ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 19 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Birsen Altuntas съобщава, че каналът NOW е решил да поднови само 3 от 7-те сериала, показвани в момента, за следващия сезон.
Сериала #Червени пъпки е единствен, чието подновяване е потвърдено.
Кои ще са останалите два?

ThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinkingThinking

Свеееет Flowers Hibiscus  Доколото познаваме Чаатай не подписва за много сезони за обществената тв  още повече че има други планове за след това. Така, че ако го навият може да има втори сезон на Gaddar.   Див е  спаднал доста рейта заради конкуренцията във вторник на новия сериал по шоу тв и чета че има и промени в геройте на сериала ...  И аз не знам.. и се колебая кои са другите два ? Залагам на този с Онур Туна и ''Див'' въпреки рейтинга... Зависи дали и актьорите и продуцента ще искат продължение ...  

Края на епизод 9 на Гаддар
https://twitter.com/aysin_baturgan/status/1768748147197542530

Прелестна естествена , чаровна усмивка от НЧ - Баръш Калъч неустоимият неостараващ капитан от ОС и Йомер от ''Шербета ''
Heart Eyes

Айча Туран - кадри от филма й който стартира на 22 март по кината в Турция.
Искам да го гледам .. кой знае кога ще е достъпен. Хареса ми тийзъра забавен и весел .. не е тежък филм и с екранният партньор си химичат.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 21:38 от femmi2

# 661
Момичетааа,  Простете ми! Heart Малко късно ама имах скъпи гости, децата! Heart

# 662
Относно превода...аз си го изгледах с руски субки и съм наясно...и друго...

Скрит текст:
Може да не съм права... може и да греша... но тези "дарения" доброволни, нещо не ми харесват... Защо например Ася,май беше, се критикува ,че искала пари,а той...не ??? И друго ,от къде може да е сигурен човек ,че се плаща на преводачките...които и да са те??? А и неговия превод ,не е ли автоматичен? Другото си го запазвам за себе си....
     Свет, аз също се чудя за "доброволните дарения" и дори понякога ми е съвестно, че не съм от дарителите, а гледам "Gaddar". Редно е за всяка свършена работа да се получава възнаграждение, но обяснението на Нерон ми дойде малко в повече. Защото той не превежда от руски език, а ползва автоматичния превод, структурирайки изреченията така, както трябва да звучат на бг. ез. Редактира време и число, но и много често от бързане бърка и се получава разминаване.
      Но... каквото, такова...
      А за сериалите, които няма да продължат с 2-ри сезон съм категорична, че Чачо е подписал само за един сезон и в никакъв случай няма да промени договора си. Но така е по-добре. Не бих искала сериала да се разводнява и да се точи още година.

Цитат
only.cagatayulusoy
Нещата, които ми харесаха в епизод 9 на Gaddar👍

- Всяка сцена с Müdür & Dağhan.
- Всяка сцена с Kurt & Dağhan.
-Enver събира отряд самоубийци с Japon & Rüzgar.
-Aydаn е готова да рискува живота си за Dağhan.
-Dağhan като подкрепящ брат.
-Изправянето на Dağhan с Ekber, беше предвидимо, че Ekber ще използва Aydаn, за да се спаси, но все пак беше много интензивно и емоционално. Това беше сигнал за събуждане за Dağhan и можете ясно да видите, че той е изключително разстроен от това. Çağatay беше отличен в тази сцена.
- Изразите на Çağatay са все още безценни. Той има толкова страхотен комичен момент.
- Фокусиране върху основната сюжетна линия и научаване на повече за Müdür & Ekber.
-Adlibs на Çağatay.

Разочароващо е, че сценаристите решиха да дадат сюжета за ПТСР на Месут вместо на Дахан и да го използват като комично облекчение. Мисля, че можеше да добави дълбочина към Dağhan и да даде на Çağatay нещо по-смислено за работа.

Movie Camera От сета Movie Camera слагам отново старата гифка, която едва сега открих из архивите си.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 20:29 от Emiliya

# 663

Здравейтеее през новата седмица с  нови вълнения!
 Започваме добре началото.. в мбд сме на 9 - та  позиция с точките .  Първа е Туба Б.  Хандето почти винаги е на челни позиции . Има доста новини около нея и е активна .. Есра Билгич , която имаше по НФ е позиционирана на трето място и след нея е Джан Яман .  Хазалчето върви доста добре на 16 - та позиция е .

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 12:12 от femmi2

# 664
Здравейте, дами!

Да започнем седмицата с положителна нагласа, за да се преборим по-лесно с негативността и мрачните мисли.
     Усмихнете се!   Остават само четири дни до петък и "Gaddar", а тогава ще разплетем възела на някои от въпросите, които непрекъснато си задаваме.
     След кафето от Феми ви предлагам чай и "сладка" раздумка с Мениджъра и Дахан. А може и солети да похапнем с Курт.

Да не подминавам и статистиката:

Заредени с положителна енергия и най-красивата си усмивка сме готови да започнем работния си ден...
Споделено и обичливо да ви е, момичета!

# 665

https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1769670616259481681
Как мислите искате ли да поразсъждаваме  Оя ще променили отношението си към Дахан и ще спре ли с обвиненията , когато спаси Айдан и разбере, че Екбер има пръст в това? Нали му се подмазва заради богатството и властта .

# 666
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1769670616259481681
Как мислите искате ли да поразсъждаваме  Оя ще променили отношението си към Дахан и ще спре ли с обвиненията , когато спаси Айдан и разбере, че Екбер има пръст в това. Нали му се подмазва заради богатството и властта.

