ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 19 137
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Момичета, не очаквайте скоро от Нерон превод на епизод 9 на "Gaddar". Преди час той е написал следното съобщение на страницата си във Facebook:

Скрит текст:
Neron Angelov
Администратор

Къде е тоя "БЕЗПОЩАДЕН" да му се не знае?
Субтитрите са платени /сутринта/, както за него /епизод 9/ така и за сериалите, които са за следващата седмица.
Уви, дамата с която се разплащаме, нещо не ми пише, а е била на линия след обяд днес.
Извода, какъв е в такива ситуации:
На всеки може да се случи нещо, и той да няма възможност да реагира, да отговори, да изпълни това за което му се плаща и прочие.
Тук в нашата група, нещата стоят по друг начин.
С даренията получавани от вас, се плаща на руски екип, който превежда от турски на руски език. Всяка седмица, минимум се плаща на този екип около 35 евро. /70 лева/ на седмица. Или смятайте сами, колко е за един месец...
В стремежа си да ви радвам най-бързо, понякога седя и чакам цял ден даден файл, за да съм точен и коректен с вас - този ден е точно такъв, но ... Понеже имам неотложно пътуване и ангажименти ще ви кажа, че епизода или епизодите ще са налични тогава, когато имам време.
Много ще се радвам, ако написаното по-горе го разберете и ми имате доверие. Благодаря ви предварително и знайте, че сте ми много мили! Обичам ви мило семейство!
    Аskim-bg.com също превеждат епизодите, но малко по-бавно. За тези, които могат да чакат - ето линк:

След неприятната новина да разнообразя с една от многото статии, които непрекъснато "никнат" из сайтовете. Статии с гръмки заглавия, а нищожно съдържание.

Тази подробност ще чуете в сериала "Gaddar" за първи път!

Събота, 16 март 2024 г. - 13:38 ч
"Gaddar" с Епизод 9 продължи да щурмува екраните на NOW, а публиката беше силно изненадана. Всички говорят за тази подробност.
Нещата започнаха да се усложняват в сериала "Gaddar", който събра успешни имена като Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Hakan Salınmış, Aytaç Uşun и Uğur Yıldıran.
Отскоро сериалът "Gaddar" започна да създава големи бури по екраните след първите епизоди.
С добавянето на нови имена към актьорския състав през последните седмици, историята на поредицата Gaddar започна да се разнищва.
Но какво се случва в поредицата "Gaddar"? Ето и детайла, който обърква строгите последователи на сериала...
Въпреки че сериалът "Gaddar" изостава от амбициозните си конкуренти, той продължава да си създава име всяка седмица.
Новият епизод остави своя отпечатък в нощта, а феновете на поредицата "Gaddar" коментираха: „Тази Лейля определено не е добра, мисля, че тя знаеше за всичко до смъртта на баща си.“
Гадар продължава да е подозрителен към Лейля, а друг зрител каза: „Лейля крие нещо, има тайна, скрита под нейната невинна роля.“
Последователните коментари увеличиха любопитството към поредицата "Gaddar", всички започнаха да се объркват.
Честно казано, в сериала "Gaddar" големите тайни ще бъдат разкрити една по една и ще разтърсят нещата през следващите седмици.

# 646
Неприятно е но аз гледам с руски субтитри и каквото разбера . Вие доста подробно разказвате така че засега няма проблеми .
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1769070060373422362
мила сцена между брат и сестра

# 647
Неприятно е но аз гледам с руски субтитри и каквото разбера . Вие доста подробно разказвате така че засега няма проблеми .
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1769070060373422362
мила сцена между брат и сестра
     Аз нямам търпение и ще гледам епизода с руски субтитри.
     Феми, ето и и тази приятна сцена между Дахан и Ямур:

