Фен-клуб "Проклетата свекърва"

• 131 506
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 795

Това вече наистина е причина за прекъсване на всякакви отношения със свекървата. Забрана на достъп до семейството като цяло и особено до детето. И ако синчето е мъж на място, има само един начин за поведение и за него.
Съжалявам, ако ти се е случило всичко това Hug

# 796
Ася ,ей това чудо няма да припари към квартала дори.Дистанцирай я-няма друг изход . Hug

# 797
ЧЕТА,ЧЕТА И НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА!АЗ НЯКОИ ДЕН също ще ставам свекърва.не мога да си обясня защо имате такова огромно желание да опрапастявате живота на снахата и на младото семейство с вашите сцени на ревност и бой за сърцето на внучето,в краина сметка майката си е майка и не се заменя.не може ли просто да се радвате,4е вашия хубосник е щастлив,че е женен и има съпруга,която да го гледа или е по-добре сам?!

# 798
Малката, по-спокойно!  Laughing
Ако не ти достига чувството за хумор, купи си, докато е време, че знайш к'ви проклети свекърви се пръкват от такива оперирани от хумор женки!  Mr. Green

# 799
  • София /Абсурдистан
Тъй ами  Peace

# 800
Малката, по-спокойно!  Laughing
Ако не ти достига чувството за хумор, купи си, докато е време, че знайш к'ви проклети свекърви се пръкват от такива оперирани от хумор женки!  Mr. Green
Как`Сийка ,на сърце си ми си и тВа Е!   Hug    ТамЪн направих  едно слово-излияние -----и ти ми взе думите от клавиатурата   bouquet
Anitka_aa ,Чела-Чела-ама НЕ дочела!Моя Убосник е щастливо женен !И Не дай Господ  Аз  да се радвам  на 2 кучета отколкото на 2 внучета!

# 801
  • на брега на морето
Ей, свекърви бъдещи и настоящи, вас да би да са ви откъснали от розовия храст!
Вий снахи не сте ли някому?

Майтапи, майтапи, ама става като оня виц, който завършвал така:
А бе я махни оня майтап от гъза ми...

# 802
ех ще дойда и на ва'ща(дай Боже) някой ден,пък тогава да видим какво ще пиша тука. Joy newsm
Доналд ТРъмп-ТОВА Е ГОТИНО"Майтапи, майтапи, ама става като оня виц, който завършвал така:
А бе я махни оня майтап от гъза ми..."Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 10:25 от Anitka_aa

# 803
 Hug Hug Hug
Браво , момичета!!!МНОГО СТЕ ДОБРИ!!! Hug Hug Hug
Та,се замислих - няма ли по-креативни хора,та да го издадат този наръчник на свекървата... Thinking
Ще стане бестсейлър!Вервайте ми!

# 804
Големият ви син е тръгнал да се жени...Да,да къде се намира той.Напомняйте всеки ден,че е гольовец,ква сватба ще прави.Кажете,че ако Еди-кой си не е кръстник няма да дойдете на сватбата.Всеки ден правете скандали.Не може току така да им се размине.На сватбата прекарайте повечетп време отвън,на въздух.Нали трябва да покажете,че вие тази сватба я нещете.И да не полудеете да минете след ритуала да поздравите младоженците.Те не са ви питали дали искате да се женят Naughty
После им се разсърдете,че не ви уважават,ама че нахалство.Не стига че сватбата им направихте и толкова им помогнахте,ами и не ви уважават и не са ви канили 2 месеца на гости.
Малкият ви син ще прави кръщене на внука ви(за сега единствен)Айде де-гольовец и той-кръщене ще ми прави,че и той не се съобразява с избора ви на кръстник,църква и ресторант.Тя снаха ви е виновна.Усойница,само ви кара с децата ви.А и те не искат да ви уважават.Докъде я докараха днешните млади.

# 805
уф като ви чета се успокоявам ,че явно всички свекърви се опитват да насаждат чувство за вина като натякват ,че не ги уважаваме ........явно номера е един и същ и ако мине мине ....само че тия манипулативни похвати с чувството за вина са толкова изтъркани ,че ....има ли някой да им се връзва въобще?                             

# 806
Ако случайно младите не са се съобразили с вашия избор на кръстник, вие си поканете когото сте решили (нищо, че сватбата е в минимален състав под десет души) и непрекъснато му викайте "кръстник" пред всички. Какво значение имат присъстващите други гости, реален кръстник и младоженци?

П.С. Не става въпрос за моята свекърва.

# 807
  • на брега на морето
да насаждат чувство за вина                             

E, точно това при мен не минава.
Чувството за вина си го произвеждам
в достатъчни количества и си го ползвам сама.

Rolling Eyes

# 808
Като захранвате малдото семейство с питка, натопена в медец, дайте една малка до нормална хапчица на сина си, а на снахата - направо втъкнете гръцмуля с голям къшей от питата, да й излязат свитки на очите и да се опули пред всички, ако успеете да й омърляте устата с мед - още по-добре и без т'ва червилото й е курвенско. Потупвайте с лапа надутата бузка на снахичката и казвайте окуражително "ДЪвчи, ДЪвчи!"  После може да потанцувате победоносен танц с останалата пита - за здраве на младото семейсвто или поне за собствен кеф.

# 809
  • София
 Има свекърви, които много си обичат снахите  Peace . Ако искате снахите ви да са здрави, редовно проверявайте в гааредероба и дали не са се появили отново от ония ластичета(тъй наречени прашки), които довеждат до различни настинки и недобро гнездо за вашето бъдещо внуче. Ако намерите такива или подобни, почистете рафтовете и поставете прилежно сгънати памучни топли гащички + няколко с крачолчета, за по-топло. Кажете на снахата, че са подарък, да не се притеснява за парите  Heart Eyes . Същото може да сторите с глупавата червена нощничка, която прилича повече на потник.

Общи условия

Активация на акаунт