Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 285 354
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 105
Хора ....какво изпуснах тука аз, какви са тези коментари за негова сестра в предаването? Коя е тя и как така е вътре? Какви са тези истории?

# 106
Как ви роди главата тая глупост за сестра му? То пък бива филмиране, ама...

# 107
Йоана е със същата фамилия като него и си приличали визуално и не можем да ги убедим, че сестрите му са по-големи и че просто и двамата са със светли коси и светли очи Grinning

# 108
Йоана е от Перник и не е сестра на Алек. Не знам как го измислихте това, че и продължава да се коментира.

# 109
  • Melmak
Виктория не ми е любимка, според мен са я вкарали, за да генерират подигравки на нейн гръб. Изглежда ми като прекалила със солариума, не изглежда добре. Просто ми е жал за тези момичета, защото се излагат, а мислят, че печелят слава.

Очаквах Шермин да се задържи повече.

И наистина спрете с това за сестрата…

Знаем ли кога се разкрива, че Памела и забравих й името са сестри?

# 110
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Виктория не ми е любимка, според мен са я вкарали, за да генерират подигравки на нейн гръб. Изглежда ми като прекалила със солариума, не изглежда добре. Просто ми е жал за тези момичета, защото се излагат, а мислят, че печелят слава.

в този сезон който в момента върви тук има двойка сестри

# 111
Да, и аз това погледнах и не се връзва но...всичко друго...особено ръцете. Когато дадоха ръката и в близък план на срещата.

# 112
Дами това за сестрата продължава да се коментира, разбира се не сте длъжни да ми вярвате, но пак ви казвам както вече писах-едната му сестра се оказа семейна приятелка на мой познат-Йоана не му е сестра, всичките му сестри са значително по големи от него-вчера той сам каза, най малък е от всички.
Колкото до Шермийн-някоя дама беше писала, че тя си тръгва в първите епизоди, моля да се разкрие коя беше-мисля, че трябва да й вярваме:)
Учуди ме, че изгони пожарникарката-явна са преценили, че е скучна и няма да се развие като образ.
ПС: На мен тенденцията с мляскането още в първите епизоди и по няколко на епизод ми идва малко в повече и режисирано, доста е шизофренично.
Доколото прочетох Християна също изхвърча сравнително рано, следващата на среща според мен ще е или Нани или Магдалена:)
Приятно гледане днес:)

# 113
  • София
Естествено, че е абсолютна глупост това, че Йоана му е сестра, даже не знам защо така упорито продължава да се коментира.

# 114
Това започна още с обявяването на новия ерген. Нейният профил беше намерен веднага след неговия. И тогава потребителката, която го пусна в темата, се чудеше дали Йо не му е сестра. После след колажа с Нани и Маги и изравянето на профилите на участничките в списъка отбелязах, че може да му е сестра. Реално май аз съм виновна. 😁

# 115
Това започна още с обявяването на новия ерген. Нейният профил беше намерен веднага след неговия. И тогава потребителката, която го пусна в темата, се чудеше дали Йо не му е сестра. После след колажа с Нани и Маги и изравянето на профилите на участничките в списъка отбелязах, че може да му е сестра. Реално май аз съм виновна. 😁
Дай да си поделим вината и да приключване. Ехоо, Не му е сестра!  Колко пъти да го напишем, за да спре да се дъвче?

# 116
от фейса: снимката е от 2015 г, а отзад с цигарата е РТ. Няма съмнение, че ще е една от двете финалистки.

# 117
  • Melmak

в този сезон който в момента върви тук има двойка сестри

Не си зададох добре върпроса. Аз знам за сестрите, по-скоро искам да знам кога Алек разбира, че тези двете са сестри?

# 118
Маги Томова си е лице от нова тв. Точно 2015-2016 излизат снимки на Националната лотария и тя е нещо като момиче на късмета. Има я и в женски списания . Не съм се и съмнявала,  че е човек на продукцията.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 12:49 от Xвъpчило

# 119
Маги Томова си е лице от нова тв. Точно 2015-2016 излизат снимки на Националната лотария и тя е нещо като момиче на късмета. Има я и в женски списания . Не съм се и съмнявала,  че е човек на продукцията.
И аз го казах същото, така че обсъждането на нейните реакции, думи, поведение, изобщо не са ми на дневен ред, тя е платена актриса в тоя цирк. Другите се излагат безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт