Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 970
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 445
Четири висши едва ли има...най-вероятно едно, и три курса за по няколко месеци....
В днешно време изкара някой курсче и хоп, имал висше...ми нямаш за мен...

Другата мома пък, Силвето ли беше, рече я съм магистър по право. Че то бакалавър по право няма бре..

# 2 446
  • София
Юристката врачка е неочаквано добра комбинация.Grinning

# 2 447
  • София
А знаем ли кой печели всъщност?

Някой беше питал за зодиите на участничките:

# 2 448
Юристката врачка е неочаквано добра комбинация.Grinning
Абсолютно! Парфюмеристката ме очарова мен, такова безнадеждно и сладко създание. А кюстендилската слива ми дойде в повече, дано не се задържи.
 Отивам да изчета 1067 пропуснати поста.🌹

# 2 449
Алек води много убедително в анкетата пред другите кандидати, чак ми е странно. Толкова много постове изчетох тук, че не харесвали руса коса, сини очи, тялото му било женствено, бузест бил, много бил говорил, нямал дикция… 😁 Представям си в такъв случай какви коментари са валяли за другите двама (тогава не следих много много темите). 😁

# 2 450
И Гената водеше в началото на миналия сезон.

# 2 451
Засега нямам фаворитка от жените, може би в следващите епизоди, когато се разгърнат повече характерите, ще преценя. Надя ми допада, дано остане повече, Васка също.

# 2 452
  • Враца
На коя убавица, викате Шаро?

# 2 453
Шермин?

По външност, за сега, ми харесва Васка, онази с детето, Екатерина.
Култови, които бих искала да гледам повече за сеир - Шермин, онази дето се напи, Теа, онази най-грозната с джуките.
Момичето с парфюмите ми е като Зори Джи и по-скоро ми е мила, наивна, и не е за там.
Сестрите също са ми интересни.

# 2 454
Според моите сметки в другия епизод трябва да изгонят 3 момичета, защото се предполага, че още една роза е дадена на момичето на срещата. И вероятно ще ги изгонят, защото другите сезони стартираха с 23, а сега с 26 участнички.
Може да добавите към новите бисери и репликата на Теа "Идват нови змии в кошера".

# 2 455
Засега ми харесват Надя, Силви и Васка. Но ме кефи Теа и искам да остане. Маги ми е симпатична, супер адекватна, радвам се, че й даде розовата роза. Силви ми се струва много женствена и нежна, да видим как ще се държи по-натам.

# 2 456
  • До морето
Изчетох ви! Да дам моите 5 стотинки.
Всичко вече сте написали, само за прозрачните брекети да кажа, че са прозрачни само в началото, после рязко пожълтяват, вероятно от недостатъчно добра хигиена) и и зглеждат 12 пъти по- зле от обикновените.

Магито има топ тяло, лицето й е като на скъпо поддържана 45+ жена.
Нанито ме дразни, дори и само с инфантилното си име.
Голямото червено пиле, освен всичко останало, ме фрапира и с ръцете си. Като ги разпери пред момичетата и все едно видях батман в червено. Може ли такова чудо на 30?!
Теа, Шармин,Мартина, Киара, Кристини, Силвии, Мери, Мими и прочие са ми абсолютно безлични и безинтересни. Продължавам да недоумявам защо оставиха някои участнички без визитки.

А, да последно - от всички момичета, единствената истински спираща дъха красавица е била Памела! Направо грехота как се е съсипала сама! Трябва да сложат снимките й преди и след в раздела "Не правете така, деца!""""

# 2 457
Засега ми харесват Надя, Силви и Васка. Но ме кефи Теа и искам да остане. Маги ми е симпатична, супер адекватна, радвам се, че й даде розовата роза. Силви ми се струва много женствена и нежна, да видим как ще се държи по-натам.

Силви не я ли показаха в голямото промо да свири на хармониката? Аз мисля, че заради нея ще крият ножовете. Друга роля са й отредили според мен, но ще гледаме.

# 2 458
  • тук и там
Аз още не съм го запомнила.Коя беше Силви?

# 2 459

Силви не я ли показаха в голямото промо да свири на хармониката? Аз мисля, че заради нея ще крият ножовете. Друга роля са й отредили според мен, но ще гледаме.
Пропуснала съм, ако някой е свирил на хармоника. Силви е юрист с една къдрава коса. Защо ножове? Аз малко гледах вчера с едно око след напиването и простотията, и колко демонстративно я викнаха... а после ще показват всякакви обиди, замеряне с храна.

Не разбирам и защо Виктория толкова много иззлобя, все пак за една нощ и вече да се настройват така , и толкова думи изговори...
Радвам се, че даде втора роза на Васка.

Общи условия

Активация на акаунт