Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 450
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 225
  • Melmak
Един за друг
Днес видях Йоана и Румен, значи са излезли преди няколко дни. Това би следвало да означава, че ще се задържат още 3-4 седмици в предаването.

Ее супер, браво, чуден спойлер!

А знаете ли колко време се снима предаването? Някъде четох, че до средата на март ще се снима, тоест снимките още не са приключили.

# 226
Един за друг
На мене пък ми споменаха, че фермерският Ивайло излизал втората седмица.

# 227
Всъщност аз не знам като напуснат предаването, дали ги задължават да стоят някъде за известно време, преди да се приберат, но не ми се вярва. Затова предположих, че са излезли преди 3-4 дни, най-много седмица, тъй като децата ги бяха оставили при майка ѝ в Перник (мисля) и може там да са останали за няколко дни преди да се приберат в Трявна. От вчера са тук.

# 228
Един за друг:
Знае ли се колко време напред са снимките на предаването. Днес видях една от двойките да се разхождат в центъра и ми стана любопитно кога ще отпаднат ( като ефирно време)

# 229
Коя е двойката? Със сигурност не е победител, защото още се снима (май).
По принцип не може да се изчисли съвсем точно, защото една седмица за нас е около 3 дни при тях. Мисля, че снимките са почнали средата/края на Януари.
И сте видели двойката сега, но тя може да е излезнала преди 2-3 седмици, например.

# 230
  • Melmak
Кажете коя е двойката.

# 231
Ивана и Ивайло

# 232
  • Melmak
Е, супер, поне знаем, че не печелят.

# 233
Да, поне не печелят те. То и още няма сякаш изразени претенденти за финала, та нямам и идея кои може да са стигнали. Ивайло и Ивана изглеждат силна двойка, но имат пропуски в отношенията си, които ще им попречат в игрите. А, и не мисля, че са любимци и не биха имали голяма подкрепа на елиминации.

# 234
Ергенът

Здравейте. За съжаление познавам Моника, знам, че тя си тръгва втората седмица. Би трябвало епизодите сега да бъдат от тогава или другата седмица най- късно

# 235
Защо за съжаление?

# 236

Няма да изпадам в подробности,  но е човек отчаяно жаден да бъде забелязан от когото и да е. Имаше дълга връзка с мой познат и въпреки това реши да влезе в предаването. Там изглежда сдържана и неемоционална, но е просто от филърите 😁

# 237
  • София
Била е обвързана, когато е влязла в предаването или са скъсали преди това?

# 238
Била е обвързана, когато е влязла в предаването или са скъсали преди това?

Доколкото знам, скъсаха заради влизането и в предаването

# 239
Еъъъъ, тово момиче ми е една от най-симпатичните във формата, от която бих искала да видя малко повече като поведение, коя е тя и тн....
Може пък връзката им да не е вървяла от много време и тя да се е решила да влезне ?
Ако излиза тази седмица или другата, за мен това е безобразие откъм сценаристи, тъй като ние наистина не сме видяли нищо от нея. А стоият други персонажи, които няма смисъл дори и да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт