Фен-клуб "Проклетата свекърва"

• 131 503
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София /Абсурдистан
                   Гледам турския "Листопад" само заради една велика свекървещица -
                 баба Джеврие .  Twisted Evil Има на какво да се научим от нея  bowuu
                  На мене не ми стига фантазията до толкоз  newsm78

Ааа, Джеврието можем направо да си я приемем за председател на клуба  Peace Няма друга такава проклетия, няма и да има   Peace
И една свежа идейка - ако вашия мамин златен ви е довел снаха чужденка, имате широооко поле за действие. Във ваш плюс е, че тя си няма никого в тази страна, нито едно близко рамо, на което да поплаче. Съответно е беззащитна. Така че, за вас възможностите да и разкажете играта са неограничени. Трябва да проявите само малко фантазия. Ако ви покани на вечеря с национална кухня от нейната страна, вие разбира се, отивате. Пътьом забирате с вас и дъщерята за морална подкрепа, а тя взема със себе си и внуците ви и с цел сближаване и стапяне на ледовете, всички заедно отивате. Обаче си носите ядене от в къщи, неща, с които сте свикнали, така де, кой знае с какво ще се пробва да ви трови снахата, вие трябва да сте предпазливи и сигурни какво ядете. Дъщеря ви също е инструктирана да си носи храна. Децата са инструктирани, че трябва ядат само от храната на мама и баба. И са предупредени, че ако посегнат към нещо на масата, сложено от натрапницата, ръчичките им ще счупите после. Отивате значи всички, ядете си от вашето ядене и не поглеждате към отрупаната маса. Много важно, че е готвила цял ден, кой я е карал. Тихичко просъсквате на синът - будалата ньеден, да си хапне от мамините манджи, че много е отслабнал милия.  И как няма да е - то това, с което го храни жена му става ли за ядене Twisted Evil
Междувременно зорко следите някое дете да не опита от непознатата за вас храна, че може да се натрови милото.Е нищо, че има питка и разни други неща, много близки до БГ кухнята, вие сте истинско проклето свеки и думата ви е закон! Казано е, че не може - значи не може!

# 1 186
 Нашата приятелка е чужденка, че и нямаме общ език. Поназнайваме само малко английски двете, да си разменим някоя банална любезност. Не можеш и да усетиш човека така. Незнам това плюс ли е за отношенията ни. Засега го броя за минус - няма за каква приказка нейна да се хвана, че да я разнищя - само си се усмихваме една друга и това, ако е свекървенски живот.

# 1 187
...

Аз го знам с рима: Снахата отговаря: Пука ми на кикиридката, от коя страна ти`й китката  Laughing

Моята версия е нецензурна.  hahaha

Е, ти какво мислиш значи "кикиридка"  Blush

# 1 188
  • Italia
Нашата приятелка е чужденка, че и нямаме общ език. Поназнайваме само малко английски двете, да си разменим някоя банална любезност. Не можеш и да усетиш човека така. Незнам това плюс ли е за отношенията ни. Засега го броя за минус - няма за каква приказка нейна да се хвана, че да я разнищя - само си се усмихваме една друга и това, ако е свекървенски живот.

Подпукай я на роден майчин език, ще видиш как бързо-бързо ще се научи да ти отговаря  hahaha

# 1 189
Като чета темата, чак страх ме хваща  Joy

Аз си имам приятел, и за сега с майка му нямаме проблеми да чукам на дърво освен, че тя се дразни, че аз съм далеч от него и на него му е мъчно за мен Sad , но това е напълно разбираемо. Тя е готина, да се надяваме, че така ще си остане  Simple Smile Simple Smile Но определено ще чета темата да се образовам. НА мен това ми е малко болна тема, защото майка ми и баба ми по бащина линия имаха доста пререкания, които завършиха с развод на родителите ми Sad

# 1 190
              Интересна темичка.Записвам се да ви следя   bouquet

# 1 191

Аз си имам приятел, и за сега с майка му нямаме проблеми да чукам на дърво освен, че тя се дразни, че аз съм далеч от него и на него му е мъчно за мен Sad , но това е напълно разбираемо. Тя е готина, да се надяваме, че така ще си остане  Simple Smile Simple Smile
Ха-ха, и з така разправях едно време. Ела виж сега какъв арсенал имам за бъдещата снаха.  smile3508

# 1 192
Малииииии горките ви снахи.Аз ще бъда добра свекървичка,ще си махна китката и ще гледам на снахата кикиритката...мир да е Joy Joy Joy

# 1 193
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз така викам. Ще бъда добра, няма да има китка, ще стискам зъби...макар, че те взеха да намаляват hahaha Joy. Обаче моят мъж е на друго мнение: "Ти ли? Ти каква свекървичка ще бъдеш - ум не ми го побира..."Те така ми вика. А аз не съм лоша... Joy Joy  bouquet

# 1 194
Само попоглеждам темичката и се опитвам да позная коя ли от вас ше бъде свекървичка на моето момиче.Да знаете,че дъщеричката може да е добра,но пък аз съм за три снахи лошава. Twisted Evil Шъ внимаате. Crossing Arms

# 1 195
  • Талант на 2012,2013 г.
Само попоглеждам темичката и се опитвам да позная коя ли от вас ше бъде свекървичка на моето момиче.Да знаете,че дъщеричката може да е добра,но пък аз съм за три снахи лошава. Twisted Evil Шъ внимаате. Crossing Arms

Китана, ти нещо заканваш ли ни се...??? newsm78 Joy Не така де, не с лошо. Ние нали сме обещали да сме добри? От обещание не боли... Joy  bouquet

# 1 196
Заканвам ви се,ами. Crossing Arms Добра свекърва колко често се случва,м?

Laughing  bouquet

# 1 197
  • Italia
Заканвам ви се,ами. Crossing Arms Добра свекърва колко често се случва,м?

Laughing  bouquet

Знам, че тъщите ги предпочитат като тортите - "Студени и поднесени със свещи", обаче свекървата дори и в това положение ме съмнява, че ще пречи с нещо   Mr. Green

# 1 198
 Joy hahaha Aa,зетя при нас като писано яйце ше си го гледкаме.Само че отблизо. Twisted Evil

# 1 199
- Няма по-голямо зло от съпругата!
- Има - майка й!
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт