Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 286 386
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Кристина (не Горджъс) е приятелката ѝ.

# 256
Кристина (не Горджъс) е приятелката ѝ.

Благодаря, а в крайна сметка Елена има ли близка вътре, че и това се говореше, ама аз така и не разбрах.

# 257
  • София
Записвам се да ви следя - тази Кристина (не Горджъс) преди години беше гадже на мой приятел. Разделиха се преди повече от 3 години и и загубих дирята, но бях доста изненадана като я видях в Ергенът.

# 258
Дами, туко що Капитонова потвърди две неща-Маги е човек на продукцията-каза следното -"знам неща от кухнята, приятелка е на който трябва, могла е , ако иска да влезе в първите два сезона, но е избрала да влезе сега-явно има защо"-това е цитат.
Шермин е изгонена от продукцията, защото е била неудобна, много мрънкала и правила проблеми-не го каза така, но това беше със сигурност извода.

# 259
Потвърждавам, каза си го точно така. Капитонова обаче да не бърза с етикетите, че и нея я пишеха парашутистка.

Шерминката по-скоро мисля, че се е споразумяла с тях да си ходи, защото е била недоволна и те са я пуснали, за да не им се пречка.

# 260
И аз смятам, че това е станало с Шермин. И тя е мрънкала, и те не са умирали за нея. Та всички са доволни.

# 261
Потвърждавам, каза си го точно така. Капитонова обаче да не бърза с етикетите, че и нея я пишеха парашутистка.

Шерминката по-скоро мисля, че се е споразумяла с тях да си ходи, защото е била недоволна и те са я пуснали, за да не им се пречка.
Да явно за Шермин е било интерес и на двете страни- и на нея и на продукцията:)
Как пък все хора, близки до продукцията стават финалистки, ех.

# 262
  • София
В подкастите много внимателно се коментира Маги и между редовете се чете, че има гръб, образът й умишлено се лъска, всички знаят, че е човек на продукцията и ще стигне далеч.

# 263
В подкастите много внимателно се коментира Маги и между редовете се чете, че има гръб, образът й умишлено се лъска, всички знаят, че е човек на продукцията и ще стигне далеч.
Именно и единствената, която се осмели да го каже едно към едно как е е Капитонова.

# 264
Аз току що изгледах Чакалкаста с Капитонова и тя също потвърди, че Алек си пада по по-големи от него и също се чудеше какво ли би станало ако на финал отидат две подобни като образи жени. Сигурна съм, че визираше Нани и Маги.

# 265
Срещнах една статия, която е пълна катастрофа от към стил, словоред и правопис, но визира точно това. Няма да давам линк, защото не заслужават трафик, копирам само текста.
Скрит текст:
Изправят „Ергенът“ на съд!:
Участничка припадна заради неприятните условия, едвам я спасиха… Те са в красива Гърция, в близост е неизразим разкош, хапват, пийват и носят шармантни рокли…. Да, това е показното, което показват от екипа на „ Ергенът “. Всъщност било е по този начин, само че единствено по време на първия сезон. в следващитъе два девойките проговориха и споделиха истината.
Оказва се, че всички са натъпкани по седем в стая, с цел да излезе на ниска цена на продукцията. Храната е неприятна, а изискванията за работа са изтощаващи. Особено в новия сезон! Поради липса на средства, той се е снимал за два месеца, а не за три, както предишните.
Поради тежките условия едно от девойките е припаднало от безсилие по време на фотосите.
Това се е случило на вечерния коктейл. Тя се е свлякла на земята, а останалите се разпищели и изпаднали в смут. Записът мигновено бил спрян, а фрагментите, несъмнено, няма да бъдат излъчени, тъй като виновността е на екипа.
„ Гладни са, жадни са и снимат от рано заран до късно вечер. Няма такава отмалялост и безсилие, отношението е като към стадо. Карат им се, хокат ги, кошмарно е. Сега обаче това момиче има цялостното право и счита да съди продукцията. Още повече, че на медиците им е лишило много време, с цел да я свестят. Това не са животни, това са хора, по какъв начин не ги е позор “, разкрива непосредствен до потърпевшата източник.

# 266
Съжалявам, че се фокусирам към някакъв детайл, но нали вилата я намерихме онлайн и има 7 или 8 спални, как са по 7 в стая? Още от тези преувеличени факти, ми става съмнителна статията.

# 267
Съжалявам, че се фокусирам към някакъв детайл, но нали вилата я намерихме онлайн и има 7 или 8 спални, как са по 7 в стая? Още от тези преувеличени факти, ми става съмнителна статията.
Може да са наели само част от вилата.

# 268
Може екип и техниката да са в другите.
Иначе на тия измислени статии не вярвам. Преписват и те от тук или от подкастовете. Иначе до сега не се е снимало по 3 месеца. Може да обхваща 3 месеца, но не е било толкова. Обикновено тръгват края на Септември и снимат до началото на Ноември. Което е месец и половина, макс два.

# 269
Екипът се шири на спокойствие в другите стаи, те няма да пътуват от някъде си, за да снимат там и да спят на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт