Фен-клуб "Проклетата свекърва"

• 131 505
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 240
Много идейки, много...
Ама спонтанно нещата стават най-най....

# 241
  • Варна
всеки път и натяквайте  приказката за дявола и  забравих кой беше Embarassed(защото много я слушавм какво говори),дето седнали на една маса и кой щял да се пукне-дявола дето пържел или готвел нещо си-в случая препичал хляб или другия дето нагъвал Joy
това го е казвала и на майка ми пък тя горкичката с две патерици ходи,забравих да добавя-задължитело е в този момент да сте на масата и да се опитвете да се храните,с две деца отгоре си

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 15:18 от rosi atanasova

# 242
Даа, да знаете, че гнойната ангина на снахата се лекува като се обтрие хубаво гърлото с черен пипер. Ако случайно оживее след това, постоянно и натяквайте че вие сте я излекували.

Aма каква е тая калпава снаха, която ще се разболява, а мъжа и децата кой да гледа, домакинската работа кой да свърши, докато тази глезла боледува!
И после децата като се разболеят- на нея са се метнали, няма как такава болнава майка да роди здрави деца, така ще е като не е гледал синът що за стока взема, само да му разваля добрите гени.

# 243
Няма място на спалнята и за нея.
ми да, там са се настанили мама, тате и посредата златното им момче- отде накъде и тая повлекана ще се меси?  Laughing Laughing Laughing

# 244
Хайде най - после и аз да се запиша, че то на мене тук ми е мястото с тези двама мои хубавци. Пу, пу - да не им е уроки.
Много ценни съвети сте изписали, ама НАЙ-ЦЕННИЯ, не сте:
Ако внучето случайно се изака в гащичките, вземате му гащичките и ги пере в тоалетната чиния!
Да не забравите, еееййй! Ще ви следя! Ще им се не види и на снахите, ще ми учат те, докато децата им серат в гащите! Ха ма ха!

# 245
Няма ли край това бе ?! #Cussing out
Психопатки ! Аз това дете за тва ли го гледам като писано яйце...явно ще си търся зет да живее у нас  Thinking

# 246
Когато отидете на гости у сина и снахата, непременно се натискайте да помагате много енергично, докато снахата не отстъпи и накрая ви даде да измиете чиниите. След това при първият удобен случай обяснете на 11 годишния си внук, че майка му е мързелива и само я кара да й слугува и да й мие чиниите. Crossing Arms

# 247
  • София /Абсурдистан
Цитат
Когато ви представи бъдещата ви снаха, вие въздъхнете дълбоко и с трагичен глас кажете на синът си - Кой някога си е мислил, че така ще пропилееш живота си ...
После - ред сълзи, ред сополи ...

Когато дядо ми се женил за баба ми бъдещата свекърва тъй занареждала. Че и добавила: Сине, синеее, как можа сине, от най-долната махала, най-големия боклук да изринеш и вкъщи да го стовариш.  Joy

Браво! Само така  Peace Истинска достойна свекърва е свекървата на баба ти!
 Joy Joy Joy

# 248
Я и аз да се включа, че нещо ми харесаха идеите ви!
Каквото и да сготви снахата винаги имайте готова реплика какво трябва да се сложи на тази манджа, е да стане наистина хубава хубава! И завършете с реплика: "Нали не се сърдиш, аз само от опит ти казвам!"
Ако случайно мъж ви свекъра вземе, че похвали снахата за някоя гозба още на следващия ден му сгответе същото като много шумно, много убедително и неуморно му обяснявате колко хубав е вашия вариант, колко повече неща сте сложили и т. н., че така да му писне, та той да разкаже на снаха ви какво сте сготвили и да не пропусне да каже, че е било много вкусно, за да "си върже гащите" за пред вас евентуално!
Отивате в къщата на снаха си и разбира се още от входа казвате, че ей сега вече сте тук и всичко ще изчистите, ще и светне къщата най-после! Веднага започвте да търкате и да чистите където каквото ви се мерне пред очите! Не е нужно да е мръсно! И постоянно повтаряте: "Няма страшно аз съм вее тук, ще изчистя!"

# 249
  • София /Абсурдистан
Призовавам всички бъдещи свекита сериозно да се готвят, за да се представят достойно, че виждате ли това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192590.new#new

# 250
Предлагам всички настоящи и бъдещи свекърви да се съберем тук, за да обменяме опит и отровна слюнка, готвейки се за този най-прекрасен ден в живота на мъжката майка - когато ще тръснем мамин мухльо на някоя пикла да го доотглежда, а за благодарност ние ще й отровим живота!  Mr. Green
Аз прилежно съм си водила записки как най-успешно можем да разкажем играта на снахата и как да я принудим да побегне с писъци на другия край на света, обаче поради липса на време, ще ви предоставя по-късно тази скъпоценна информация.
Дотогава може да предложите вие своя опит и прозрение!  Hug
Нали не говориш сериозно?!?!
А ако да- неодобрявам предложението ти.
Няма да бъде добре за синчето ти. Минах по този път твърде рано...

# 251
Предлагам всички настоящи и бъдещи свекърви да се съберем тук, ......................

Нали не говориш сериозно?!?!
А ако да- неодобрявам предложението ти.
Няма да бъде добре за синчето ти. Минах по този път твърде рано...

О, напротив, напълно сериозна съм!  Naughty
Та как, викаш, беше телефончето на свекърва ти?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Сержант, дишай спокойно! Имам вече нова любимка!  Hug Heart Eyes

# 252
Ей, много ме кефите! Ето малко и от мен:
При всеки сгоден случай споменавайте бившата приятелка на сина ви, колко е красива, умна, богата и каква хубава двойка са били със синчето.
Винаги отивайте на гости на младите внезапно, без покана, казвайте, че сте дошли за малко и след това удължете посещението с преспиване.
Непрекъснато опявайте защо още не са ви дарили с внуче, а когато то се роди не помагайте и не го посещавайте. В края на краищата, който си има деца да си ги гледа.
Интересувайте се подробно, кое колко струва от гардероба на снаха ви и редовно правете забележка, че разхищава семейния бюджет.
За лични празници и подарявайте винаги тенджери и тигани, да си знае мястото.
Подмятайте, че е понапълняла при всяка ваша среща.
Звънете на сина си на всеки час.
Когато снаха ви се разболее, обадете се и кажете, че  трябва да дойде да ви вземе от вас и закара някъде с колата. Откъде, накъде ще лежи и ще се прави на болна?
Ако дойдат на гости с преспиване, влизайте час по час в спалнята за да проверите, дали синчето е добре завито.

# 253
..................Ако дойдат на гости с преспиване, влизайте час по час в спалнята за да проверите, дали синчето е добре завито.

е, това си е класика  Laughing

# 254
  • Sofia
От развалени яйца не могат да станат хубави палачинки.
но за снахата ще са идеални

синчето вече си знае, че един гений не може да се занимава с обикновена домакинска работа
знае, че майка му е най-красива на света, готви най-хубаво и нейните съвети са безценни и безпогрешни
от сега искам внук ми да е кръстен на мен- ще се казва радко или радка

искрено се надявам да се шегуваш  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт