Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 445
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Lavazza, на бул. Витоша.

# 211
Току що изгледах пак дългото промо от преди започването на сезона и ми се струва, че скандалите тепърва предстоят.

# 212
И аз това направих, но за пръв път Grinning го гледах, понеже го пуснаха в другата тема. И видях, че ще има индивидуална среща с Валерия, с Йоана,  Надежда ще го целуне. Коя беше тази на 8:26 мин, с която се целува?
Тази Барбара вярно много груба...

# 213
И аз това направих, но за пръв път Grinning го гледах, понеже го пуснаха в другата тема. И видях, че ще има индивидуална среща с Валерия, с Йоана,  Надежда ще го целуне. Коя беше тази на 8:26 мин, с която се целува?
Целувката е между 8:24 и 8:26 и според мен е Надя

# 214
В линка, от който гледам няма целувка на 8:26, но предполагам говориш или за Мария украинката, или за Надя IT-то. Целувки с тях се излъчват една след друга, поне аз така ги оприличавам.

# 215
Благодаря, момичета. Да, Надя е, не можах да я позная. Този ще ги подкара по домова книжка като Генчо.

# 216
Аз досега ги изброих Нани, Маги, Екатерина, Валерия, Мария и Надя. Може и с Теа да се е понатиснал.

# 217
И с Теа има целувка на пейката.

# 218
Да, и с Теа по устните, а с Христиана по бузата. Може и други да има. Не вярвам да не целуне Памела.

# 219
Като гледам, останаха 21 момичета. Мисля, че следващите отпаднали ще са Християна, Мими - нейната приятелка, Кристина Добрева, Барбара, Васка, Милена и Габриела.

# 220
Аз не мисля, че Васка се отпадне толкова скоро. Все пак има причина именно тя да има такова специално представяне.

# 221
Напълно е възможно да създават този хайп покрай Васка за заблуда. Аз не мисля, че ще продължи много напред. Освен да се хили на злобните шегички, друго не прави.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 22:10 от Lilly_85

# 222
Един за друг
Днес видях Йоана и Румен, значи са излезли преди няколко дни. Това би следвало да означава, че ще се задържат още 3-4 седмици в предаването.

# 223
Здравейте и аз се записвам при вас.

Гледах за пръв път дългия трейлър на Ергенът и по мои наблюдения видях - три групови срещи - едната на плажа, 6 момичета по бански, все от младичките ми се сториха. Втора групова среща вечерта на нещо като плажен бар пак 4 от младите забелязах. Една групова среща на яхта - там имаше 6 жени и от младите и от възрастните.
Индивидуални срещи с Валерия, Маги, Памела, втора среща с Катето, с Мария, с Нани, с Йоана и с Теа.
Целувки видях с Теа, Нани, Катя, Валерия, Маги и Надя.
Може и някъде да съм се припознала.
Имаше и един кадър как прегръща Христиана, която плаче, на церемояния на розите и тя е с грима и обеците от промото на следващия епизод (изглежда сякаш се сбогуват).

# 224
Напълно е възможно да създават този хайп покрай Васка за заблуда. Аз не мисля, че ще продължи много напред. Освен да се хили на злобните шегички, друго не прави.
Хайпът покрай Васка е създаден от публиката. Наблюдавайки промотата на сезона, а и едитът й до сега, аз не виждам продуцентите да наблягат на нея. Единственото нещо е влизането й. Според мен е вкарана с идеята да е голям образ, затова са й измислили това влизане. Но в последствие тя не е бляснала там нито в отношенията си с него, нито е взимала участие в скандалите.

Общи условия

Активация на акаунт