Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа резултатите от БХС в Надявам се?
Какви са рисковете, свързани с прееклампсията?
Какво да правя, ако почувствам контракции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа резултатите от БХС в Надявам се?
-
Какви са рисковете, свързани с прееклампсията?
По време на бременност, особено при жени с близнаци, рискът от прееклампсия е значителен. Лекарите често препоръчват приемането на аспирин за превенция и наблюдение на ситуацията. Някои жени съобщават, че им е предписан аспирин 150 mg, но всяка ситуация е индивидуална и зависи от медицинските препоръки.
-
Какво да правя, ако почувствам контракции?
Ако почувствате контракции, важно е да ги разпознаете. Тези контракции, известни като Бракстън Хикс, не водят до отваряне на матката и обикновено няма болка; въпреки това е важно да се консултирате с вашия гинеколог, особено ако имате притеснения. Някои жени от форума споделят, че когато имат контракции, коремът им става твърд, докато усещанията при движение на бебето са различни.
-
Какви са симптомите на COVID-19 по време на бременност?
-
Как да се грижа за здравето си по време на бременност, ако имам проблеми с кръвното налягане?
и като 100 пъти му казах, че и двамата съм ги носила в коремчето еднакво и ги обичам по равно се успокои. Сега двамата имат много хубава връзка, гонят се, играят си, много се търсят един друг. Като разбра, че ще имаме още едно бебе, реакцията му беше, че щял да обича сестричката си и бебето еднакво. Много се зарадва и отново няма търпение да се роди бебето. От сега ме пита дали ще му давам да го гушка и приспива.

Беше много смешно, каза ,че има бебета, които много обичали да стоят така. Та нищо не видяхме освен един гръбнак и опъване на крачета . Ноо нищо, важното е ,че всичко е наред
. Що за наглост. Ама иначе 2 е задължително нали.. и едва ли не, ако е едно е егоизъм и няма да си има другарче
Вечно някой нещо ще има да си коментира и разсъждава
И аз скоро мисля да се запиша при друг, защото почват да се разреждат прегледите. До сега ми бяха на 2 седмици ту преглед, ту ФМ.