"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 931
  • 582
  •   1
Отговори
# 255
може ли да е вторник Praynig Praynig Praynig-нямам претенции за часа

# 256

Сънили,дано този път успееш Praynig

Такива са твърдите ми намерения   Mr. Green Ще подпиша и договор ако има, обаче снимка и то от скоро нямам newsm78

Коя беше Веселинова  Crazy

ММка, сещата ще е някъде понеделник от 13.30 за сега  Thinking, в Magnoliamm

# 257
Ще дойда на срещата, без деца WinkПоследно за кой ден остава?

Съни, и аз имам снимка отпреди 10-ина години....но май няма голяма разлика като гледам Mr. Green

# 258
Скромно,ммм скромно  Mr. Green

Обаче мойте снимки преди 10 години....  Crazy

Нищо де ще мисля нещо.

# 259
Имаш време да се снимаш и до понеделник ще си с чисто нови снимки! photo Така ще си подсигуриш снимките за следващите 10години Joy

# 260
е и аз нямам снимка, но ще се снимам Mr. Green ама не знам дали ще мога да дойда на срещата в понеделник от 11.00 съм на зъболекар а и сестра ми е тук с малката и не върви да се изсипем една тумба, Роси освен да се видим друг ден и да ти дам договора и снимка Hug

# 261
А за работещите и учещите в делничните дни ще има ли алтернативи за тези карти със снимки?!
Иначе договорът съм подписала отдавна, ама дадох ли ти го Роси?! newsm78

# 262
  • sofia
понеделник или вторник,казвайте де Twisted Evil

ако Руми и Ети могат тогава,а за другите е без зна4ение-зна4и вторник newsm78
Весе,споко душа,ще те информираме Hug

# 263
  • София
Абе, то и аз не съм подписала    Mr. Green В понеделник  ще го направя на срещата  Grinning

# 264
  • sofia
остава ли понеделник ?Или вторник?

# 265
НЯКОЙ ПРОТИВ ЗА ВТОРНИК??? ЧЕ ПОНЕДЕЛНИК СЪМ НА ГИНЕКОЛОГ-АКО Е ПРОБЛЕМ ЗА НЯКОЙ ЩЕ СЕ ОБАДЯ ДА СИ ОТМЕНЯ ЧСА-КАЗВАЙТЕ ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ-СТИГА СТЕ СПАЛИ-АЙ СТАВАЙТЕ Twisted Evil

# 266
Лично аз предпочитам в понеделник, понеже във вторник сутрин трябва да мина през монахините, за да взема още млека и да оставя документите, че сме ги занесли по домовете, които пък трябва да взема от Роси и Миленчето на срещата.

Ети, вече съм специалист по гинекологичната част и ако искаш, може да те прегледам  в Мери Mr. Green Другите мами ще помагат, а немамите, ще се учат  Mr. Green (нали е така в традиционните общества  Twisted Evil )

# 267
За мен е без значение понеделник или вторник. Wink

# 268
  • Sofia - TelAviv
За срещата съм за!  Независимо кой ден, ще дойда. 
Предлагам  Роси и Magnoliamm да кажат деня, а другите да се съобразим, защото винаги някой няма да може, за съжаление  Wink, а и е хубаво днес да знаем, че да се организираме.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 269
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ети,ако има възможност да смениш часът, остава понеделник Grinning

Общи условия

Активация на акаунт