Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 436
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Пловдив
И според мен ще държат още Христиана, няма да си тръгне тя тази седмица.

Ами дано да я държат,че ако не е тя незнам кой и какво ще фигурира в тези теми..Слива била,кюстендилска пияница,мърла,устатница и никаквица,ама е все в устата ..А статиските се натискат и мълчат като партизанки сакън да не се изложат..Християна поне си е право куме в очи ,с чувство за хумор и влизаща в обстановка !
То е ясно ,че няма да се задържи много ,но аз лично я предпочитам пред Хисарския санаториум и ленцането на Катето и леличките ...оффффф ,майкоо..No Mouth

# 196
Християна и чувство за хумор?! То чувството за хумор върви с интелект. При Християна ги няма и двете. Иначе в живота може да е добричка знае ли човек.

# 197
  • гр.Пловдив
Ок,нека е без интелект,но поне не мълчи като риба и не се спотайва и подхилква като 80% ...само чакат на готово,мишкуват и се чудят какво да кажат и дали изобщо да кажат нещо,...на някои даже ни имена ,ни гласове сме им чули ,понеже е по-лесно...Иначе  е най-удобно да се хванем за извънгабаритното ,нестандартното,което не се вписва в стадото и си казва нещата както са ...

# 198
Християна е такова просто същество, че ме е яд как дават ефирно време на такъв човек. Предаването я използва за сеир, а насреща им се подхвърлят корички хляб с малко ориз, спане като в детски лагер и евтино вино налято в красиви гарафи. И тя се мисли за много готина, интересна и забавна. Иначе имаме сериозно разминаване що е то хумор. Изобщо не искам да я гледам и коментирам, но ми я навират, а харесвам Ергенът и не искам заради една простакеса да се откажа.

Тейчето не вярвам да стигне до финал. Вярно, че с нея Алек загубва ума и дума, ноооо просто не само са в различни съзвездия, ами направо в други галактики.

# 199
  • here and now
Това, че не са ни показали останалите, не озачава, че нямат "изяви".
Не ми е приятна сливата, ненавиждам подобен тип поведение.

# 200
Тейчето не вярвам да стигне до финал. Вярно, че с нея Алек загубва ума и дума, ноооо просто не само са в различни съзвездия, ами направо в други галактики.
И на мен така ми се струва, но и подарява колие и това ме накара да се зачудя дали не се е задържала повечко.

# 201
Здравейте, доколкото виждам, участничките са си изтрили активността в Инстаграм около излизането си, но когато мамите детективки за първи път ги разкриха, аз съм си записала датите на излизанията на някои от тях, за съжаление не на всички. От тези, които аз имам, се вижда, че скоро ще излезе Кристина Добрева. Теа ще се позадържи, но няма да е на финал, дори в последните пет не е.

# 202
  • Sofia
Никакъв шанс Теа да се докопа до последните пет. Особено след "дълбоко смисления" монолог, с който искаше да изпъкне пред ергена. Не съм сигурна дали самата тя беше наясно, какво точно иска да каже, но физиономията на Алек беше показателна. Вместо сближаване, стана раздалечаване.

# 203
  • гр. Шумен
А случайно да има някакви спойлери за Hell's Kitchen? Thinking

# 204
Понеже виждам доста статии в интернет по темата, та реших да питам - Маги в крайна сметка дете има ли и ако има - Ергенът кога ще разбере?

# 205
Не, няма. Момичето от снимките е нейна племенница.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 14:39 от Lilly_85

# 206
Честно казано не знам какво са очаквали тези момичета и защо трябва да ги жалим. Не са платили за хотел, че да имат претенции към храната, записват се за нещо доброволно и то има 40 и кусур момичета преди тях, които са преживели същото и могат да ги предупредят.

# 207
  • Melmak
Продукциите пестят от всичко. От кетъринга също. За мен не е нормално да им дават пиле с ориз ежедневно и това да е. Ок, не са на хотел, ама дай да ги направим по 100 кила за 2 месеца.

# 208
Е, дай като не са на хотел, да ги хранят като затворници или в приют за бездомни!

# 209
Момичета знаете ли в кое заведение работи Маги?
Благодаря.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 18:55 от Fireche

Общи условия

Активация на акаунт