Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 951
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 430
В първия момент и аз си мислех, че Милена е новата Зори Джи, обаче тя всъщност бяга на съвсем друга писта. Такъв образ не е имало досега.
Изключително ми е неприятно участието на Милена. Жената не е съвсем добре и не е редно да правят шоу на гърба ѝ!

Може да е много умна (щом има 4 висши), но това не значи, че психиката ѝ е наред. Другите участнички започнаха да ѝ се подиграват веднага, а тя милата дори не успя да прецени ситуацията и се зарадва, че ѝ дадоха корона.

Според мен след като бъде изгонена и осъзнае в какво се е набъркала, тотално ще се срине в емоционален аспект. Алек ще ѝ направи услуга бързичко да я отпрати, преди другите съвсем да са я съсипали.

# 2 431
Идвам да кажа, че Шермин си е типично турско име, та е съвсем възможно това да и е името наистина 🤣

# 2 432
Ама тя се казва Анна, аз затова. Grinning

# 2 433
Съгласна за Милена. Жената е интелигентна, но си личи, че е с крехка психика.
Много тъжно ми стана, когато каза, че се е крила в тоалетната, за да избегне подигравките на съучениците си.
Жестоко, но защо се записваш в такъв формат, гледайки предишните сезони и знаейки как се "разкостват" всички участнички, ми е непонятно...

# 2 434
Много тъжно ми стана, когато каза, че се е крила в тоалетната, за да избегне подигравките на съучениците си.
Жестоко, но защо се записваш в такъв формат, гледайки предишните и знаейки как се "разкостват" всички участнички, ми е непонятно...
Защото макар, че е интелигентна, няма емоционалната зрялост да преценява потенциални социални ситуации. Така си мисля…

# 2 435
Жестоко, но защо се записваш в такъв формат, гледайки предишните и знаейки как се "разкостват" всички участнички, ми е непонятно...
Защото макар, че е интелигентна, няма емоционалната зрялост да преценява потенциални социални ситуации. Така си мисля…
Да, има логика. Но хората около нея, семейството, как са я подкрепили или просто не е търсила одобрение...

# 2 436
Нали според визитката майка ѝ (на Милена) още като била на 20 ѝ набивала канчето, че вече е стара мома. Явно и в семейството не получава адекватна подкрепа. 

Маги е изглеждала милиони пъти по-добре в оригиналната си разцветка, направо красавица. Напомня ми малко на Бойковата Борислава от Барселонагейт Grinning И тя е красавица, де. Русото не е за всеки, особено по нашите ширини.

# 2 437
Кристина чете коментарите явно и даже е отговорила на един положителен, но има и такива като подчертания

Е, тоз сериозно ли? Те повечето в риалитата ги "напудрят" за благозвучие. Половината "управители на заведение", са завеждащ в някой GO GRIL, Aladin Foods или Форнети. Кандидата за кмет на Варна от една партия, го писаха, че има частен бизнес в сферата на строителството и се занимавал с успешни стартъпи. Истината - баща му има борса за материали, той и брат му работят в нея и такова чудовище като успешно реализиран стартъп, той не е и помирисвал. Така че тоз пичага не знам какво е очаквал.

# 2 438
Scalestone, помня те от една тема за брекети преди години. 😁 Абсолютно е така, алайнерите в повечето случаи са неподходящи, ако съществуват проблеми със захапката - което е почти винаги при хората с ортодонтски проблеми. На запад хората с брекети дори си ги носят гордо - показват, че се грижат за себе си и здравето си. Само по нашия край чувам изказвания, че това било “гнус”. Пълна глупост.

По темата - не ми се вярва Кристина да лъже за позицията си. Здраво ще загази в работа, ако се прави на по-важна, отколкото е.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 18:43 от Lilly_85

# 2 439
Много предпубертетно ми е да се критикува жена, заради ортодонтското лечение, на което се е подложила. Жената не е хваната от къра, вероятно зъбите ѝ и преди това не са били ужас, но нещо налага брекетите. Не всичко е само естетика. А и предпочитам такава усмивка повече отколкото фаянси ала Витя или Благо 😃

# 2 440
Защо извъртате нещата? Никой не я критикува, че се е подложила на ортодонтско лечение! Напротив, чудесно е че се е подложила макар и на тая възраст. Евалата за това. Но аз поне смятам, че докато е на лечението не е уместно да е в такова предаване. Просто не е естетично. Непрекъснато си намества устата,  като се усмихне имаш чувството, че са и черни зъбите...и някак просто е неприятно и дразнещо. Нищо лично към брекетите и хората с брекети но не и да ми ги навират в лицето от  екрана.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 19:24 от pandorina

# 2 441
  • тук и там
Взе да става досадно с тези брекети.Сега всички ,които са имали или имат,ще се изредят да си кажат мнението.

# 2 442
Кристина чете коментарите явно и даже е отговорила на един положителен, но има и такива като подчертания

Коментарът донякъде е верен. Не е финансов директор, а ръководител относно трудовите операции. Дъщеря ми работи в същата компания и ми го потвърди.

# 2 443
Нищо не се извърта, всеки коментар изразява лично мнение. Докато има хора, на които са им проблем, ще има хора, които ще подчертават как за тях не са. Понеже нали е станало дума вече един път.
Като стана дума за хора без коса, мен не ми пречи и нещото на челото на Шармант.

# 2 444
  • София
Изгледах само първи епизод. Впечатления от умните красавици:
 Габриела- …накрая се оказа, че съм получила алергия към хлорта.
 Валерия- Идва ли още някого…?
 Памела, обяснявайки за щастливото им женско царство- .., но и трите ни животни са мъжки…  и така, те ни стигат за момента.
 Ергенът, относно какво е спортувал - всяко едно по нещо от малко.
 И разбира се Теа, едва ли мога да изброя всичко:
- Към ергена: Добре, няма значение ти какво мислиш, важното е, че изглеждаш чудесно!
 -Тази сила си я пазя само при самозащита и обикновено всеки е бил убит след това.
 -Не съм такава простачка- да го оглеждам отгоре до долу и да му кажа, че е секси, а просто на пръв поглед му казах, че е секси!
-Тя е човек, който знае как да се държи дамски и затова бих споделила Алек с нея.
 -Малко паузирах своите планове.
- Мисля, че той се е отблъснал.
- След реплика на ергена, че това е съвсем друга тема: А добре, каква е темата?

Общи условия

Активация на акаунт