Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 951
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 475
Мале Христиана как разкости Виктория... Цър-Пър 😆😆😆 паднах😆 този път ММ издържа и даже заспа при мен пред ТВ- то... Докато гледах Ергенът 🤪 Казах му да се готви, един ден ще става свекър - той вика ще обърна резбата и ще стана свекърва 🤪😆

# 2 476
Днес има ли ерген, в кои дни ще го излъчват ?

# 2 477
Сряда и четвъртък .

# 2 478
  • София
Гледам вторият епизод. Христиана пияна ли е? Или е болна - питам заради пресипналия глас? Ама като гледам изцеепките ѝ - явно е пияна....
Пияно на кокодрило, както казваха в един скеч. Joy Joy Joy
Даже не знам как жена може да си позволи да се насвятка до такава степен, че да трябва да я привикват от продукцията, за да я извадят от кадър. Поведението й е на пълна простакеса, а речникът й е като на тираджия, "бате".
Изгледах и участието на Кристина в кастинга на "Х фактор". Ми и тя не е никак на център милата. Явно не й е било достатъчно да стане за смях в един формат, та й е важно да се изложи и в още един.
Само кукувици са събрали този сезон, дано има някоя нормална за цвят поне!
За Милена ми стана много жал, направо й пресекваше гласът и трепереше от притеснение, докато му обясняваше с какво се занимава. За мен не е като Зори Джи. Зорито имаше нереално високо самочувствие, а тази жена не мисля, че притежава подобно, макар че по някаква причина е решила да участва в предаването.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 00:14 от Reinа

# 2 479
ООООО привет на някои от вас, с които сме " се срещали " по коментиране на миналите сезони. Хаха Simple Smile))
Как ги запомнихте тези девойки от толкова бързо ???
Аз помня само тази пияницата, с дебелите ръце от Кюстендил. Такава пародия на жена. Става ми зле.
Помян и Васка, която ми е доста симпатична, визуално, но да я видим.
Двете руси по-гоелми каки Надежда и другата с брекетите, за сега нямам мнение.
Боркинята, която много ми прилича, на туркинчето от миналия сезон, как се казваше, със сините очи. Само, че тази е по-груба.
И какво, един образ тази година - Милена. Доста ми е симпатичен този образ, откъм капия. Има страхотно чувство за хумор и самоирония.
Ивелина, не и е мястото там, но....всеки има право да се пробва.
И до там - мъгла.

# 2 480
А знаем ли кой печели всъщност?

Някой беше питал за зодиите на участничките:

Кефя се че Васка е моята зодия. Ние сме разбрани хора, не надути пуйки.

# 2 481
Обаче Васка всички сме я запомнили Smiley Не било то "цял кошер змии", а най ми било кукувиче гнездо. Trollface

# 2 482
  • България
Екатерина е скорпион, Елена и Камелия са го коментирали.

# 2 483
Няма такъв цирк 😅😅😅

# 2 484
Не знам дали сте коментирали, но разбра ли се защо Гълъбина изгърмя ? Така и не разбрах защо именно това момиче си тръгна първо. При условие, че има жестоки крокодили в предаването. Ок, едва-два шута и един - два змея, но фул, не е ок. Та, поне това симпатично момиче беше елиминирано, защо ?
Не ми се вярва заради показалката или по сухарското поведение...

# 2 485
Шармин ми е напомпана Айлин 1:1. Даже и зодиакално... Язък й за уфсата 😁

Милена не е никаква парфюмеристка. Бърка и маже тия масла модерните...

То само деви бе, много сухарска работа ...

# 2 486
  • София
Кристина чете коментарите явно и даже е отговорила на един положителен, но има и такива като подчертания

Коментарът донякъде е верен. Не е финансов директор, а ръководител относно трудовите операции. Дъщеря ми работи в същата компания и ми го потвърди.
Не мога да разбера какво означава тази работна позиция...

# 2 487
Не знам дали сте коментирали, но разбра ли се защо Гълъбина изгърмя ? Така и не разбрах защо именно това момиче си тръгна първо. При условие, че има жестоки крокодили в предаването. Ок, едва-два шута и един - два змея, но фул, не е ок. Та, поне това симпатично момиче беше елиминирано, защо ?
Не ми се вярва заради показалката или по сухарското поведение...
Според мен си е точно заради показалката и сухарското поведение. И аз не бих останала очарована, ако на първа среща някой ми изнесе презентация как да се държа с него.

А по-фрапантните характери съм убедена, че дори да иска, не може да ги изгони. Продуцентите ще настояват да се позадържат малко - или докато изцедят скандалите с тях, или докато не стане някой бой и не се наложи да ги махнат принудително.

# 2 488
На себе си припомням, че това действително е тв шоу, продуцирано, замислено да покаже определени неща в определена светлина. Залага се на пошлост, простотия, търси се скандалът и стратегията работи успешно. И точно поради тази тенденция, ако има следващи сезони, качеството на участничките ще е все по-ниско. А жадни за бърза слава винаги ще има. Всяка вляза със собствените си цели и подбуди. Мисля, че дори нито една не е там заради самия Алек. Е, след като се разбра, че уж е милионер, може и да има, но отново мотивът няма да е чист.
Хубав социален експеримент е и това ме задържа пред екрана, макар да не симпатизирам на никоя до момента. Не ме грабнаха нито визии, нито интелект този път. За сравнение в предните сезони страшно ми харесаха визуално няколко момичета като Марта, Микаела и още, да не изброявам всички. Сегашните момичета знаят вече как протичат нещата и някакси се губи чарът и целия замисъл на предването. Не че в първи сезон бяха кой знае колко невинни и мили души, но пак имаше някаква доза искреност в реакциите и действията.
И да добавя, че липсата на реална самооценка изглежда е сериозен проблем за много млади момичета. Фалшиво напомпано самочувствие и прекалена увереност, а още нищо не са видяли от живота.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 23:07 от ItsAnabelle

# 2 489
Не знам дали сте коментирали, но разбра ли се защо Гълъбина изгърмя ?
Не може да прави шоу.

Общи условия

Активация на акаунт