Момичета, не очаквайте скоро от Нерон превод на епизод 9 на "Gaddar". Преди час той е написал следното съобщение на страницата си във Facebook:
Администратор
Къде е тоя "БЕЗПОЩАДЕН" да му се не знае?
Субтитрите са платени /сутринта/, както за него /епизод 9/ така и за сериалите, които са за следващата седмица.
Уви, дамата с която се разплащаме, нещо не ми пише, а е била на линия след обяд днес.
Извода, какъв е в такива ситуации:
На всеки може да се случи нещо, и той да няма възможност да реагира, да отговори, да изпълни това за което му се плаща и прочие.
Тук в нашата група, нещата стоят по друг начин.
С даренията получавани от вас, се плаща на руски екип, който превежда от турски на руски език. Всяка седмица, минимум се плаща на този екип около 35 евро. /70 лева/ на седмица. Или смятайте сами, колко е за един месец...
В стремежа си да ви радвам най-бързо, понякога седя и чакам цял ден даден файл, за да съм точен и коректен с вас - този ден е точно такъв, но ... Понеже имам неотложно пътуване и ангажименти ще ви кажа, че епизода или епизодите ще са налични тогава, когато имам време.
Много ще се радвам, ако написаното по-горе го разберете и ми имате доверие. Благодаря ви предварително и знайте, че сте ми много мили! Обичам ви мило семейство!

След неприятната новина да разнообразя с една от многото статии, които непрекъснато "никнат" из сайтовете. Статии с гръмки заглавия, а нищожно съдържание.

"Gaddar" с Епизод 9 продължи да щурмува екраните на NOW, а публиката беше силно изненадана. Всички говорят за тази подробност.
Нещата започнаха да се усложняват в сериала "Gaddar", който събра успешни имена като Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Hakan Salınmış, Aytaç Uşun и Uğur Yıldıran.
Отскоро сериалът "Gaddar" започна да създава големи бури по екраните след първите епизоди.
С добавянето на нови имена към актьорския състав през последните седмици, историята на поредицата Gaddar започна да се разнищва.
Но какво се случва в поредицата "Gaddar"? Ето и детайла, който обърква строгите последователи на сериала...
Въпреки че сериалът "Gaddar" изостава от амбициозните си конкуренти, той продължава да си създава име всяка седмица.
Новият епизод остави своя отпечатък в нощта, а феновете на поредицата "Gaddar" коментираха: „Тази Лейля определено не е добра, мисля, че тя знаеше за всичко до смъртта на баща си.“
Гадар продължава да е подозрителен към Лейля, а друг зрител каза: „Лейля крие нещо, има тайна, скрита под нейната невинна роля.“
Последователните коментари увеличиха любопитството към поредицата "Gaddar", всички започнаха да се объркват.
Честно казано, в сериала "Gaddar" големите тайни ще бъдат разкрити една по една и ще разтърсят нещата през следващите седмици.

...и как пък той изведнъж реши да види дъщеря си...ако му е такава ,де...но явно е истина и защо пък солетата каза на Дахан...
... пу пу пу хубавец...