Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 970
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 415
Писах това за Нани от гледна точка на това, че Алек я попита за семейството и. Тя веднага разказа за съпругът грък, уж били добри прители пък във визитката оплю целия му род и това, че била в златна клетка и как не я подкрепил. После имала 2 висши(което пък е показател, че няма как мъжът ти да не те подкрепя), как не и остана време. Ако се бяха срещнали в реалния живот, щеше да си скрие профилите в социлните мрежи ли? Ако се притесняваш да си признаеш, че имаш дете пред някой мъж, то явно вътрешно си знаеш, че не е за теб. Помня жената от първи сезон май Марта беше, тя скри всичко за бивши си, но с детето си се гордееше. Зтова снощи се учудих как някой те пита нещо конкретно, а ти завърташ така.... Не го разбирам
Аз се гордея с децата си, но като се запознавам с някого не казвам “Здрасти, аз съм Лили и имам 2 деца”. 😁 Достатъчно бързо идва натурално в разговора. По същия начин не обсъждам много аспекти от живота си и т.н. с напълно непознати, неловко ми е. Искам да се поопозная с човека отсреща, преди да му споделя нещата, които са важни за мен. За първо виждане са подходящи леки и неангажиращи теми. Това е мое мнение.

По-добре ли е от на Валерия подхода, да си изпее всичко още със сядането на дивана? Даже Алек се почувства неудобно и каза, че такива сериозни теми не са подходящи за първи разговор (но все пак замаза положението като каза, че оценява смелостта ѝ).
Конкретно разговорът с Нани се завъртя около децата, той каза, че иска да има 6 деца, тя отговори, че също се вижда с 3-4 деца поне. Така че, след като темата бяха децата, беше съвсем уместно да сподели, че вече има едно.

# 2 416
Не разбрах на колко години е Кристина, финансов директор в IT компания? Направо е като двойничка на Галена .

# 2 417
Не разбрах на колко години е Кристина, финансов директор в IT компания? Направо е като двойничка на Галена .
На мен ми прилича на Емилия Laughing

# 2 418
Не разбрах на колко е години, но според LinkedIn-а ѝ работи в DXC, това е сериозна компания. Явно има акъл и умения, защо се е набутала в такова предаване… Освен и тя да е решила да сменя попрището и да става я инфлуенсър, я певачка…

На мен пък ми прилича на Луна, но може би е основно заради прическата, която ѝ бяха направили.

# 2 419
Да, трудно е да ги различи човек в днешно време- Галени , Емилии , Луни и т.н.Особено ,ако няма никакво отношение към този жанр.
 DXC е сериозна компания , може би жената има нужда от почивка. Ще разберем ..

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 17:18 от mimmibo

# 2 420
Значи Кристина, която работи в сериозна международна компания, на висока ръководна позиция, е опряла до ВикитУ Капитонова да я учи как се става инфлуенсър. Тъй ли стана? Rolling Eyes

# 2 421
А това не го знаех, е ясно това е истинската причина да бъде там...
Е ,с тази позиция поне може да си позволи курсовете и вечерите с Капитонова

# 2 422
Не ми се вярва някоя от участничките да е влязла в предаването с идеята, че отива на почивка. Нали момичетата от предишните сезони по всички интервюта тръбяха, че снимали по 16 часа на ден, храната била гадна, спели по 6 в стая и на всичкото отгоре не им плащали…

Да не говорим, че не ми се вярва човек на такава отговорна позиция да се набута в такова предаване с цел любов. Та нали никой няма да я взима на сериозно в професионалните среди, ако лигави мъж пред камера заедно с още 25 други жени. Търси се бърза слава, това е.

# 2 423
Малкото ми производно за първи път загледа предаването, явно вече го вълнува на 17-18 женската тема и каза " половината да по дърти от теб(48г). Така изглеждат" 😄 Истината е, че другата половина е на половината ми години. Ще му дам някой лев за уикенда😄.
А по темата за връзка с по-млад мъж всичко е въпрос на лично усещане, както и външност. С ММ имаме 2 г разлика ( той е по-голям) и до преди15 г. на два пъти ми се случва да го питат "вие/ти с дъщерята ли си?😄

# 2 424
А това не го знаех, е ясно това е истинската причина да бъде там...
Е ,с тази позиция поне може да си позволи курсовете и вечерите с Капитонова

То и аз много не разбрах, но уж заедно гледали предването и някой намекна тук, че и е протеже, но доста назад и не мога да намеря мнението.
Реалистично, може наистина жената да се е уморила от сивото корпоративно ежедневие, да търси работа, която да я прави щастлива и да не я чувства като работа - но точно до Капитонова ли ще опреш, ако имаш знания, умения, people skills.. Не знам, не знам.

# 2 425
Разгледах отчетите на фирмата на сем.Младенови и със сигурност не са дребни риби на пазара. Счетоводителят им също е добър. Grinning Приходите на фирмата са 3 вида. Вероятно основно от производство и монтаж на техника за хладилни ремаркета. Представители са на Lamberet за България.

Сашенцето в профила му в Linkedin
Скрит текст:

Сашенцето в интерво за сп.Камиони през 2020г.  
Скрит текст:

Сашенцето приема награда на конкурса “Автомобили за работа” - 2019 г. Grinning
Скрит текст:

# 2 426
Твърдо съм за любовта на жените с по- млади мъже. Разбирам Маги и Нани, но психоложката?

# 2 427
В първия момент и аз си мислех, че Милена е новата Зори Джи, обаче тя всъщност бяга на съвсем друга писта. Такъв образ не е имало досега. Типажът на Зори тази година е представен от гримьорката, която е написала сценарий за Холивуд и поставя условие тя да е в главната роля при заснемането на филма. Донякъде и изгонената Гълъбина с безумната и презентация - отиваш във фрийк шоу с още 25 жени да се доказваш на 1 ерген и с най-сериозния тон ня света и показалка в ръка почваш да му сменяш слайдове на тема "Ела да ти обясня как да ме спечелиш"... Фак оф. Нормално беше да я изгони - другите може да са грозни, тъпи и недодялани ама тази си дойде направо с необоснованите претенции и даскалския изискващ тон.

# 2 428
Кристина чете коментарите явно и даже е отговорила на един положителен, но има и такива като подчертания

# 2 429
Еййй, в правилния сезон влязоха момите! Хем ще станат известни, хем случиха да богат ерген. Grinning

Така, след като изгледях и втория епизод: Има някои страшни селяндурки, но те са си такива, какво да ги правиш, Виктория и Барбара са ми най-антипатични и откровено злобни. Ш...засуканото име, вече го забравил, тя и тя голяма класа, голямо нещо, ще каже, че не знам каква е. Обаче не си казва инстинското име, дали наистина си е мислела, че ще ми не метър с онлифенса? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт