Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 284 752
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 335
Защото тези Тончо инфлуенсъри бяха там за реклама. Всички се върнаха вече.
Не знам дали "всички" са се върнали. Вчера Туджаров обясняваше, че ще поостанат с Валери и си купуваха дрехи.

# 1 336
И те ще върнат. На 6-7 юли Туджаров е на  comic con. Мария Бакалова също та нищо чудно да дойде и с Валери както миналата година.

# 1 337
И те ще върнат. На 6-7 юли Туджаров е на  comic con. Мария Бакалова също та нищо чудно да дойде и с Валери както миналата година.
те не са ли разделени от няколко месеца?

# 1 338
# 1 339
те не са ли разделени от няколко месеца?
Онзи ден беше публикувал снимка с нея, на която пишеше "Обичам те". Заедно са.

# 1 340
Значи това предаване май ще го пропусна... Тез всичките вкупом са ми отвратителни. Още от сега ме губят като зрител.

П.с Моят колега не е одобрен за Игрите. Активен си е във фейсбук. Умен и интелигентен участник не им трябва на тези от игрите.

# 1 341
Те обаче няма да участват, ще са други участниците.

# 1 342
И предните, като тръгнаха, не казаха директно защо са там, така че очаквам и от Гуспата да направи същото и скоро да разберем и той защо е там. Може да е някакъв маркетинг трик Grinning

# 1 343
И предните, като тръгнаха, не казаха директно защо са там, така че очаквам и от Гуспата да направи същото и скоро да разберем и той защо е там. Може да е някакъв маркетинг трик Grinning
Може конкуренцията да са го пратили там, за да откаже зрителите Grinning

# 1 344
  • София
Взето от Фейсбук групата на ИВ (любимите ни люлки пак са тук Grinning )

# 1 345
Ей го на 🤣:

Което донякъде е успокояващо, че няма да е участник. Wink

# 1 346
ИВ
Знам, че е доста рано... все още, банда. Но... за страстта по разгадаването "точно" време няма 🤪🤣, та ми се ще да ви споделя, че имам няколко души, сложени в "групата за следене" за ИВ 6.
Скрит текст:
Ето ги и тях:
Ренета Георгиева
Скрит текст:

Последвана от:
Малвина Бонева:
Скрит текст:

Кони:
Скрит текст:

Васил Пиларски
Скрит текст:

Добре, браво  имаш попадения Wink

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 08:47 от Ковид

# 1 347
Гуспата..не се находи.Голям зор за известност. Има прекрасн жена и трето детенце, вместо да им се радва...
Бях много разочарована, като се хвана със сегашната си жена... Приказката тук е много вярна, че "хубавите ябълки, прасетата ги ядат". Дано да не съм права...

# 1 348
  • софия
ИВ
Знам, че е доста рано... все още, банда. Но... за страстта по разгадаването "точно" време няма 🤪🤣, та ми се ще да ви споделя, че имам няколко души, сложени в "групата за следене" за ИВ 6.
Скрит текст:
Ето ги и тях:
Ренета Георгиева
Скрит текст:

Последвана от:
Малвина Бонева:
Скрит текст:

Кони:
Скрит текст:

Васил Пиларски
Скрит текст:

Добре, браво  имаш попадения Wink
Браво, Bilyana 14 Grinning Hug

За мен всичките са непознати, демек доволна съм Grinning
Колкото по-малко " випове", толкова по-добре Grinning

# 1 349
Този Гуспата е отвратителен. Помня го от някакво друго предаване, в което бяха с пиленцата от Монако. Толкова влюбен в жена си, то не бяха целувки, признания и след няколко месеца - нова жена, сега и бременна. И едно самочувствие до небето. Голямо НЕ от мен хаха

Общи условия

Активация на акаунт