Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 411
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 165
Преди да видим сцена , в която Християна реве на диванчето при него -тя няма да си ходи.
Силно подозирам, че следващата седмица отпада точно Христиана. В миналата тема за спойлери една мадама беше постнала каква им е била активността в Инстаграм (преди да ги накарат да си махнат постовете) и Христиана се е завърнала на 25 септември, тоест около 20 дни след началото на снимките.
Имаше и спойлер, че си тръгва в пети-шести епизод, а следващият е точно пети.

# 166
Аз обаче се чудя защо ще отпадне. Тя е клоунът на шоуто. Според мен много преекспонира, в синхроните улавям нотка на сарказъм, сякаш чак на нея ѝ е смешно колко абсурдно звучи. Сякаш го прави за шоуто. Тя е като еквивалент на Габи от 2-ри сезон, която обаче се задържа доста по-дълго. Дали не е станал някой бой или нещо такова?

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 22:58 от Lilly_85

# 167
Аз редовно чета, но рядко се включвам, защото нямам какво да допълня в повечето случаи, ноо сега няма как да не споделя какво чух😃 Не претендирам за достоверност, инфото е от позната на моя приятелка, но все пак - бившият на Надежда (някакъв фитнес треньор, май собственик на фитнеси, но не знам със сигурност) бил казал, че тя печелела и в момента била с Алек.
Не знам на кое да вярвам вече, дали това или че не избира никоя. И двете ми се струват вероятни😃

# 168
Тя няма бивш, който да е фитнес треньор. Аз знам, че печели. Не е с Алек и въобще не са имали шанс да разберат дали се харесват от “направи това”, “направи онова” … ако ме разбирате. Grinning
За Валерия разбрах интересна клюка. Гадже е с Емрах Стораро. Mask

# 169
  • Melmak

Wow!!!

# 170
Тук стана някаква сериозна конспирация. Твоя приятелка чула от нейна позната, че неин познат (уж бивш на Надежда) чул, че тя е с Алек. 😁 Хаха. Аз ще се радвам ако е така всъщност, тя ми е симпатична. Всъщност, на почти всеки край ще се радвам. Само да не бяга с бележка, както се спекулира. Това ще е много долно. Но много се съмнявам това да е истина, Алек не би го позволил. Нали после никой няма да го вземе на сериозно.

# 171
Тя няма бивш, който да е фитнес треньор. Аз знам, че печели. Не е с Алек и въобще не са имали шанс да разберат дали се харесват от “направи това”, “направи онова” … ако ме разбирате. Grinning
Аз не разбрах какво имаш предвид, че им е диктувано от продукцията ли?

# 172
Срещите им са се режисирали (всъщност като всяка една дотук май), но привличане е имало и от двете страни.

# 173
Ако не се лъжа, във визитката си Надежда каза, че е имала 2 връзки след края на брака си. Не е ли възможно някой от тях да е бил фитнес инструктор? Просто си разсъждавам, може и да имате информация за въпросните мъже и да знаете със сигурност, че не са инструктори. Отскоро следя темата. Blush

# 174
Не твърдя, че е със сигурност вярно, просто споделям какво ми казаха. Не съм сигурна дали е инструктор или има (верига) фитнеси.
Иначе аз също бих била доволна на такъв край от видяното досега. И да не избере никоя пак ще е ок, ама не с бележка. Със сигурност по-добре от бутафорен финал.
welcometoheaven, явно имаш повече информация, ще ми е интересно да споделиш Simple Smile

# 175
Срещите им са се режисирали (всъщност като всяка една дотук май), но привличане е имало и от двете страни.
А защо не са се пробвали след предаването - на спокойствие?

# 176
Alucard, това се запитах и искам да разбера и аз, но към момента удрям на камък. Решена съм да успея и ще се опитам да получа информация идната седмица. Grinning Всички подробности, които ми казаха досега ги написах. Надежда наистина е топъл, мил и добър човек в реалността.

# 177
  • Варна
Не случайно е моята любимка.

# 178
Alucard, това се запитах и искам да разбера и аз, но към момента удрям на камък. Решена съм да успея и ще се опитам да получа информация идната седмица. Grinning Всички подробности, които ми казаха досега ги написах. Надежда наистина е топъл, мил и добър човек в реалността.
Личи си. 😊

# 179
И аз заради снощното промо си мисля, че Христиана е следващата. А, дано!
Заблуда за зрителя. Няма да е тя

Общи условия

Активация на акаунт