Оя ще промени отношението си към Дахан само ако той ѝ обещае охолен живот и донесе торба с пари. Тогава ще забрави, че е убиец и ще хариже дъщеря си на него.
    Много се смях, когато Екбер покани Оя в закусвалнята на обяд. А тя се кипреше и мечтаеше за луксозно заведение с ястия, които сама ще поръчва, отбрани и засукани като име. Получи това, което ѝ се полага - боб и глава лук от "харизматичния джентълмен - мафиот".
   Оя е утвърдено отрицателен образ за мен. При нея няма грам майчино чувство и отношение към собственото ѝ дете (вече се съмнявам, че Айдан е нейна дъщеря). Жена, която мисли единствено за себе си и не се свени през какви унижения ще мине, за да постигне целите си.
    Друго ми направи впечатление - Оя се подиграваше на приятелката си, че се среща с женен мъж. Фикрие се ядоса, искаше да я опонира и отрече злостните приказки на Оя, но тази не я остави да говори. Та си мисля, че между Давут и Фикрие има нещо друго, което ги свързва.

# 667

Цитат
Оя ще промени отношението си към Дахан само ако той ѝ обещае охолен живот и донесе торба с пари. Тогава ще забрави, че е убиец и ще хариже дъщеря си на него.
 Ще и светнат очите на Оя тогава ще го разцелува даже Joy Екбер е най големият жесток отвратителен злодей и човек .. няма нищо общо с  красивият и харизматичен Гаддар на който принципите са му различни..  Защо Екбер е толкова зъл какво толкова е преживял и провокирало .. ? Това със змийте има предистория..  За бащата на Айдан нищо не се споменава какъв е що е ? Дали по - нататък в сериала ще разберем и появи ?

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 14:18 от femmi2

# 668
# 669
Диди , Мерси . Гаддар и Дахан продължават да диктуват модата не само в облеклото .

Тази вечер обещават нов трей . Nature Boom

Допъллвам за Оя .. Мисля че ще промени отношението си към Дахан и ще кандиса накрая , но това ще е към финала на сериала .. Сега ще му е благодарна че спаси дъщеря й за него е любовта на живота му ..

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1768604652868681917
Огън е ! Страхотен , невероятен секси пииииич. Господин Харизмаааа !:sleeping:   

# 670
    Диди, феновете пощуряха на тема Дахан. Модната колекция Гадар се обогатява с нови идеи.
     Усмихнаха ме коментарите:

Това DeFacto Gebze Branch ли е?
Не съм жесток, палтото ми е лошо 😂
Не си жесток, но си станал мениджър 😂
 Братко, но ти можеш да бъдеш мениджър 😂
Сър, ако си купите кремаво палто, ще бъдете перфектен мениджър.
Кой те измами братле 😂
Мога ли да знам кой магазин е, моля?

Тази вечер обещават нов трей . Nature Boom

https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1768604652868681917
Огън е ! Страхотен , невероятен секси пииииич. Господин Харизмаааа !:sleeping:  

Цитат
Gaddar Dizi
#Gaddar Нова промоция, пусната днес! ⚡️
@ayyapim @nowtvturkiye

# 671
Айдееее , на новият трей. Айдан е жива спаси я но е изтощена от отровата и припадна .. Ох колко са готини , любовта и химията и анатомията  се усещат у въздухааааа.. Играта и гласът на Чаатай
са Феноменални . Настръхваш и разплакваш! Sob

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 16:12 от femmi2

# 672
Айдееее, на новият трей. Айдан е жива спаси я но е изтощена от отровата и припадна .. Ох колко са готини, любовта и химията и анатомията  се усещат у въздухааааа.. Играта и гласът на Чаатай са феноменални. Настръхваш и разплакваш Sob

Момичета, сега ще нарежа гифки от новия трей, а превод ще изчакам от руската група, че не ми се занимава да звъня по телефона на учениците си.
     Очаквано Дахан хукна да търси своята любима. Не би я оставил да умре. Ще се спасят и ще възродят любовта си, напук на Оя.

# 673
Никой не се е съмнявал че ще остави Айдан и няма да я потърси и спаси .

# 674

Епизод 10, Трейлър

Не искаш ли да живееш?

- Айдан! Трябва да те закарам в болницата, събуди се!
                    - Само минутка.

- Какво?
                    - Случва се във филмите, където отровата се изсмуква от раната.
                    - Може ли така да направим? Забранено е?

- Това е във филмите, Айдан.
                   - Не бъди предубеден, изсмуквай го.

- Взел е момичето на гърба си? Остави го, нека се умори. Нападнете го в момента, в който казах.

- Може би не трябва да ставаме?
                    - Дотегна ли ти да живееш?

- Без теб аз...
                   - Айдан? Айдан?

Скрит текст:
БЕСПОЩАДНЫЙ | ЖЕМЧУЖНЫЕ ЗЁРНА | AlisaDirilis

⚔⛓ GADDAR / БЕСПОЩАДНЫЙ

🔥🔥🔥 1 фрагмент к 10 серии Народного героя Гаддара:

ИДЕМ В ПРАВИЛЬНОМ НАПРАВЛЕНИИ!

- Айдан! Мне нужно отвезти тебя в больницу, вставай!
- Минуту-минуту.
- Что?
- В фильмах же бывает, из раны яд высасывают. Может так сделать? Нельзя?
- Это в фильмах, Айдан.
- Не будь предвзятым, высасывай.
- Он что, взял девушку на спину? Оставьте, пусть устанет. Нападайте в то время, что я сказал.
- Может, не будем вставать?
- Тебе жить надоело?
- Без тебя, я…
- Айдан? Айдан?

Общи условия

Активация на акаунт