясно е, че няма да подскача по сцената, но поне си пее момичето за разлика от отварачката,  ама журито дадоха по 10 точки на Мара, а по 3 на Христиана.

# 1 288
Ужасно стана и това предаване с нагласеното гласуване. И защо го направиха?
Какво толкова й харесахА на Мичето, не разбрах...

# 1 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
Толкова много се разочаровах снощи като видях на къде отиват нещата, че спрях телевизора. Все са бутали някой, ама тоя път толкова очеизвадно беше  първото място. То виене, то нямаше танц, нямаше глас, тия участници как търпят тази подигравка към тях. Никога не е имало толкова слаб каст от участници, сбирщаин някакъв 🤦🏻♀
И аз с такова нетърпение чаках формата, а то такова разочарование тази година.

Общи условия

Активация на акаунт