"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 684
  • 582
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Да, точно така! За църквата имаме разрешение само за събота и неделя.  Peace

# 436
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз предлагам да опитаме с Брадъра - кой откъдето и както може,пък знае ли човек newsm78 то и аз не очаквам от тях чудеса,ама .....ще ме е яд после,че даже не сме и опитали Thinking

А иначе следващият Брадър може с нас да го спретнат - ще се постараем да им направим шоуто,нали Mr. Green

Хора,давайте ми флаери,че ги раздадох днес - оставих в поликлиниката и в детската градина, и те свършиха.........а още не съм оставила на бензиностанции Темпо/а за там поне 500  ми трябват:crazy:/

Дамаянтито
,много добре казано,браво Hug

# 437
  • sofia
ох,какви сте бе Heart Eyes
това брадъра голема работа Mr. GreenПо4вайте ги,4е и мен ме загряхте CrazyНе,аз съм пас,там не искам да разговарям,не ги харесвам и това е Twisted EvilНо не се знае докато не се проба Mr. GreenС вас съм духом Heart Eyes

# 438
  • София
MEРИИИИИИИ, заради теб преправих флаера  Wink и сега в яйцето на заека пише ВЕЛИКДЕН  Hug  Laughing

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 09:52 от Дамаянти

# 439
Някой да познава Нико Топарев newsm78 Flutter Crazy

# 440
Някой да познава Нико Топарев newsm78 Flutter Crazy
аз ще пробвам една връзка, ама е малко скъсана - ще видим Confused

# 441
  • sofia
тази събота децата (вси4ки!)от П.Славейков ще гледат филма на Люк Бесон "Артут и ......."в кино Арена
Благодарение на Екобулпак  Hug,които ще им осигурят и обяд.

Искаха и ние да отидем като съинициатори,но сме на базара.Ако все пак някой е с детето си и се мотае в района да казва на Криси за да направят връзката на място:pray:

# 442
тази събота децата (вси4ки!)от П.Славейков ще гледат филма на Люк Бесон "Артут и ......."в кино Арена

Искаха и ние да отидем като съинициатори,но сме на базара.Ако все пак някой е с детето си и се мотае в района да казва на Криси за да направят връзката на място:pray:

То за нас е ясно,че няма да отидем Mr. Green, ама дали да не се пробваме да пратим децата от Доганово,които ще са в София за базара newsm78/ вярно,ще стане малко кофти едните да ходят ,а другите не,ама...имам впредви догановци Thinking/

# 443
  • София
MEРИИИИИИИ, заради теб преправих флаера  Wink и сега в яйцето на заека пише ВЕЛИКДЕН  Hug  Laughing
Ще се самоцитирам, че Мери не видя - видя ли новия флаер Мери  Laughing Mr. Green
Люк Бесон беше снощи при Слави - СТРАХОТЕН човек  Hug

# 444
Ще се самоцитирам, че Мери не видя - видя ли новия флаер Мери  Laughing Mr. Green

А как да се добера до тези флаери бе сестро newsm78 Crazy

# 445
  • sofia

То за нас е ясно,че няма да отидем Mr. Green, ама дали да не се пробваме да пратим децата от Доганово,които ще са в София за базара newsm78/ вярно,ще стане малко кофти едните да ходят ,а другите не,ама...имам впредви догановци Thinking/

имат проблеми с транспорта-пари,нафта,буса пак е с4упен..........Славейков беше най-удобно,с/у киното е.......Но ще говорим и за Доганово,нека си оправят буса Praynig

абе хора,колко струва горе-долу бус,не нов,но здрав...........Дайте да им помогнем с нов бус PraynigНе ме бийте Praynig

# 446
  • София

А как да се добера до тези флаери бе сестро newsm78 Crazy
Има ги в яхо пощата, пуснати от Зари   bouquet А инак аз ще разпечатам, но ако може някой да иде да ги вземе от Торакс при НДК днес или утре от мен в нас  Mr. Green

# 447
Роси 2500 - 3000 лв горе долу работещ. Но ..................дайте некка си да се молим на фирмите - Форд, Пежо и тн......

# 448
  • sofia
Роси 2500 - 3000 лв горе долу работещ. Но ..................дайте некка си да се молим на фирмите - Форд, Пежо и тн......

ок,може ли някой да издири през нета отговорните хора в тия фирми Praynig

# 449
  • София
Ето новия флаер да го видите, както и флаера, който направих за Видин  Mr. Green bowuu

Щракнете върху тях за да ги видите големи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт