Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 286 370
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 240

Няма да изпадам в подробности,  но е човек отчаяно жаден да бъде забелязан от когото и да е. Имаше дълга връзка с мой познат и въпреки това реши да влезе в предаването. Там изглежда сдържана и неемоционална, но е просто от филърите 😁

Значи не е за съжаление 😃 Аман от уонабита.

Аз не знам защо все се мрънка, че не сме видели нещо от някой. Регламента е такъв, че трябва да отпадне някоя. За това и вкарват такива статистки. Няма да изгонят от втората седмица Маги и Надежда.
По-скоро би било удачно да вкарат 10-15 момичета и първите седмици да няма изгонени. Така всяка ще има равен шанс да се покаже. Знаейки регламента, такива въздухарки като Виктория, Християна, Теа, остават повече, за да им гледаме сеира. А, (може би) стойностните момичета си заминават първи, защото не са нагли и гръмогласни.

# 241
  • Melmak
Тази пък Моника е една от най-безличните.

# 242
Моника е студена и индиферентна. От онзи типаж хора ''ни на живо се радва, ни на умряло плаче''.

# 243
Този сезон май се очертава скучен. Миналата година успяха да заковат всички, тази няма да е така ми се струва. Странни участници, масово някакви лапета, детски изпълнения и прочее. Миналата година също имаше момичета на крехка възраст, обаче бяха нива над тия. Сблъсъкът Валерия-Елена няма да се повтори тук. Много блудкаво, чак не ти е интересно коя ще спечели. Поне на мен, не знам как е при вас.

# 244
Продукциите пестят от всичко. От кетъринга също. За мен не е нормално да им дават пиле с ориз ежедневно и това да е. Ок, не са на хотел, ама дай да ги направим по 100 кила за 2 месеца.
Здравейте,
 Аз пък доколкото видях въпросната вила е с 7 или 8 спални.
Ако е така, защо да ги тъпчат по седем в стая?
Не че ги защитавам, това са лошата храна го казаха много от предишните и да не е ок.
Освен това е супер изтощително и наистина спят много малко , мисля, че Блага от сезон едно беше казала, че след като се е прибрала е спала една седмица.
Иначе в Надкаст Туджаров или Неделчо не помня кой от двмата направи едно мнго готино предположение, което за мен док=някъде обяснява защо не ги снимат вътре в къщата, където за мен е най-интерестно-именно заради лошите условия и начина, по които изглежда къщата след толкова много жени не едно място.

# 245
  • Melmak
Според мен, освен да спестят пари, тъпчат толкова жени в една стая, за да има конфликти. Така е много лесно да се настроят една срещу друга и да не се понасят. Добавяме и изолацията, липсата на сън, всичко това изпилва нервите.

# 246
Казвали са, че в американското издание им следят и цикъла, за да ги изнервят още повече. Та няма да се очудя, че това е една от причините да са натъпкани по 6-7 в стая. Коя спи, коя не спи, коя е разхвърляна, коя е с различни претенции. Все поводи да се “джафкат”.

# 247
На мен пък ми се струва, че в сегашния сезон са по 3 в стая. Християна и Мими например не са споменавали за друга в тяхната стая, освен за Виктория. И с нея си се дърлят по линията коя била по-голяма мурдарка. Може и друга да има при тях, но никоя от трите не спомена за друга тяхна "съкафезничка" и никоя от останалите не взе отношение относно дрязгите в тяхната стая, та може и да няма четвърта.
Иначе е напълно възможно да са 2 бани за всичките 26.

# 248
  • Sofia
Като се замислим не е много приятно да си в стая с хора които не познаваш, а понякога и мразиш. Редно е да има поне баня във всяка стая. Все пак говорим за хигиена и малко не си го представям това с 2 бани за всички и бани извън стаите. Колкото и да пести продукцията - това са елементарни неща.

# 249
Моника е също толкова безлична и в живота. Оглежда всичко живо наоколо с един примрежен влажен поглед и отворена уста, с надеждата някой да и обърне внимание.  Дори и не работи това, с което я представиха, но нямам достатъчно информация, за да кажа какво точно прави

# 250
Казвали са, че в американското издание им следят и цикъла, за да ги изнервят още повече. Та няма да се очудя, че това е една от причините да са натъпкани по 6-7 в стая. Коя спи, коя не спи, коя е разхвърляна, коя е с различни претенции. Все поводи да се “джафкат”.
bTV не обича да харчи пари. Това е истината.

# 251
Моника е също толкова безлична и в живота. Оглежда всичко живо наоколо с един примрежен влажен поглед и отворена уста, с надеждата някой да и обърне внимание.  Дори и не работи това, с което я представиха, но нямам достатъчно информация, за да кажа какво точно прави

Асистира на бизнеси с технически проблеми. Далеч от висока или мениджърска позиция

# 252
  • гр.Пловдив

Отвратително студено и безлично присъствие ,дано да си ходи по-скоро!

# 253
  • Вестерос
Аз даже не се сещам коя е Grinning

# 254
Момичета, извинявам се ако вече е писано, но някой гледал ли е Чакалкаст с Капитонова-коя е нейната приятелка?В началото на аноснса се разбира, че има близка приятелка вътре, но не ми се гледа целя епизод само да го чуя това:) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт