Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 919
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Голямото червено пиле, освен всичко останало, ме фрапира и с ръцете си. Като ги разпери пред момичетата и все едно видях батман в червено. Може ли такова чудо на 30?!

Била е доста пълна, че сега-то е анимация е ясно, но пак доста е свалила

# 2 461
  • Paris
Не разбрах на колко години е Кристина, финансов директор в IT компания? Направо е като двойничка на Галена .
На мен ми прилича на Емилия Laughing

На мен пък ми прилича на Княгиня Калина

# 2 462
За визитките - Джия беше в Чакалкаст и каза, че при нея е нямало време за визитка, защото не е било ясно, че ще влиза. Били звъннали 1-2 седмици, не помня какво каза точно, преди началото. Може това да е причината и тук.

# 2 463
А видяхте ли последната изтекла информация - https://kliuki.bg/kliuki/spoyler-precedent-v-ergenat-alek-byaga- … e-vizh-tuk/218581

Ергенинът даже не се явява на финала, а дава писмо… явно наистина е скръндзав..

А финалистки са Йоана и Маги - това май беше ясно на всички. Вие какво мислите?

Ще е интересно, ако се окаже вярно. Толкова пък да не може да си избере момиче.

В Маги има нещо отблъскващо, не знам, но се чудя Алек какво толкова видя в нея още от първия епизод, че чак и розовата роза да беше за нея. Има нещо изкуствено в нея, сякаш си мери думите през цялото време, за да не каже нещо грешно.

Йоана ми допадна, макар че за момента много не сме я видяли освен визитката и влизането. Интересно ми е в следващите епизоди как ще се представи, че да стигне и до финала чак. На първо виждане изглежда наистина нежна, доста интелигентно момиче. Но нека да видим в следващите епизоди.

Не знам за другите, но на мен тази Габи, пожарникарката, ми е новата Поли - суперактивна и въодушевена.

# 2 464
  • Варна/Амстердам
Маги и Нани не ми допадат. И, не, брекетите на Маги не са проблем. Joy

# 2 465
До тия, на които им са гнусни брекетите:
На мен пък са ми гнусни кривите зъби. И не, не съм носила брекети/шини, за протокола.

Впрочем Маги не е мой тип красавица и не ми се вписва в стереотипа за такава, но определено мисля, че усмивката ѝ точно ме грабна. И тя няма нищо общо с това дали има или няма брекети. Ако ще и преден зъб да нямаше, вероятно пак щеше да е лъчезарна усмивката ѝ.

# 2 466
Да питам в предишните два сезона, пак ли в началото още ергенът толкова много ухажва любимката си, на която и в промото толкова акцентират?

# 2 467
Без зъб/зъби..едва ли ще е чаровна усмивката на когото и да било. Joy

Хем са ви гнусни криви зъби, а в същото време без зъби била чаровна усмивката..дооообреее Joy

# 2 468
Гледам “Преди обед”. Валерия от втория сезон казва, че жените на 36 нямали място в Ергенът. Щом до 36 не била успяла да задържи мъж, значи… Нямала опит?!

Усети се каква тъпотия е казала и се опита да замаже положението, не се получи. Симпатична ми е, но ще бъде много неподготвена, когато животът я подхване с пълна сила…

# 2 469
Гледам вторият епизод. Христиана пияна ли е? Или е болна - питам заради пресипналия глас? Ама като гледам изцеепките ѝ - явно е пияна....
И само аз ли видях жълтият зъб на Алек? Пропуснал е да си ги избели🙄
А от визитката на Горджес ме хвана срам... Буквално се скрих под одеалото!!! Как така се хвали с нещо, което още не е постигнала?! И наистина ли е на 27?!🙄😊

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 21:03 от Vicky_P

# 2 470
Реших да гледам отново трейлъра от началото на първи епизод. Разкриват някои доста интересни неща. Има кадри от срещи с: Маги, Валерия, Мария, Памела, Нани, Теа, Йоана и Екатерина. Целува се с поне 6-7 жени.

Тази, която казва на Маги: "Чакаш последният влак да срещнеш, някои дори и не го срещат и си остават стари моми" ми се струва, че е Надя Георгива (софтуерната инженерка). Някой да ме поправи ако греша, но най-много на нея ми прилича. Казва също така: "Аз не съм чувала мъж да се загледа по жена на улицата и да каже, че тази има много опит в живота". До нея седят Барбара (?) и Васка, които се смеят на цялата сценка.
Другата, която злословеше на тема години е Кристина Горджъс. Може би е добре да се погледне в огледалото, защото състоянието на кожата ѝ е доста по-лошо от 30+ годишните в предаването.

Колкото до конфликтите: има кадър как Кристина мята една възглавница в посока Милена, Барбара се кара с Теа, Йоана се кара с Габриела (плувкинята), Теа обижда Виктория, Валерия казва на Надя (инженерката), че е цапната с тиган през лицето и е злобна. Някоя казва на Екатерина, че ще я разплаче. Изобщо пълен цирк. Joy

# 2 471
Поразкостихме ги новите "звезди"от ефира.С напредването на епизодите съвсем ще ги довършим.Почти не съм спала от кошмара,на който станах свидетел в двата епизода.

# 2 472
Странно, че Нани се жалва за неща случили се след раждането, а е живяла с гърка 10 години. Ако беше само това, да е избягала преди 7-8 години.

# 2 473
Реших да гледам отново трейлъра от началото на първи епизод. Разкриват някои доста интересни неща. Има кадри от срещи с: Маги, Валерия, Мария, Памела, Нани, Теа, Йоана и Екатерина. Целува се с поне 6-7 жени.

Тази, която казва на Маги: "Чакаш последният влак да срещнеш, някои дори и не го срещат и си остават стари моми" ми се струва, че е Надя Георгива (софтуерната инженерка). Някой да ме поправи ако греша, но най-много на нея ми прилича. Казва също така: "Аз не съм чувала мъж да се загледа по жена на улицата и да каже, че тази има много опит в живота". До нея седят Барбара (?) и Васка, които се смеят на цялата сценка.
Другата, която злословеше на тема години е Кристина Горджъс. Може би е добре да се погледне в огледалото, защото състоянието на кожата ѝ е доста по-лошо от 30+ годишните в предаването.

Колкото до конфликтите: има кадър как Кристина мята една възглавница в посока Милена, Барбара се кара с Теа, Йоана се кара с Габриела (плувкинята), Теа обижда Виктория, Валерия казва на Надя (инженерката), че е цапната с тиган през лицето и е злобна. Някоя казва на Екатерина, че ще я разплаче. Изобщо пълен цирк. Joy
Мисля, че Горджъса казва на Екатерина, че ще я разплаче. На нея ми прилича.

# 2 474

Нямаш грешка, а в края - Кристина е тази, която се заяжда с Екатерина, май ѝ каза, че ще падне на земята или нещо от сорта.

Общи условия

Активация на акаунт