Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 069
  • 350
  •   1
Отговори
# 105
Като не ми е перфектен английския - глупости и превеждам.  Гарантират, но как да разбера аз като няма необходимите данни. Нито пише до кога е годен, нито кога е произведен.

# 106
Please note all products we sell are 100% guaranteed genuine and fresh.

We apologise for any inconvenience caused. If you have any further queries, please feel free to contact us again.

# 107
  • София
А някой получи ли си вече фон дьо тена на Ланком- онзи за 16.50$ и дайте отзиви бе момичета......

получих го, мааалко е по-тъмен от кожата ми, но смятам, че за лятото като съм с тен ще е идеален Wink

# 108

получих го, мааалко е по-тъмен от кожата ми, но смятам, че за лятото като съм с тен ще е идеален Wink
[/quote]

А има ли срок на годност някъде?

# 109
  • София
аз вчера получих три пратки и честно казано нито на един от продуктите не се загледах newsm78
такава съм си аз, наивничка и немнителна Wink довечера ще погледна

# 110
За свежестта и годността на продуктите - на някой от тях има фиксирана дата,но на по-голяма част като се замисля - не ,но мисля че защото някой кремове идват без кутийки ,на оито може би има срок на годност!
Обещах да постна снимка на чантата от сета на Ести!

ето и едно мейкап сетче ,което точно заради импулс поръчах - с базата на Арт деко добре се справят тъмните цветове,светлите искрящи едва ли ще употребя! Laughing

ето и продуктите

# 111
  • София
Венус, виждам, че си поръчала капсулките на  Elizabeth Arden.  Ще чакам да споделиш отзиви ! Wink

# 112
Мила,капсулките на Арден -потресаващо ми напомнят ефекта от крема Търнараунд на Клиник - май ми е раничко -противостарееща грижа са,но определено са чудесни попиват бързо и сутринта кожата ми беше блеснала,но сложих върху капсулката и нощният крем.Сетчето си струва защото получих 7 капсулки,нощен крем 7 мл и дневен - 7 мл-който пък е направо прекрасен - с 30 фактор овлажнител с плъмп ефект и страхотен аромат! Grinning

# 113
Венус има ли го още този сет на Е.Арден? Кога го поръча?

# 114
поръчах го на 30.01 и вчера бе при мен,но аз съм във Варна а при нас идват много бързо!Ето го сета-пропуснах и една концентрирана капсулка с възстановяваща грижа!

Ceramide Set: P.Perfect SPF30 + Adv. Time Complex Caps + Moisture Network N/Crm + P. Perfect Conc. 4pcs
   Ceramide Set:
   1x Plump Perfect Moisture Cream SPF30 7g
   1x Advanced Time Complex Capsules Intensive Treatment For Face & Throat 3.2ml
   1x Moisture Network Night Cream 7g
   1x Plump Perfect Targeted Line Concentrate 0.5ml

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=56305&CatgId=18
струва 16 долара и още е факт Grinning

# 115
  • София
Аз си поръчах капсулките за лице и капсулките за очи. Бяха на промоция и околоочните излизаха безплатно.
Мисля, да ги ползвам без допълнителен крем върху тях. Венус, дали ще са достатъчни само те?

# 116
Моля някой да ми обясни!

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=35298&goChar=G

Това основа за грим ли е?

# 117
Аз си поръчах капсулките за лице и капсулките за очи. Бяха на промоция и околоочните излизаха безплатно.
Мисля, да ги ползвам без допълнителен крем върху тях. Венус, дали ще са достатъчни само те?
ilq мисля,че са напълно достатъчни.

mimozata това е фон дьо тен за мазна кожа,маскиращ успещно пъпчици и финни линии.

# 118
Моята не е такава .
Препоръчайте ми фон дьо тен със сатене ефект!

Защо не мога да намеря един крем на Е.Лодер - Light soursе   /май не го пиша правилно/ ??Сменен ли е и с кой? Това ми е крема и сега не мога да го намеря??!

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 14:22 от mimozata

# 119
такааааа..продължава моята одисея с ягодката. освен, че са си взели 620 $- колкото е стойността на поръчките, са ми блокирали и 1000 $- незнайно по каква причина, като от банката ми казаха, че до 1 месец рябва да ми ги разблокират. Не разбирам изобщо какво става- поръчките ми си стоят с "висящ" статус, а от 2 дена и никой не отговаря на мейлите ми. В чудо се видях вече с тях!
та въпросът ми е- всички вие през  Фема ли пазарувате?

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 14:38 от monda

Общи условия

Активация на акаунт