Фен-клуб "Проклетата свекърва"

• 131 521
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 005
Ха! Баби, не знам дали се е изродила, ама тука в Русе ги има доста такива свекита!Направо сякаш е развъдник за зли-свекърви този град и за мамини пикльовци! Mr. GreenАз ве4е на втори попадам такъв!Само дето той се поддаде на култивация и слава на Бога свеки вече не ена мода с нейните мераци Mr. Green
Баби, не се сърди на нас младите, че понякога не можем да се пошегуваме с вас както трябва. Трябва ни опит, пък и като ви отсвирим и то вече не е интересно, щото мат'ряла свършва!Взех да се замислям дали да не й се обадя, че да има к'во да списвам още по тематаа... newsm78 newsm78 Whistling Thinking Joy

# 1 006
Айдепо темата, моля  Mr. Green Който си няма свекърва само от тоз безценен източник черпи знания  Grinning

# 1 007
Тед кет, ти като си нямаш, за к'во ти е да четеш тука?! newsm78
Учиш се каква да бъдеш някой ден ли?!Да тровиш някое от нашите момиченца?! newsm78 #2gunfire...Аааама ха!

# 1 008
vagabond, тя темата е именно за това  Wink Да се учим да бъдем зли свекърви. (за хора с чуство за хумор!!!!)
Прочети по- напред в темата.

# 1 009
Чела съм я цалата Mr. GreenДа, бе знам за какво е, ама винаги някой който иска да си сподели опита, който пък не звучи смешно, а по-скоро трагично.Това е въпрос на умения за иронично, хумористично пресъздаване на ситуациите, които са ни сполетели Whistling

# 1 010
  • София /Абсурдистан
Трябва ни опит, пък и като ви отсвирим и то вече не е интересно, щото мат'ряла свършва!Взех да се замислям дали да не й се обадя, че да има к'во да списвам още по тематаа... newsm78 newsm78 Whistling Thinking Joy
Дърпаш дявола за опашката значи  Mr. Green

# 1 011
Кой аз ли?! WhistlingНее Party
Той Дявола сигурно им завожда на свекитата какви номерца ни спретват, може и оттука да се образова!Това да му е като наръчник злобни изпълнения Mr. Green

# 1 012
  • UK
Хайде стига празни приказки моля  Naughty
 Ако имате нещо да кажете казвайте го ама вие прекалявате... Влизам тук да чета за да се посмея а то се превърнало в Битак

# 1 013
аз съм майка на момченце и моето лично мнение е ,че отношенията между снаха свекърва са до самия човек свекърва ми е злобно завистливо същество което иска да командва макар че не живея при нея аз ясно и дадох да се разбере че няма да стане и сега е толкова добричка че избягва да говори с мен моето мнение е че не трябва да се бъркаме в семейството на децата ни те си имат собствен живот в който нянаме право да се меси Wink

# 1 014
Тази тема се пише, а би трябвало и да се чете от хора с чувство за хумор.
Всички знаем какви НЕ трябва да бъдем.
Нали не си мислите, че толкова злоба може да се изфабрикува, ей така от записки из един форум. Wink

# 1 015
  • София
А, станало изпУвИдалня тук! Пък и съвети ми дават как да не съм се бъркала в жУвота на младите  Whistling . Едно шЪ кажа: до де са малки синовете ни да си ги възпитаме да не ни клюкарят на чуждите хора(жените им).  Че инак ще вземат да се изпуснат нещо да кажат "мама каза" и после оная пак ще плюе по вас:"Майка ти такава, майка ти инаква...". А аз не съм от тези, как' Сийке  Naughty
 Ааа ма ха! Прала съм му насраните гащи, а друга ще го командва! Я!

# 1 016
  • София
 Joy
Уф, днес така и набрах на моята, даже исках тема да пускам у ДиС-то. Добре, че влезнах тука да се поразведря и да се присетя, че и тя, жената, душа носи. И тя обича внучето. И тя не е случила на снаха.
Да са ни живи и здрави свекървите!   bouquet

# 1 017
  • UK
 Прекалихте  Rolling Eyes

# 1 018
Алоууу, кой бажда са?!
Така, като дойдат снаха ви и сина ви на гости, задължително кажете на сина: "Въъх, мър майка ти по-хубава булка не можа ли да донесеш?!"-цитирам баба ми, майката на баща ми.
Като искат да погледате малко детето, т.е.мен, за да отиде снаха ви да се види с другите ви деца, вие кажете:"Аз двет внучета имам и нито едно не съм гледала и туй няма да го гледам"
Тъъйй, ко още newsm78Айде като се сетя, ще пиша пак Simple Smile

# 1 019
Баба много иска да гледа внучееее.... всеки ден, всеки час...
Оставате да гледате внучето, снахата излиза, под предлог, че отива на фризьор; Връща се - няма промяна в косата  Shocked хм.... Отговаря, че е била на кола маска, вместо на фризьор...
Настоятелно изискайте да обследвате мястото, имало ли е или не такваз процедура!!! Ако не видите - не хващайте вяра!
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт