Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 044
  • 350
  •   1
Отговори
# 120
  • София
монда, нещо много странно става...не знам защо се получава така. имам 5 поръчки до момента, не съм имала чак такъв проблем досега, макар че и при мен не мина безславно?

на втората поръчка и на мен ми искаха сто пъти данните и изписахме около 10 писма, докато се оправим /това беше точно поръчката за червилата с момичетата тук във форума/ и предполагам, че и затова толкова се забави newsm78... аз тогава също се бях вбесила ужасно, защото вече бях поръчала първия път без проблеми, а след това изведнъж ме заразследваха Shocked
следващите 3 поръчки минаха отново без проблем.
ама да ти блокират пари чак - баси изродите!

# 121
  • София
Аз си поръчвам чрез Фема. Миналата седмица ми споменаха, че планират вече, да въведат следната отстъпка- всеки втори продукт в дадена поръчка, да е с някакъв % намаление.  

Монда, надявам се скоро да си вземеш поръчките и да не те занимават повече !  Naughty

# 122
  • София
Аз - да, и съм доволна от двете доставки, които съм поръчала и получила чрез Фема. Платих на куриер, т. е. малко повече от стойността на поръчката, но това не беше от значение. Важното е, че ми направиха доставките там, където исках, и във времето, в което помолих това да стане. Доволна съм!
Честно казано, ако имах кредитна карта /а аз живях няколко дни с убеждението, че новата ми Виза е кредитна - оказа се, че е дебитна международна и няма да ми върши работа в Ягодка/, не бих се впрегнала в тежкото предприятие да поръчвам в посочения сайт, плащайки чрез нея. Съчувствам ти, Монда, без да мога да ти помогна, но мисля, че това не е единственият подобен постинг за трудности със сайта, който съм чела напоследък.

# 123
аз поръчвам чрез Фема  Peace така ми е по-сигурно!а и няма да мога да се оправям с тези мейли ако стане нещо...
Монда да не би заради голямата стойност на поръчката да те въртят така,но пък щом са си изтеглили парите  Rolling Eyes

# 124
Няма  да е заради голяма стойност- те са 9 поръчки, от които 2- изпратени.. Ама хубаво си поръчвах аз през Фема- повече от 20 неща съм си поръчала - и никаква грижа! На следващия ден си получавах потвърждението, какво ми трябваше да се занимавам с тези ......Сега ще се опитам да анулирам всичко , да видим какво ще стане  и ще ги поръчам пак през Фема, пфууууу!

# 125
monda е що така никакво ли обяснение не дават?Много неприятно!
Хич няма да си играя да си вадя карта и да поръчвам директно както и не разбирам английски съвсем ще се забатача.Венус червилото от сета на Ести какъв цвят е?

# 126
поръчах го на 30.01 и вчера бе при мен,но аз съм във Варна а при нас идват много бързо!

не е точно така...аз не съм от голям град,а поръчах на 31.1. и поръчката ми също беше пристигнала вчера!!!

# 127
Ох - аз сега съм в шах. Дано не съм досадна, но от Орлан няма движение по въпроса. Иначе работя във фармацевтични лаборатории и знам, че обозначавнето на сроковете е задължително на първичната опаковка и на външната. Едва ли Орлан ще допуснат това - не знам какво да мисля, а чакам още една поръчка. За сега се чувствам набутана. Някой друг да е обърнал внимание?

# 128
  • around the world, where the heart belongs
Мила,капсулките на Арден -потресаващо ми напомнят ефекта от крема Търнараунд на Клиник - май ми е раничко -противостарееща грижа са,но определено са чудесни попиват бързо и сутринта кожата ми беше блеснала,но сложих върху капсулката и нощният крем.Сетчето си струва защото получих 7 капсулки,нощен крем 7 мл и дневен - 7 мл-който пък е направо прекрасен - с 30 фактор овлажнител с плъмп ефект и страхотен аромат! Grinning

Какво означава крем с плъмп ефект?

# 129
Аmadis,аз също гледам за срока на годност...не на всички има наистина!  Rolling Eyes
но забелязах някакви други обозначения от рода на - 6HA на кутията

друго за което се замислих е че си купих една паста от тукпротив белези от операция-на кутията имаше срок на годност,но на самата паста НЕ!!!!

# 130
поръчах през Фема и за сега чакам Simple Smile
дано всичко ти е наред
не разбирам щом са ти изтеглили сумата на поръчките, защо блокират още пари?

