Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 284 743
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 90
Какво стори е пуснала Надежда в профила си на стори в инстаграм.
 Чудя се дали това е въобще нейната ръка. Има уж влюбено човече…

Ще е малко странно да пуска снимка на себе си и чужда мъжка ръка.

# 91
  • София
Това е снимка от интернет, не е нейната ръка.

# 92
Заподозрях …
Но все пак реших да го споделя .За да стане ясно и тук 😀

# 93
Стряскащи пръсти, добре, че не са нейните

# 94
Те май участничките по договор им е забранено преди края на предаването да казват дали има или няма някой до тях, както и ергенът?

# 95
Явно на среща довечера ще е Екатерина, не е в кадър на церемонията (явно държи роза) и не я дават и на отборните игри. Тръгването на Маги е за заблуда, после я показват на “олимпиадата”.
Тъкмо да се успокои Катето, че беше много депресирана накрая заради липсата на внимание.

# 96
Мартина е танцувала в нощен бар преди, не знам официално какво работи сега.

# 97
[
[/quote]
Как ще му е сестра ,на малкия финал се среща с родителите на Маги,Нани и Йоана .....мислете малко
защо ли ми трият спойлерите .....или са брутално обидни и цинични  или са много истински
[/quote]

Ако спойлерът е верен, залагам на финалистка Йоана. Най-резонно е - хубава, млада. След промото с думите на майката -" Няма да я хареса" - не виждам финал без победител, с или без бележка. Големият спойлер с Болярка и т.н. ми прилича на миналогодишния за Елена. Някой се регистрира, казва някои верни неща, хвърля пушилка, този път усложнена, за да изглежда достоверно и изчезва. Ще следя по-внимателно Йоанна, мисля че има хляб в тази посока.

P.S. Къде са детективите от миналата година да се разровят за роднини и приятели пътували до Родос? Не може да няма следи.

# 98
Йоана е трета - Алек се среща с нейните родители, но тя не се среща с неговите. Като Александра и Мика. Това разбрахме. И ми изглежда достоверно.

# 99
Инфото за финалната тройка Нани/Маги/Йоанна потвърди ли се от повече места? Засега май единствено Чико Кочев я оповести.
И да, няма ли снимки на някои от роднините? Много потайно го раздават всички тази година.

# 100
По принцип, ако стоим на твърдението, че Йоана му е сестра, това значи, че е поставено лице за момичетата. Тогава не може ли сестра му просто да не се казва Йоана и това име да е измислено? Ако му е сестра, ролята й ще е да му докладва, което несъмнено ще е интересно и ще трябва да го излъчат. Иначе защо ще вкарват сестра му, ако ние не знаем? Трябва да има рейтинг. Това ми е логиката за “Йоана му е сестра” - ние съвсем скоро ще разберем, ако това е така. Иначе няма логика. Но това са само фантасмагории. Не мисля, че му е сестра в интерес на истината.

# 101
Няма логика да вкарат сестрата на Алек, а не човек от продукцията в тая роля. Просто двама светли човека с една и съща нерядка фамилия.
Това, че третото момиче е русо, го писаха в самото начало на спойлерния сезон, още преди началото на излъчването. Не е казано, че е Йоана, но не противоречи.

Мен след днешния епизод ме интересува силно дали е имало секс... Чико? Laughing

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 21:08 от Clouded

# 102
Точно е по-логично, ако изобщо има такава роля в този сезон, това да е сестра му - някой близък човек.

# 103
Надали обаче ще целува сестра си. Ще прегледам пак голямото промо в началото, но съм сигурна, че имаше сцена как мляска Йоана.

# 104
Е, ако я целува, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт