Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 389
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 150
Иначе да се вмъкна с коментар за спойлерите, които обсъждаме тък-гледах Надкаст, където Неделчо коментираше как не може да повярва каквъв трейлър са пуснали, и как са издали едва ли не цялото предаване-каза да се гледа задълбочено, та си мисля да го прегледам още няколко пъти:)
Интерестно ми е вие какво успяхе да хването от него-аз, че Маги става главен герой и че темата за възрастта ще е налице, както и кои момичета отиват на индивидуални срещи със сигурност.
Трейлърът наистина показва доста, но не знам защо Неделчо толкова се възмущаваше. Този тип трейлър е типичен за формата на Ергена. Игри на Волята и Сървайвър примерно имат различен тип трейлъри, които не издават нищо, може би затова му се струва странно. Има един youtube канал: Bachelor fantake, който прави клип с подробен разбор на американските трейлъри, като излязат и открива доста неща. Иска ми се някой да го направи за българския, защото наистина има информация там.
Outcast е твоят човек. Wink

# 151
Скрит текст:
Иначе да се вмъкна с коментар за спойлерите, които обсъждаме тък-гледах Надкаст, където Неделчо коментираше как не може да повярва каквъв трейлър са пуснали, и как са издали едва ли не цялото предаване-каза да се гледа задълбочено, та си мисля да го прегледам още няколко пъти:)
Интерестно ми е вие какво успяхе да хването от него-аз, че Маги става главен герой и че темата за възрастта ще е налице, както и кои момичета отиват на индивидуални срещи със сигурност.
Трейлърът наистина показва доста, но не знам защо Неделчо толкова се възмущаваше. Този тип трейлър е типичен за формата на Ергена. Игри на Волята и Сървайвър примерно имат различен тип трейлъри, които не издават нищо, може би затова му се струва странно. Има един youtube канал: Bachelor fantake, който прави клип с подробен разбор на американските трейлъри, като излязат и открива доста неща. Иска ми се някой да го направи за българския, защото наистина има информация там.
Outcast е твоят човек. Wink
[/quote]

Не го бях виждала това момче, много приятно и много хубави неща казва, мерси!

# 152
  • София
Не мен пък ми идва в повече морализаторството му. Сеирджийско предаване, а той тръгнал да чете морал с един назидателен тон. Ужасно скучен  човек.

# 153
В Надкаст Неделчо си мислеше, че Надя е отпаднала, та си мисля, че може би скоро си тръгва.

# 154
Днес гледам Ергена, има една супер злобна с огромни устни , била психолог в СМГ, това не е вярно, нали?
На деца е, но в Кюстендил. Май обаче е било временно, казаха, че към днешна дата не е.
Според сайта на ДГ №108 “Детско царство” в София, Христиана Манова е техният психолог. Едва ли е друга със същото име, не е от често срещаните.

# 155
В Надкаст Неделчо си мислеше, че Надя е отпаднала, та си мисля, че може би скоро си тръгва.
Трябва да погледа отново промото, но Надя имаше кадри, където седи сама и плаче, имаше и май още моменти с нея (основно драма и караници). Не може да си тръгне, преди тези моменти да се излъчат. Според мен няма да си ходи другата седмица още.

P.s.: сега чета, че Evaeva7 казва, че на промото се целува с Алек, значи ще се задържи по-дълго, ние до сега между тях нищо романтично не сме видяли.

# 156
Да, Валерия, държейки роза (явно след среща), казва на Надя, че е цапната през лицето с тиган и може само да злобее. После дават как Надя плаче. Май хич скоро няма да си ходи.

# 157
Преди да видим сцена , в която Християна реве на диванчето при него -тя няма да си ходи.
Силно подозирам, че следващата седмица отпада точно Христиана. В миналата тема за спойлери една мадама беше постнала каква им е била активността в Инстаграм (преди да ги накарат да си махнат постовете) и Христиана се е завърнала на 25 септември, тоест около 20 дни след началото на снимките.

# 158
За промото от първи епизод - след третата минута започват да дават Маги как говори, и после почват да довършват мисълта й с кадри и реплики на Нани, Йоана, Валерия, и накрая показват Екатерина. Може би са в този ред финалистките.

# 159
Преди да видим сцена , в която Християна реве на диванчето при него -тя няма да си ходи.
Силно подозирам, че следващата седмица отпада точно Христиана. В миналата тема за спойлери една мадама беше постнала каква им е била активността в Инстаграм (преди да ги накарат да си махнат постовете) и Христиана се е завърнала на 25 септември, тоест около 20 дни след началото на снимките.
Вчера накрая на епизода, в промото за следващият епизод, в края му, Христиана шепнешком каза Мими “Шуше, ще се видим навън” След това Силвия каза на синхрон “Справедливостта възтържествува” и беше много доволна. Ако на някой му се занимава да търси 😁 Търсете на 2:47мин.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 18:45 от ForestFairy13

# 160
И аз заради снощното промо си мисля, че Христиана е следващата. А, дано!

# 161
Едно дано и от мен!

# 162
Аз така и не съм започнала да го гледам истински. Изгледала съм визитките на всички и церемониите на розата и засега само следя темите. Христиана има активност в инстаграм на 25 септември, така че може би наистина отпада следващата седмица.

# 163
Тази година от продукцията не са чак такива маниаци на тема изтичане на инфо.

# 164
Няма и нужда. Аз например миналата година не следях темата в БГ Мама и наистина ме метнаха жълтите статии, че Ирина може да спечели (макар че не съм се вглъбявала много в предаването, признавам).

Мисълта ми е, че освен в този форум, никъде няма такива детективи. 😁 За 98% от зрителите всеки епизод е изненада.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 23:35 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт