Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 046
  • 350
  •   1
Отговори
# 135
Монда, верно много неприятно. newsm78...Аз добре, че нямам карта , иначе и аз щях да се набутам.

Аз пък да ви кажа за моето откритие и прозрение.Нали ви питах за глосовете на Диор и вчера пробвах на Диор и на Шанел.Купувала съм си на Живанши също, беше хубав и траен, но някак си пък прекалено тежък и се разливаше по устните.Та общо взето и той не става вече. Случайно се отбих в една проста парфюмерия и пробвах глосове на...Голден роуз #Crazy...хи хи и много ми допадна.Та реших поне за себе си, да не давам луди пари за червила, щом и на Голден роуз ми харесват, а да си взимам само бяла козметика от Клиник, понеже засега съм доволна от продуктите им. Освен 3-те стъпки, които харесвам много имам и дегримиращ лосион за очи и сега ще си поръчам маска за лице и крем с фактро за лятото.Ще поръчам и пудрата матиращата.Четох мнения в старите теми и знам, че на повечето от вас ви харесват. Simple Smile

Да споделя за Елизабет Арден.Когато бях в Щатите си взех от там лосион тоник за мазна кожа.Беше розов  и стоеше на два пласта, които преди употреба, трябваше да разклащам добре.Хич не ми допадна на кожата, изринах се и на места започна да се бели.А уж е качествен, защото си го купих от там.За този става въпрос, ако някой се интересува занапред
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13470&goChar=E

# 136
кръц кръц, аз пък съм обратно!  Laughing
Направих алергия от 3-те стъпки и към All About Eyes. Други продукти не посмях да пробвам, алергията се проявява към края на опаковката  Confused
Сега съм на медицинска бяла козметика, така че поръчвам от ягодката само декоративна.  Grinning

# 137
в крайна сметка- всеки намира своите продукти след "проба-грешка". за съжаление- това струва пари и то не малко.

# 138
http://strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=57263&CatgId=18

Бихте ли ми казали дали този Травел сет е подходящ за моята проблемна кожа,предразположена към акне?

# 139
http://strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=55183&CatgId=18

А това микродермабразио за ръце или лице е?
Сори,но съм малко скарана с английския Embarassed

# 140
http://strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=53461&CatgId=18

А тази серия за каква кожа е?

Извинете ме ако ви затрупвам с въпроси!!!

# 141
necha мисля,че са повече от подходящи!
Монда аз също правя доста поръчки през http://www.elegantna.com но досега проблем от този род не съм имала!Какъв вид е картата ти и от коя банка е ако не е проблем да ми кажеш?

Венус много ти благодаря за експресния отговор  bouquet

Ще изчакам до вечерта да ми се активира дебитната карта и ще си ги поръчам.Само че,като чета Монда какви проблеми си има доста се притесних.На мен това ще ми е първото пазаруване с дебитна карта по интернет и много се страхувам да не объркам нещо.За капак съм зле и с английския,долу горе си превеждам значението на текстове на английски но ако трябва да напиша нещо Sick Sick Sick.....направо не ми се мисли.
Имам няколко въпроса към по-запознатите:
Значи избирам си продукта и го маркирам,след това си пиша имената,адреса,електронната поща.Не ми е ясно какъв е този билинг адрес?
На следващата страница може би трябва да въведа данните от картата.Освен номера на картата и до кога е валидна,какви други данни трябва да въведа?
Момичета,извинявате че ви затрупах с толкова много въпроси,но няма към кого да се обърна за тази важна за мен информация.Служителката на Райфайзенбанк,която ми даде картата изобщо не беше компетентна,не знае как се пазарува в интернет,какви данни трябва да дам от картата и т.н.  и никак не ми помогна с иформация ooooh! ooooh! ooooh!

..

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 16:44 от necha

# 142
http://strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=57263&CatgId=18

Бихте ли ми казали дали този Травел сет е подходящ за моята проблемна кожа,предразположена към акне?
ако кожата ти е нормална- да, ако е по-скоро мазна-ще ти трябва лосион 3 . и в двата случая ти трябва и третата стъпка, в зависимост от кажата ти- тя може да е крем или гел.

# 143
кръц кръц, аз пък съм обратно!  Laughing
Направих алергия от 3-те стъпки и към All About Eyes. Други продукти не посмях да пробвам, алергията се проявява към края на опаковката  Confused
Сега съм на медицинска бяла козметика, така че поръчвам от ягодката само декоративна.  Grinning

При мен положението е същото, използвам само медицинска козметика, а как ми се иска да си поръчам така хваления Pore minimizer serum.
Ще се чудя още, но може и да се прежаля или по-скоро да прежаля $22.50.

# 144
Ще изчакам до вечерта да ми се активира дебитната карта и ще си ги поръчам
От този сайт се пазарува с КРЕДИТНА , а не с ДЕБИТНА карта. VISA,MASTERCARD, DINERS  И jcb/за последната не съм много сигурна/

това е избелваща серия. в последните години всички марки започнаха да произвеждат такива продукти за арабския свят и Азия.

# 145

Ани, от поне 2-3 месеца се опитвам да ти изпратя ЛС, но не мога, защото кутията ти е запълнена...ИЗЧИСТИ Я!

# 146
Кожата ми е мазна,с разширени пори и предразположена към акне....

# 147
  • around the world, where the heart belongs
Аз си поръчвам чрез Фема. Миналата седмица ми споменаха, че планират вече, да въведат следната отстъпка- всеки втори продукт в дадена поръчка, да е с някакъв % намаление.  

Монда, надявам се скоро да си вземеш поръчките и да не те занимават повече !  Naughty

ilq кой ти спомена такова нещо? Това само слух ли е или от самата Фема?

Венус благодаря, разбрах те:) А пък за градовете и доставката- и аз съм от Варна , ама вече втори път чакам по 2 седмици да дойде.

# 148
Бубе,пиши ми,пощата е чиста!

# 149
Кожата ми е мазна,с разширени пори и предразположена към акне....
за теб е лосион 3, сапун за мазна кожа,гелообразна 3та стъпка  и пор минимайзер  серум. Wink

Общи условия

Активация на акаунт