Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 364
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 120

Предаването е по БТВ. и Кой е РТ?

# 121
Продуцента на предаването

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 13:12 от dia4ti

# 122
АМАН от поставени лица и шуробаджанащина в тази страна ! Аман !

# 123
Значи пак гледаме свирен мач.😂

# 124
от фейса: снимката е от 2015 г, а отзад с цигарата е РТ. Няма съмнение, че ще е една от двете финалистки.
Леле какъв плосък задник има тази.

# 125
Ми то дори и да не ги знаеш тези неща си личи от 100 км, че ергенинът се пъне да симулира влюбеност и омаяност от Маги. Както и от Нани, но там поне още не са излязли компромати за връзки с продуценти и пр., но явно и там е така.

# 126
Маги Томова си е лице от нова тв. Точно 2015-2016 излизат снимки на Националната лотария и тя е нещо като момиче на късмета. Има я и в женски списания . Не съм се и съмнявала,  че е човек на продукцията.
Скрит текст:
Маги Томова ,НИКОГА не е работила в нова телевизия ,била е водеща в "Национална лотария" която е външна продукция и водещите са работници на Нове холдинг те назначават и освобождават водещите .
Аз съм бил на прием и на една снимка се вижда български политик това прави ли ме близък с него . Не адвокатствам но мнителноста на някои участници тук е .... .Преди време писах - "някои са влезли с думите "влизам и ги размазвам"а други много старателно са си написали домашното.Факт е, че Томова е близка приятелка с Джанаварова и това не подлежи на съмнение но не мога да докажа някакво давление на последната и до доказването това е само факт

# 127
Джанаварова не е особен фактор във VIP средите, към които смятат, че се числят такива персони, струва ми се, та все тая, че с приятелки.

# 128
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Виктория не ми е любимка, според мен са я вкарали, за да генерират подигравки на нейн гръб. Изглежда ми като прекалила със солариума, не изглежда добре. Просто ми е жал за тези момичета, защото се излагат, а мислят, че печелят слава.

Очаквах Шермин да се задържи повече.

И наистина спрете с това за сестрата…

Знаем ли кога се разкрива, че Памела и забравих й името са сестри?

в този сезон който в момента върви тук има двойка сестри

Не си зададох добре върпроса. Аз знам за сестрите, по-скоро искам да знам кога Алек разбира, че тези двете са сестри?

не знам защото не гледам българската версия на предаването
предпочитам си американската версия

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 22:18 от emiusa

# 129
И аз не смятам, че Маги е нагласена там, нормално - модел е, от повече години е в средите, няма как да не са им се засичали пътищата с влиятелни персони в шоубизнеса.
Както и друг път съм питала - вие всички хора, които познавате ли харесвате и бихте им отредили важна роля?

# 130
Тя не е във важна роля, а отговаря на нечии цели.

# 131
  • На морето!
Днес гледам Ергена, има една супер злобна с огромни устни , била психолог в СМГ, това не е вярно, нали?

# 132
  • София
Днес гледам Ергена, има една супер злобна с огромни устни , била психолог в СМГ, това не е вярно, нали?
На деца е, но в Кюстендил. Май обаче е било временно, казаха, че към днешна дата не е.

# 133
Joy Joy Joy
Много се забавлявам как се разрастват слуховете и става развален телефон. В СМГ, казваш?! Чак толкова лудост не е възможна.

# 134
Психоложката в затвора си отива.

Общи условия

Активация на акаунт