Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой плат е подходящ за направата на слинг с халки?
Кой тип слинг е по-удобен за използване през първите 1-2 месеца, с халки или тип Дидимос?
Къде мога да намеря халки за слинг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой плат е подходящ за направата на слинг с халки?
-
Кой тип слинг е по-удобен за използване през първите 1-2 месеца, с халки или тип Дидимос?
-
Къде мога да намеря халки за слинг?
-
До каква възраст може да се използва слингът?
-
Как да кърмя в слинг?

).Едноцветен,много приятно розово.Излезе ми малко над 20 лева-4 метра при ширина 1.40.От него,като го разрязахме на ширина,шивачка ми уши слинг с халки и слинг-шал за 10 лв.Купих халките за около 2 лв, а за слинг-шала взех апликация и украсителни ленти пак за някакви стотинки...та за по-малко от 40 лв се сдобих с два готини слинга.Ако можех и сама да шия,по-евтино щеше да излезе,ама 
,а е супер удобен
. Ми удобно нещо си е, пък, особено ако чедито не ще да върви.
На снимката беше дете в слинг. Само му казах Да, бе, да и му обърнах гръб. После се сетих, че вероятно него или поне родителите му със сигурност са носели в цедилка, ама беше късно да му го кажа.
.