"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 716
  • 582
  •   1
Отговори
# 120
трябва ми супер спешно 4овек за превод на документ на английски Praynig

с Трън са задействани нещата на вси4ки възможни инстанций.Ще 4акаме и се надяваме Praynig
krisi sum, az znam angliiski mome.metkai kvo da prevejdam

# 121
  • sofia
трябва ми супер спешно 4овек за превод на документ на английски Praynig

с Трън са задействани нещата на вси4ки възможни инстанций.Ще 4акаме и се надяваме Praynig
krisi sum, az znam angliiski mome.metkai kvo da prevejdam

Криси,ще го метна в яху пощата Hug

Румка,страхотна идея  bouquet
Тан4е,какво трябва за вашето Twisted Evilбебе Laughing

# 122
Да ти е живо и здраво бебето, Танче! Twisted Evil Grinning

# 123
 Днес с Тео7777 бяхме при Петя с четирите деца. Тя изпраща много поздрави на всички. Денис има днес рожден ден ,става на 5 години. Децата са добре,Петя също.Това ,което я притесвява е че голямата-Ивон не е много добре в училище и според Петя причината е че не вижда добре.Жени/писна ми/ ,ако четеш това, знам,че ти си запозната със случая и ако можеш с нещо да съдействаш Embarassed. Може би трябва пак да се прегледа и да се види дали няма нужда от смяна на диоптъра. Hug Ами това е в общи линии,мъжа на Петя има работа -за сега е временна,но се надяват да стане постоянна. Освен това Петя обеща да обмислят варианта за детска градина на децата. Grinning

# 124
  според Петя причината е че не вижда добре.Жени/писна ми/ ,ако четеш това, знам,че ти си запозната със случая и ако можеш с нещо да съдействаш Embarassed. Може би трябва пак да се прегледа и да се види дали няма нужда от смяна на диоптъра. Hug

Кажи и да дойде в Сити център София , срещу хотел Хемус .
От няколко месеца работя там , не съм вече на Графа , където дойдоха предния път.
Ще я прегледаме и ако се налага , ще ги сменим стъклата .

# 125
Благодаря ти!Ще и кажа.  bouquet

# 126
  • София
Така, като няма няма, но като има - ИМА.
Обадиха ми се на лични две майки които си дават креватчетата.Едното отива за близката на Ламята неСпаска, а другото...мисля, че Ивет тръсеше  Thinking Моля някой да се свърже с Ивет или, Ивет, ако четеш пиши ми да се разберем  Praynig  Praynig  Praynig
Много се извинявам, че така, но нямам домашен телефон и изобщо малко ми е сложно през деня със звъненето  Embarassed
МОЛЯ ВИ, СЪДЕЙСТВАЙТЕ МИ  Praynig  Praynig  Blush

# 127
  • sofia
Обадиха ми се на лични две майки които си дават креватчетата.Едното отива за близката на Ламята неСпаска, а другото...мисля, че Ивет тръсеше  Thinking Моля някой да се свърже с Ивет или, Ивет, ако четеш пиши ми да се разберем  Praynig  Praynig  Praynig
Много се извинявам, че така, но нямам домашен телефон и изобщо малко ми е сложно през деня със звъненето  Embarassed

пусни й смс  Twisted Evil

# 128
Иве ето тук търсят легло, пиши в темата, ако трябва - имам бус на разположение да го пренесемhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163612.0;all

# 129
  • sofia
в кои домове трябват гърнета?Ще разполагаме със 100 бр?

# 130

В Перник трябваха наскоро. Дали си имат вече!? newsm78

# 131
  • София

В Перник трябваха наскоро. Дали си имат вече!? newsm78

Имам спомен, че събирахме гърнета за Перник и Св.Параскева.

# 132
Да в Перник аз съм занесла 4 гърнета но трябват още. Две от тях сами от Пеперуна Heart Eyes Heart Eyes
Нали и Карол и Ерик купи - в Миленка са май newsm78

# 133
  • sofia
Да в Перник аз съм занесла 4 гърнета но трябват още. Две от тях сами от Пеперуна Heart Eyes Heart Eyes
Нали и Карол и Ерик купи - в Миленка са май newsm78

ок,ок,мерси Hug

# 134
Иве, леглото трябва за една майка в Центъра, където са Атанаска и Бранимира. Ще трябва някак да се закара до Левски, но не знам те дали си имат транспорт. Кажи ми откъде трябва да се вземе и ще им се обадим да говорим с тях. Дай ако искаш подробности на лични.

Общи условия

Активация на акаунт