Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 389
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 135
Днес гледам Ергена, има една супер злобна с огромни устни , била психолог в СМГ, това не е вярно, нали?

Е в Кюстендил живее, а СМГ е в София.

# 136
  • На морето!
Не я знам, бях при приятелка, тя го гледа и ми обяснява, че била психоложка, май в училище, май в СМГ, предполагам не е вярно, училището никога не би я пуснало в това фрийк шоу.

# 137
Маги-то жестоко я пускат по пързалката продукция и Ерген. Ползват добре изпитаната стара схема с Елена от миналия сезон. Психолозите са я набелязали като подходяща жертва и сега ще я накарат да повярва, че тя е избраната.

# 138
Маги-то жестоко я пускат по пързалката продукция и Ерген. Ползват добре изпитаната стара схема с Елена от миналия сезон. Психолозите са я набелязали като подходяща жертва и сега ще я накарат да повярва, че тя е избраната.
И аз така мисля. Вкарват и сценки от предишния Ерген. Посещение посред нощ, само за нея.

# 139
И аз така мисля. Вкарват и сценки от предишния Ерген. Посещение посред нощ, само за нея.

Посещението тогава беше за Валерия обаче...

# 140
Подскочи Чико на тема Маги, интересно
Това имало ли било снимки, къде работела и тн. няма значение.
Явно с Р.Т. се познават, какво са правили си знаят само те
За мен Мага е влязла с тая подкрепа свише и оттам - избутване до финала.

# 141
Подскочи Чико на тема Маги, интересно
Това имало ли било снимки, къде работела и тн. няма значение.
Явно с Р.Т. се познават, какво са правили си знаят само те
За мен Мага е влязла с тая подкрепа свише и оттам - избутване до финала.

Не виждам уреден финал с какво им помага, като така или иначе няма да е с Алек. За популярност?
Както всичко в БГ и тук нещата явно са уредени. Пък на ергена му набутали с 10 години по-големи жени и очакват сватба- е как да стане. В трети сезон се припознават доста образи от старите сезони и това вече личи, че е режисирано.

# 142
  • Някъде там...
Не я знам, бях при приятелка, тя го гледа и ми обяснява, че била психоложка, май в училище, май в СМГ, предполагам не е вярно, училището никога не би я пуснало в това фрийк шоу.

Христиана е (или по-скоро е била) психолог в училище в Кюстендил. Психологът от СМГ е Ивелина, тя си тръгна снощи.

# 143
Здравейте,
По темата за подпутването от Р.Т-за мен, ако наистина Маги се оказва втора и предвид Елена миналата година, (за която също знем, че беше работила за него), вече почвам да се съмнявам дали просто наистина не му диктуват всичко или наприемер-ти си избери победителка, ама на финал със сигурност трябва да е този този и този.
Иначе да се вмъкна с коментар за спойлерите, които обсъждаме тък-гледах Надкаст, където Неделчо коментираше как не може да повярва каквъв трейлър са пуснали, и как са издали едва ли не цялото предаване-каза да се гледа задълбочено, та си мисля да го прегледам още няколко пъти:)
Интерестно ми е вие какво успяхе да хването от него-аз, че Маги става главен герой и че темата за възрастта ще е налице, както и кои момичета отиват на индивидуални срещи със сигурност.

# 144
А от къде тръгна това, че Маги се познавала с Тушев?

# 145
На една снимка от профила на Маги Тушев е на заден план. Освен това един потребител тук, който знае развоя на събитията, така твърди.

# 146
  • Melmak
Моля ви се, спрете с това как Елена е работила за Тушев. Наистина, аз съм голям скептик и съм наясно как всичко се режисира и тн. Обаче, Елена е била някаква последна дупка на кавала, писала субтитри за Биг Брадър. Моля ви се, учила съм с Елена в един и същи факултет, ужасно трудно е за младите кадри да намират стажове и работа или поне в оня период беше така. И аз съм работила в медия, стажувала съм и съм била и на договор. Ми сега ако ида в някое предаване, ще ме изкарате връзкарка. Тези хора дори не помнят кога съм работила там и какво съм правила. За такива ниски длъжности, които се дават на студенти, просто на никого не му дреме.

# 147
Иначе да се вмъкна с коментар за спойлерите, които обсъждаме тък-гледах Надкаст, където Неделчо коментираше как не може да повярва каквъв трейлър са пуснали, и как са издали едва ли не цялото предаване-каза да се гледа задълбочено, та си мисля да го прегледам още няколко пъти:)
Интерестно ми е вие какво успяхе да хването от него-аз, че Маги става главен герой и че темата за възрастта ще е налице, както и кои момичета отиват на индивидуални срещи със сигурност.
Трейлърът наистина показва доста, но не знам защо Неделчо толкова се възмущаваше. Този тип трейлър е типичен за формата на Ергена. Игри на Волята и Сървайвър примерно имат различен тип трейлъри, които не издават нищо, може би затова му се струва странно. Има един youtube канал: Bachelor fantake, който прави клип с подробен разбор на американските трейлъри, като излязат и открива доста неща. Иска ми се някой да го направи за българския, защото наистина има информация там.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:28 от Vaflichka81

# 148
Може, пропуснала съм снимката. Тя като цяло си има доста позиции в тези среди, съдейки по нейния личен профил. И въпреки това ми е сред фаворитите

# 149

Трейлърът наистина показва доста, но не знам защо Неделчо толкова се възмущаваше. Този тип трейлър е типичен за формата на Ергена. Игри на Волята и Сървайвър примерно имат различен тип трейлъри, които не издават нищо, може би затова му се струва странно. Има един youtube канал: Bachelor fantake, който прави клип с подробен разбор на американскиге трейлъри, като излязат и открива доста неща. Иска ми се някой да го направи за българския, защото наистина има информация там.

Решила съм да се правя на дедектив, та ще го изгледам  няколко пъти със стопове и ще пиша какво хванах:)
Така след три пъти задълбочено гледане хванх следното: Индивидуални срещи със сигурност имат: Валерия, Маги, Нани, Йоана, Памела, Барбара, Теа, Украинката.
Втора среща с него със сигурност има Екатерина.
Теа получава колие и се целува с нея (доста съм изненадана, честно казано, но със сигурност е тя).
Видях го да се целува и с Надя, Валерия, Магдалена, Нани, Екатерина,Теа
Очевидно Силви ще е тази набедената за луда и ножовете се крият от нея.
Преди да видим сцена , в която Християна реве на диванчето при него -тя няма да си ходи.
Подозирам, че не кани на среща Вики или поне дълго време на я кани.
Магдалена плаче в тъмното сама с едно дънково яке ,дават я в гръб.
Алек казва думите-Обичеам те, обичвам всеки миг с теб-това за мен тотално разбива спойера за тръгването с писмо, без победителка.
Май не се справих много добре като дедктив, тук има много по сериозни такива, но това от мен:)

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 13:02 от Evaeva7

Общи условия

Активация на акаунт