# 648
Привет и от мен! Hug
Току що изгледах 9 серийка....малко съм разочарована...много приказки ,дейсствия....хм.... малко.
Много скрити лимонки взеха за излизат....този Курт...солетата...хм...голям дявол...движи с Мюдюра ,а пък играе за онзи дърт козел.... дали боса знае... Thinking...и как пък той изведнъж реши да види дъщеря си...ако му е такава ,де...но явно е истина и защо пък солетата каза на Дахан...
Оя.... как можа сама да натика дъщеря си в устата на вълка... и това ми било майка,ама като е алчна и гладна ... но ,пък паднах от смях ,когато дъртака я нагости с боб и ориз...че и притурка лук.... това беше най смешната сцена в тази серия....
Мехмет ли беше ,ми дойде доста в повечко...то не спря да бълва врели ,не кипели... доста изяде от времето на епизода....
Енвер така ли не може да се усети ,че шофьора му, е човек на баща му...
Лейля... не знам каква игра играе /ако въобще има такава/,но ми бяха много сладки с Дахан,кога я спаси ... и той се усмихнаааа Open Mouth... пу пу пу хубавец... GrinningGrinningHeart EyesHeart Eyes
Дахан... нема грешка Чачо,ама... тези бойни сцени...зидя... той задмина Джеки Чан... Нека СЦ малко да погледнат по реално на тези сцени...

Относно превода...аз си го изгледах с руски субки и съм наясно...и друго...

Скрит текст:
Може да не съм права... може и да греша... но тези "дарения" доброволни, нещо не ми харесват... Защо например Ася,май беше, се критикува ,че искала пари,а той...не ??? И друго ,от къде може да е сигурен човек ,че се плаща на преводачките...които и да са те??? А и неговия превод ,не е ли автоматичен? Другото си го запазвам за себе си....

# 649
Здравейте, дами!

"Най-красивият подарък е прошката"
Майка Тереза

Прошката - тази красива дума и още по-красив жест. Тя е духовност, емоционалност, смиреност, свобода. Свобода, защото да дадеш прошка е пълно освобождаване от чувството на гняв, насочено към друг човек, но и към себе си.

Пожелавам ви днес времето, настроението, хората и всичко около вас да бъде прекрасно и усмивки да озаряват лицата ви!

# 650
Добро утро, момичета.
Нека да си простим, да ни бъде простено. Да живеем в мир със себе си и околните. Животът е твърде кратък, за да таим негативни емоции в себе си.

За сериала- Мюдюра и Курт действаха заедно, за да направят капан на Екбер.
Енвер се усеща, че има къртица или поне мисли, че е възможно. За това иска да създаде и нов екип само от доверени хора. Само не разбрах защо издаде на Екбер коя е неговата къртица в екипа на баща му. Его ли, нещо друго ли го накара да каже името?
Пожелавам ви прекрасна Неделя, изпълнена само с положителни емоции и добро настроение🌹🌺🌼

# 651

На днешния хубав ден и една чудесна новина.

Приятно гледане на всички, които търпеливо чакаха!

# 652

това е готинооооо:ok_hand: Heart EyesHeart EyesNature Sweat DropsNature Sweat Drops

Турски чай със супер героя

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1769029479475663280
Ох , какъв Аполон , какво чудоооо
Емка, ще резнеш ли от тук моля:hibiscus:

Да се почерпим тематично за Сирни Заговезни .
Прошка искам , прошка давам!:praying_hands:

Скрит текст:

# 653
# 654

Дидиии , Мерсаж ,но нерде е супергерояяя , не се виждаааа. Мисля, че този по средата, който е седнал на стола е режисьора Синан Йозтюрк. Изглежда снимат спасяването на Айдан в пущинака , вижда се колиба .. трябва да я закара в болница.

Коментар от италианките под видеото
благодаря @ergungezerr 🙏🏻♥️ Работим за gaddar dizi гледката ни кара да мислим за  Айдан оставена от хората на Екбер  в гората... където всички се надяваме Дахан да дойде да я спаси 💪🏻 Добра работа на всички екипни актьори, режисьор, сценографи, дизайнери на костюми, аудио/светлинни гримьори…. Всички, никой без изключение... Виждаме готов монтиран епизод, той ни вълнува, кара ни да се смеем, да плачем, да се ядосваме, да се радваме... Но зад всичко, което виждаме готово, стоят часове и часове работа. .. Била съм на снимачната площадка момчета и ви уверявам, че за тях може да бъде изтощително и поради тази причина те заслужават УВАЖЕНИЕ ако не харесвате герой никога не трябва да забравяте, че зад него стои човек, който си върши работата и безпричинните обиди не са заслужени 🙏🏻

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 15:13 от femmi2

# 655

Диди,   пак си успяла да уловиш нещо интересно и различно. Благодаря ти!

Цитат
cagatay_italy_

🆕 #gaddardizi на снимачната площадка благодаря ви #ekber 🙏🏻♥️ Работейки за @ergungezerr пейзажът ви кара да мислите за #gaddar оставен от мъжете на #aydan в гората... Където всички се надяваме, че #dağhan ще дойде да я спаси 💪🏻 Добра работа на целия екип актьори, режисьори, сценаристи, костюми, гримьори, звук/светлини.... Всички никой не е пропуснат .... Гледаме завършен епизод, разчувства ни, разсмива ни, разплаква ни, ядосваме се и сме щастливи... Но зад всичко, което виждаме завършено, стои работа от часове..... Бях на снимачната площадка, момчета, и ви уверявам, че за тях това може да бъде изтощително, затова заслужават УВАЖЕНИЕ, ако не харесвате характер, никога не трябва да забравяте, че зад тях стои човек, който си върши работата и безплатните обиди не са заслужени 🙏🏻 #aydağ #çağatayulusoy 👑 ♾️🇹🇷💪🏻🇮🇹♥️💥

Цитат
Супер! Страхотен екип! Прекрасни сте! Благодаря ви много за неуморната и упорита работа!! Дарявате ни с много емоции и впечатления!! Браво!!!!👏👏👏🔥🇹🇷

Феми, това е снимачният екип, а нашият супер герой търси упорито любимата си. Трябва да я спаси и да възродят любовта си. Извини ме, че и аз съм качила коментара на италианските фенове. Няма да трия, а гифките, които поиска да направя ще пусна в следващия си пост.

# 656
Сега забелязах от гифчетата, че има линейка пред колибата.
Представям си как фантастично и реално ще го изиграе Чачи:broken_heart:  Ще плаче и каже ще те спася скъпа дръж се... не се предавай не ме оставяй..

# 657
https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1769029479475663280
Ох , какъв Аполон , какво чудоооо
Емка, ще резнеш ли от тук моля:hibiscus:
    Феми, за нашия красив темерут нищо не мога да откажа.
     Заповядай!

Дали ще имаме щастието и късмета да видим и едно интервю на Чачо за участието си в "Gaddar" и начина, по който възприема новия си герой Дахан?!
    В добрите стари времена говори с огромна любов за продукциите, в които участва и образите, които гради:

„Всъщност съм обикновен човек в ежедневието си. Опитвам се да бъда възможно най-скромен. Разбира се, всички мои герои носят нещо от мен и аз заимствам нещо от всеки герой. Всички те имат свое специално място в сърцето ми и аз ги обичам всички. Работя постоянно, за да изграждам себе си и героите, които играя.”
~ Çağatay Ulusoy ~

# 658

Благодаряяяя ! За този красавец всичко си заслужава..
Всички желаем интервю за ''Гаддар'' .. едва ли ще ни огрее . Думичка не е  продумал от както е стартирал на екран.
За ''Ичердето'' две фотосесии и репортаж и интервю от шоу тв. Сега набляга  повече на платформите и НФ там нищо не отказва дори да не e по договор.

Огънчеее! Nature Fire

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 18:28 от femmi2

# 659
Birsen Altuntas съобщава, че каналът NOW е решил да поднови само 3 от 7-те сериала, показвани в момента, за следващия сезон.
Сериала #Червени пъпки е единствен, чието подновяване е потвърдено.
Кои ще са останалите два?

ThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinking

Общи условия

Активация на акаунт