Да питам нещо сега:
след като 6-7 дни ползвам 3-те стъпки и супердефенса имам чувство,че не ми е много добре кожата. Струва ми се ,че подкожно са ми се появили малки дребни пъпчици, не твърди, не големи-просто кожата ми сякаш има брашно-толкова ситни неравности-не го обясних добре Tired, но ако някой ме е разбрал да сподели случвало ли му се е и какъв е поблема?!
Не съм улучила моя крем, много и е на кожата да мажа и с овлажнителя и после с крема или просто козметиката нещо не мо понася.?! Дали не е нещо преходно просто защото съм сменила вида козметика?! Thinking

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 15:40 от Наоми

# 131
Цитат
такааааа..продължава моята одисея с ягодката. освен, че са си взели 620 $- колкото е стойността на поръчките, са ми блокирали и 1000 $- незнайно по каква причина, като от банката ми казаха, че до 1 месец рябва да ми ги разблокират. Не разбирам изобщо какво става- поръчките ми си стоят с "висящ" статус, а от 2 дена и никой не отговаря на мейлите ми. В чудо се видях вече с тях!
та въпросът ми е- всички вие през  Фема ли пазарувате?
Монда не се притеснявай от ягодка са много коректни и ще ти върнат удържаните пари,на мен други ми е чудно - защо са ти блокирани 1000 долара като стойността на поръчките ти е 620 - звъни в банката и ги питай за адреса ,който са ти изписали в тяхната система,ако има дори малка грешка в билинг адреса,поради мерки за сигурност няма да ти потвърдят поръчката!Важно е в мейла до ягодка да упоменаваш номера на поръчката в заглавието за да знаят че питаш за конкретна поръчка!
дръндрън плъмп ефект е такъв подпухващ в смисъл самата ти кожа се "изпълва" и изравнява фини бръчици,не го обясних добре,но....надявам се разбираш какво имах предвид!
kamelia77 имах предвид,че до Варна и определени градове поръчките идват по-бързо от София например.
Монда червилото е Дарлинг дива

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 15:45 от Венус

# 132
Мила,капсулките на Арден -потресаващо ми напомнят ефекта от крема Търнараунд на Клиник - май ми е раничко -противостарееща грижа са,но определено са чудесни попиват бързо и сутринта кожата ми беше блеснала,но сложих върху капсулката и нощният крем.Сетчето си струва защото получих 7 капсулки,нощен крем 7 мл и дневен - 7 мл-който пък е направо прекрасен - с 30 фактор овлажнител с плъмп ефект и страхотен аромат! Grinning

Венус,днес мисля да си поръчам капсулките за очи на Елизабет Арден.На 36 години съм,дали ще са подходящи за възрастта ми?

# 133
Монда не се притеснявай от ягодка са много коректни и ще ти върнат удържаните пари,на мен други ми е чудно - защо са ти блокирани 1000 долара като стойността на поръчките ти е 620 - звъни в банката и ги питай за адреса ,който са ти изписали в тяхната система,ако има дори малка грешка в билинг адреса,поради мерки за сигурност няма да ти потвърдят поръчката!Важно е в мейла до ягодка да упоменаваш номера на поръчката в заглавието за да знаят че питаш за конкретна поръчка!
Billing address-a съм им го дала буква по буква както е в договора ми с банката, сверих и с базата данни на банката.
След 32 мейла, които получин и още толкова изпратих- продължавам да не съм на ясно защо се случва всичко това и никой не ми дава обяснение- пускат ми стандартни мейлове- ще проверим, изчакайте 24-48 ч, пуснете факс със състоянието на сметката и т.н.- едно и също, по няколко пъти от различни хора. от банката също не могат да ми обяснят защо след като сумите са платени, има и блокирана по-голяма сума от същия търговец. Ами ако тръгвах за чъжбина и разчитах на тези пари? Редното е след като е минало плащането- да ме уведомят или  ако има проблем- да не ми теглят от картата.
аз също мисля,че са коректни по принцип, защото от няколко години го знам този сайт- в противен случай нямаше да оцелеят, но организацията им е много слаба и създават главоболия на клиентите си.
Да живее Фема! Чакам сега потвърждение на отказа си и пускам към Фема поръчките. дотук с експериментите.

# 134
necha мисля,че са повече от подходящи!
Монда аз също правя доста поръчки през http://www.elegantna.com но досега проблем от този род не съм имала!Какъв вид е картата ти и от коя банка е ако не е проблем да ми кажеш?

Общи условия

Активация на акаунт