Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 428
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 180
Аз казах, че Христиана си тръгва тогава. Знам го от една от най-добрите ми приятелки, която е приятелка с една от участничките Wink
Ако търсите причината, мисля че е Силви!
Вероятно се е отъжила на Алек, както се вижда и от промото и както го направи на церемонията на розата, като и тогава спомена името Христиана, общо взето нещо като в миналият сезон, когато Генчо изгони някоя си, защото казала нещо на друга (не помня кои точно бяха главно действащите лица) 😁
А и пак ще кажа, че и Силви на края на промото е доста доволна, твърдейки, че справедливостта е възтържествувала!
Ще изчакаме, ще видим какво ще се случи. 😊 Може да не съм права!

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 00:50 от ForestFairy13

# 181
Аз обаче се чудя защо ще отпадне. Тя е клоунът на шоуто. Според мен много преекспонира, в синхроните улавям нотка на сарказъм, сякаш чак на нея ѝ е смешно колко абсурдно звучи. Сякаш го прави за шоуто. Тя е като еквивалент на Габи от 2-ри сезон, която обаче се задържа доста по-дълго. Дали не е станал някой бой или нещо такова?

Над моя пост. И аз мисля същото. Заради булинга към Силви.

# 182
Преди седмица направих разбор на трейлъра в темата за Ергенът - https://www.bg-mamma.com/?topic=1624977.msg47656112#msg47656112.

И аз мисля като Неделчо, наистина издадоха доста, поне от първите няколко епизода. Интересното е, че явно младичките скоро ще се изпокарат помежду си. Това сигурно ще се случи след напускането на Християна, която засега играе ролята на тартор и ги обединява.

# 183
Именно за това, крайно време е на агресията да се сложи край.
Този сезон съм изненадан от продукцията - спира им алкохола като прекалят, гонят Шермин (която е с много потенциал), евентуално по-рано ще махнат и Христиана.
Като цяло никога такова поведение не е добра реклама, в днешно време ако си толкова крайно негативен и агресивен дори рекламодателите се отдръпват от теб.

Но не знам де, нали съм си краен моралист Smile

# 184
За Шермин няколко пъти вече пишеше, че е излязла по нейно желание.

# 185
  • Melmak
Аз не мога да повярвам, че им спират алкохола, при условие, че в първия сезон сякаш ги наливаха с вино, за да се случват сеирите.

# 186
На продуцентите им стана ясно, че любовта няма да има този сезон и заложиха на булинга.

# 187
На продуцентите им стана ясно, че любовта няма да има този сезон и заложиха на булинга.
То, щото предишните сезони преливаха от любовта.

# 188
Този сезон съм изненадан от продукцията - спира им алкохола като прекалят, гонят Шермин (която е с много потенциал), евентуално по-рано ще махнат и Христиана.
Като цяло никога такова поведение не е добра реклама, в днешно време ако си толкова крайно негативен и агресивен дори рекламодателите се отдръпват от теб.

Шермин излезна (според мен) по собствено желание, нищо че изглеждаше, че е изгонена.

# 189
Според мен пък Шармин и Ивелина ги изгониха, защото са имали други сценарии за тях, но те не са се съгласили да участват.

# 190
Конспиративната ми теория за следващия епизод е, че ни заблуждават на промото и вместо Христиана, ще си ходи нейната приятелка Мери.

# 191
И според мен ще държат още Христиана, няма да си тръгне тя тази седмица.

# 192
  • Melmak
Според мен пък Шармин и Ивелина ги изгониха, защото са имали други сценарии за тях, но те не са се съгласили да участват.

Напълно възможно. Не знам каква беше идеята Ивелина да влезе в предаването. Може би са искали да експлоатират конкретен образ, но просто не се е съгласила.

# 193

Четох , че Шермин е искала да напусне по свое желание. Условията в които живеели - по 7 момичета в стая, липса на подходяща храна за режимът който спазва, дълги часове снимки и това , че я обличали и гримирали по начин на който не й допада. Изиграли го, все едно я гонят, за да поддържат имиджа  на предаването.

# 194
Промотата винаги са подвеждащи. Щом в промото Силви е толкова доволна, едва ли Християна ще излезе в следващия епизод.

Имам питане за края. Имаме ли сигурно инфо, че близки на Йоана са били в Родос по време на снимките?
Не е ли възможно третата руса на полуфинал да е Теа?
Теа получава колие, а в предните сезони тези с подаръците стигаха до финалната тройка.

Общи условия

Активация на акаунт