Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 286 431
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък винаги съм си мислела, че екипът на предаването спи някъде на друго място и по-скоро близо до или в къщата на ергена. Някак странно ми се струва той да се шири сам, а момичетата и операторите - натъпкани заедно в една къща. Наум и Теа къде ли се подвизават и те, нямам идея, но едва ли са при момичетата.

# 271
Екипът се шири на спокойствие в другите стаи, те няма да пътуват от някъде си, за да снимат там и да спят на друго място.
Не е така, това е и причината много кадри от къщата да няма, само в определени дни като има цирк екипа остава до късно да снима, иначе си тръгват.
Ако беше така, на всяко интерестно нещо щяха да хващат камерите и да снимат.
Доколкото разбрах пестят пари от обурудване на къщатата с камери като в биг брадър и за това няма и такива.

https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/paranormalni-javlenij … UsND0DQlVQV-HBRPs

Бас ловя, че днес си тръгва Християна
Най-интерестното в статията е коя ще бъде принудително отпратена и защо?
Вие как мислите?
Според мен или някоя дама ще прекали с алкохола Simple Smile
Или ще й стане лошо на някоя (на много места четох, че има припаднало момиче от изтощение)

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 15:52 от Evaeva7

# 272
  • София
И аз мисля, че Христиана ще си тръгне, а ако има изгонена от продукцията може да е някоя от пантерките - Барбара например

# 273
И аз мисля, че Христиана ще си тръгне, а ако има изгонена от продукцията може да е някоя от пантерките - Барбара например
Изгонена от продукцията ли ще има? Пак нещо съм пропуснала.

# 274
Аз не го разбрах като изгонена от предаването, а като отстранена от груповата среща. Thinking Или визирате това за категоричното решение на Алекс да отпрати някоя от девойките след нейно дръзко действие?

# 275
Христиана не си тръгва днес - има я на плажната среща от утре (10-минутното промо). Не знам дали тя е отстранената от груповата, но ѝ пасва. Ако си тръгне се сбъдва спойлерът, че си тръгва в пети-шести епизод, в случая шести.

Барбара не краде срещата - хили се до Васка и Надя, които нареждат Маги за годините. Обаче Теа не видях. В промото Виктория реве и си говорят колко хубаво се е получило. Може ли Теа да краде среща, отредена за Виктория?

# 276
Според промото и драматичния текст мисля, че ще бъде открадната среща на Виктория.

Има още доста сцени с Барбара от промото в началото на първи епизод, тъй че не мисля, че ще е тя изгонената. Може би Моника или Габриела.

П.С. С Мери също видях повече сцени, тъй че и тя според мен не е в списъка за отпадане тази седмица.

Жалко, че се загуби списъкът с активността в ИГ.

# 277
Теа може да краде среща. Спечели бяла роза. То иначе аз не виждам друг начин Алек да я покани на среща точно нея.

# 278
Според промото и драматичния текст мисля, че ще бъде открадната среща на Виктория.

Има още доста сцени с Барбара от промото в началото на първи епизод, тъй че не мисля, че ще е тя изгонената. Може би Моника или Габриела.

П.С. С Мери също видях повече сцени, тъй че и тя според мен не е в списъка за отпадане тази седмица.

Жалко, че се загуби списъкът с активността в ИГ.

Ето го, ако визирате този списък

# 279
Съжалявам, че се фокусирам към някакъв детайл, но нали вилата я намерихме онлайн и има 7 или 8 спални, как са по 7 в стая? Още от тези преувеличени факти, ми става съмнителна статията.

Може част от екипът също да е настанен в тази вила.

# 280
Така, сгреших - Маги е на среща. Да не плаче много, сега пак мернах татуировката на ръкатаѝ, значи е едната финалистка със сигурност. На кадъра, където едната финалистка отива към него, дават ръката ѝ и не мисля, че има друга участничка с такава татуировка.

# 281
  • Melmak
Писахте по-рано за припаднало момиче. Явно има, защото на синхрона Надя каза, че в къщата се случват странни неща, едното изброено беше припадъци.

# 282
Тези сестрите кога ще ги изгони, че са адски противни горгони. Виктория ако реве аз ще вдигам банкет, че сега много злорадстваше за Маги и това, че не е отишла на срещата.

# 283
Това ли е намесата на Барбара, която щеше да обърне нещата Joy

# 284
Коя си тръгва днес ?

Общи условия

Активация на акаунт