Сериала #Червени пъпки е единствен, чието подновяване е потвърдено.
Кои ще са останалите два?

Свеееет
Доколото познаваме Чаатай не подписва за много сезони за обществената тв още повече че има други планове за след това. Така, че ако го навият може да има втори сезон на Gaddar. Див е спаднал доста рейта заради конкуренцията във вторник на новия сериал по шоу тв и чета че има и промени в геройте на сериала ... И аз не знам.. и се колебая кои са другите два ? Залагам на този с Онур Туна и ''Див'' въпреки рейтинга... Зависи дали и актьорите и продуцента ще искат продължение ... Края на епизод 9 на Гаддар
https://twitter.com/aysin_baturgan/status/1768748147197542530
Прелестна естествена , чаровна усмивка от НЧ - Баръш Калъч неустоимият неостараващ капитан от ОС и Йомер от ''Шербета ''

Айча Туран - кадри от филма й който стартира на 22 март по кината в Турция.
Искам да го гледам .. кой знае кога ще е достъпен. Хареса ми тийзъра забавен и весел .. не е тежък филм и с екранният партньор си химичат.
Малко късно ама имах скъпи гости, децата!

От сета 

Остават само четири дни до петък и "Gaddar", а тогава ще разплетем възела на някои от въпросите, които непрекъснато си задаваме.

Екбер е най големият жесток отвратителен злодей и човек .. няма нищо общо с красивият и харизматичен Гаддар на който принципите са му различни.. Защо Екбер е толкова зъл какво толкова е преживял и провокирало .. ? Това със змийте има предистория.. За бащата на Айдан нищо не се споменава какъв е що е ? Дали по - нататък в сериала ще разберем и появи ?