Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 284 876
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Пловдив
На мен ми се струва ,че това е истина и реакциите им също са истински .Довечера ще видим и напълно  е възможно да стане по този начин, и да стане по този начин . Ще видим 🤔

# 1 126
За мен категорично това не са им истинските реакции на момите.
Яко го хейтят за мен.
Били му простили, разбирали го, дрън дрън.

Е, да, но така те са достойните, прощаващите на обърканото и избягалото сладурче. Охх, ще се побъркам вече😆😆😆

# 1 127
Аз не мога да повярвам, че такова нещо са го пуснали днес!

# 1 128
Предните два сезона гледах. Първия едва чаках всеки следващ епизод и въпреки нелепия край нямах търпение за втори сезон с тоз уж изтъкнат ерген. Разочароващ беше ергена, но поне имаше интерес заради Елена-Валерия. Този сезон....ми вчера заспах на половината. Реално повече чета тук, колкото да видя дали си струва някой епизод да се гледа. А изтърваното им видео е под дъното закопаване даже. Поне да им беше отговорил лично защо се отказва. Жалко за формата и Туш за Тушев!

# 1 129

Как така изтича тази информация, часове преди финала и то от БТВ?

На мнение съм, че Алек е следвал един предварителен сценарий поради липса на желаещи ергени - прави се на клоун, забавлявай се, ние ти плащаме и накрая си тръгваш чист и без ангажименти! Не е лоша оферта!

# 1 130
Свалиха клипа 😅 …

# 1 131
Тъкмо да напиша "ако това остане за по-дълго, значи е нарочно с цел качено" и те взе'а че го изтри'а Simple Smile

Май някой стажант сега си събира вещите от бюрото в кашонче

# 1 132

Как така изтича тази информация, часове преди финала и то от БТВ?

На мнение съм, че Алек е следвал един предварителен сценарий поради липса на желаещи ергени - прави се на клоун, забавлявай се, ние ти плащаме и накрая си тръгваш чист и без ангажименти! Не е лоша оферта!

Напълно възможно е да са качили статията тепърва и да са забравили да сложат в кой ден и час да стане публична.

# 1 133
  • София
Единствено, което ми направи впечатление е, че видеото е снимано не веднага след снимките, а няколко месеца по-късно, защото Надежда каза, че са минали вече няколко месеца, простила му е, не таи лоши чувства. Обаче, явно няма нищо общо с Алек след предаването, защото каза, че се е надявала поне впоследствие да я потърси и да може в лицето да ѝ каже тези неща, но това не се било случило.

# 1 134
Да със сигурност е доста по-късно, защото Наум е с коса.
Още не проумявам огромния гаф с интервютата преди финала! Бориш се месеци за рейтинг и точно на финала, когато се очаква бум - а, такъв гаф!

# 1 135
Еми то с такъв финал, реално не е от значение след колко време ще е интервюто, то Алек като не се е появил, нямат кой знае колко да имат да разказват.. оставали са ги да им мине шока за известно време 😁

# 1 136
  • София
Добре де.. нали даваха някакви клипчета, как Алек е с момичетата при Кацарова.. и май на Денсинг старс, аз не знам как би имал очи след такава постъпка да застане до която и да е било от тях?

# 1 137
  • София
А дали не е възможно всичко това да е напълно умишлено - и промото и уж случайното изтичане на инфо и качването на това интервю, а довечера истината да се окаже съвсем друга..

# 1 138
  • София
Интересничко. Не знам гаф ли е, но е логичен завършек на целия сезон. Нани говори все едно не са се виждали изобщо, Маги му е простила. Ще видим днес как ще го представят.

# 1 139
  • София
Възможно е, но не е вероятно.

Не вярвам, че толкова хора могат да пазят тайна така добре или пък да са замесени в "конспирация" от този размер. Просто гафове.

Но ако не съм права, шапка им свалям.

А дали не е възможно всичко това да е напълно умишлено - и промото и уж случайното изтичане на инфо и качването на това интервю, а довечера истината да се окаже съвсем друга..

Общи условия

Активация на акаунт