Защо иmето mи го няmа в анкетата за mодератор - обяснения не се ли дължат?

• 3 599
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ехххххххххх как не стоплих значи  ooooh!

# 61
И не на последно място - смъртно обидена пуска тема  #Crazy
Аз пък не долавям да е смъртно обидена...По-скоро долавям,че иска да си прави "гаргара".
Момичето вече каза,че му е скучно и си уплътнява времето...И отвреме-навреме проверява,дали "никой не е забравен,нищо не е забравено"... И аз понякога се вживявам в определена роля,когато отсреща има кой да се "върже"...
Сетивата вече ми изневеряват,та може и да греша...

# 62
Аз пък не долавям да е смъртно обидена...По-скоро долавям,че иска да си прави "гаргара".
Момичето вече каза,че му е скучно и си уплътнява времето...И отвреме-навреме проверява,дали "никой не е забравен,нищо не е забравено"...

Абсолютно вярно.
Темата е абсолютно безпредметна и ще я заключа.

Не считам даже, че трябва да давам каквито и да било обяснения, но ще напиша няколко реда за останалите, които пишат тук.

Бих желала да нау4а защо името mи не е сред номинираните

Лично съобщение съм изпратила на всички допустими кандидатури.

Относно модераторите и изборите
...
- Следят за спазването на правилата на форумите и дадения подфорум.
...
Какво е нужно като знания, опит и техника
...
- Често се налага модераторите да пренебрегват собствените си емоции и личното си отношение, особено при по-горещи теми, затова е необходимо те да са сдържани, да могат да контролират емоциите си и да са толерантни към чуждото мнение.

Недопустимо е, модератор да е човек, който
- грубо и съзнателно е нарушавал и нарушава правилата (независимо кои точно от правилата - спам, off-topic, обиди, нецензурни изрази, заобикаляне на забрани и т.н.)
- не харесва форума като цяло, не одобрява политиката и обстановката тук
- е в остър конфликт с администратори и модератори

Считам за некоректно и също така извън възможностите за даване на модераторски права (освен по изключителна преценка на администраторите) на потребители, които:
- не са активни и не участват в дадения подфорум
...
Новите модератори се избират, за да са в помощ на потребителите (а не да ги командват или обиждат), да следят за спазването на правилата и политиката във форумите (а не да вървят срещу тях), да работят заедно с останалите модератори и администратори (а не против тях).
...

Освен това (дори да се счита, че invisible е нов потребител, което не е така)
- самопредложение за модератор на човек с 12 постинга, от които нито един в дадения подфорум
- видно непознаване (или незачитане на правилата)
- видно негативно отношение към болшинството потребители

Подозирате авторката на темата
в МАМОКЕНГСТВАНЕ, правилно ли
ви разбирам?
Точно така. Не е подозрение, а е абсолютна сигурност и мисля, че само на слепите и тези, които въобще не са засичали тази личност не им е станало ясно.

Според мен не е честно да не се
дава шанс на всеки потребител.
Къде се затри демокрацията?
Да не мислите, че съм видяла присъствието й едва сега?
Шанс беше даден. Пропилян беше тенденциозно както е видно.

А демокрацията не е равносилна на слободия.
Ако поканите някой в дома си, не вярвам, че ще търпите всякакви волности, колкото и да сте демократични и колкото и да са отворени вратите.
А пък ключ за къщата със сигурност няма да дадете на всеки.

И аз четох, и мойто име го няма  Shocked
ЗАЩО?- питам аз  #Cussing out

Предполагам, че репликата е шега.
В темата за предложения не виждам предложение за mylenka.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160952.0;all

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 04:31 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт