Фен-клуб "Проклетата свекърва"

• 131 504
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Най-красивата страна
-и да знайш снахо ,аз син за развод нямам Twisted Evilтова на годежа
-офффф много жалко ,че имаш родители ,по-добре сираче та да ни уважава :smile3511 #Sniper
-не мога да запомня името на детето Twisted Evilкато не е на мен кръстено за какво да го помня newsm48
-на снахата дупето, като топлийка как ще роди още едно дете Thinkingне може синко .

# 1 156
     Здравейте и от мен-една бъдеща свекърва. Развеселихте ме .Ето и една идея и от мен :
          Ако в късен час, сновейки из дома/Страдам от безсъние,снахо, цяла нощ не мигвам да ви мисля!/ ,чуете шум от стаята на младото семейство. Отваряте със замах вратата изагрижено казвате:
                    - Защо не спите ? Я колко стана часа,а той /златното мамино/ утре е на работа.

# 1 157
Не съм чела, ама само от заглавието "Проклети"..... мисълта ми е че лично моята не е, ама познавам такива - направо са змийски отрови.
П.П - те се знаят кой са - тук където четат. Вместо да си гледат внучетата, разплитат клюките. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Жалко че същата е именница точно на ТОДОРОВ ден. Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 21:58 от u2

# 1 158
Ти пък, коя почтена свекърва гледа внучета? Нееее, тя само обяснява как трябва да се гледат.  Wink Ако все пак се прежали, то после се натяква, докато снахата сама не се убеди, че е по-добре да не повтаря. Ако не помогне натякването се вземат по-крупни мерки - вече гореспоменатите диня преди лягане, класиката "кола с шоколад", а също така навличане на всички налични дрехи до обилното изпотяване на внучето. Това снахата ще го умори от студ горкото дете.  Naughty

# 1 159
Ааа ма то и друго има. Защото е много преуморена, става посред нощите да гледа изпуснатите сериали на сапунките. Ако това не и стигне започва да рови из домашния боклук в големия контейнер.После тя снахата разхищавала защото си изхвърлила вече скъсаните чехли. Но от скука, кара мъжа си да влезе и през прозореца , където снаха и живее със сина и. За финансово отношение да не говорим. Милата само на една пенсия - нищо че е здрава и права. Ама защо да не изкара малко пари от внучето си.Хмм, а бе по 10 лв надник да го гледа си е пара.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 160
 Mr. Greenда не мислиш,с тоя артрит,че лесно се гледа внуче!!!!!то 10 лева са малко!!!!Снашето да си гледа детето,аз до Павел баня ще прескоча,че тези стави yes ooooh! ooooh!
пък маминия златен да дохода с новата кола,че пуст артрит!!!!

# 1 161
Въй ,въй ко сте натворили, ама гледам мноо сте си зян. Тва да питаш ка да посрещнеш снааата. Тва резил за проклетия. Га довтаса натрапницата, ша я изпогледаш от високо, па тихо (а не чуе сина) , но да чуе барем комшийката, ша попиташ- Да не си трудна мари? Оти я ви знам , от креват на креват прескачат младите ся. Момето  мои са изчерви и тогава следва нов удар- А ти си си такава кравенка, пу машала..  Кат на комшийката кравата си са надула. >  След като се влезе в къщата  и даваш търлъци  с думите- вземи,вземи ,че от днешните обувки краката ви намерисват.  > > Сяда момата на софрата и и сипваш малко- Яз като те гледам и си мисля,че си на диета, такава нервна ми изглеждаш и за тва по малко а ти сложа а не развалим режима. >
 Поглеждаш я от време на време, притеснена ти са вижда,ама ти не я поглеждаш ей така,а изпително ,а се изчерви.   <Ей , убаво,че Пешо докара мома от село,селянче, оня ден дет води една  беше една такава накикерчена,,,, ,> подбутваш мъжа ти , и намигаш на момето,което вече е готово да се разреве. ., па нищо ,че ти първо поколение на град и за първи път блок си видела на 30г. ,
  След обяда, караш мажа ти да измисли неква работа за синчагата и оствяш насаме с кандидат-снаата. И разказваш на дълго и на широко за другите кандидат -снахи. Па кви убви са били кат маникенки ,па кви подаръци са носили за цялата рода. Вече кат си и спечелила уважението , ша накараш а ти прекопа градинката пред блока, па от село е момата,ша и идва от вътре. Мои и да изпере некое килимче или да затвори некое бурканче за зимаска. То дет се вика,за тех го праиш. Па тя, от зор да ти се ареса ,нема а откаже.
 И га речат а си одят младите, ша и кажеш < Па,ако са ни видим, вейки, а си намериш убав мъж .Да сте си лика -прилика. Оти я син за женене още нямам>. И я намляскваш едно убаво ,а нии мои са обърше през целия път. (ти все пак си от 90 г,пазиш си химическото червило).

# 1 162
Въй ,въй ко сте натворили, ама гледам мноо сте си зян. Тва да питаш ка да посрещнеш снааата. Тва резил за проклетия. Га довтаса натрапницата, ша я изпогледаш от високо, па тихо (а не чуе сина) , но да чуе барем комшийката, ша попиташ- Да не си трудна мари? Оти я ви знам , от креват на креват прескачат младите ся. Момето  мои са изчерви и тогава следва нов удар- А ти си си такава кравенка, пу машала..  Кат на комшийката кравата си са надула. >  След като се влезе в къщата  и даваш търлъци  с думите- вземи,вземи ,че от днешните обувки краката ви намерисват.  > > Сяда момата на софрата и и сипваш малко- Яз като те гледам и си мисля,че си на диета, такава нервна ми изглеждаш и за тва по малко а ти сложа а не развалим режима. >
 Поглеждаш я от време на време, притеснена ти са вижда,ама ти не я поглеждаш ей така,а изпително ,а се изчерви.   <Ей , убаво,че Пешо докара мома от село,селянче, оня ден дет води една  беше една такава накикерчена,,,, ,> подбутваш мъжа ти , и намигаш на момето,което вече е готово да се разреве. ., па нищо ,че ти първо поколение на град и за първи път блок си видела на 30г. ,
  След обяда, караш мажа ти да измисли неква работа за синчагата и оствяш насаме с кандидат-снаата. И разказваш на дълго и на широко за другите кандидат -снахи. Па кви убви са били кат маникенки ,па кви подаръци са носили за цялата рода. Вече кат си и спечелила уважението , ша накараш а ти прекопа градинката пред блока, па от село е момата,ша и идва от вътре. Мои и да изпере некое килимче или да затвори некое бурканче за зимаска. То дет се вика,за тех го праиш. Па тя, от зор да ти се ареса ,нема а откаже.
 И га речат а си одят младите, ша и кажеш < Па,ако са ни видим, вейки, а си намериш убав мъж .Да сте си лика -прилика. Оти я син за женене още нямам>. И я намляскваш едно убаво ,а нии мои са обърше през целия път. (ти все пак си от 90 г,пазиш си химическото червило).

браво,браво smile3501
Ох,и моята свеки е проклета,добре ,че живеем отделно #Silly

запис Hug

# 1 163
  • ...на безопасно
u2 ти май познаваш мойта..... newsm78

# 1 164
 Mr. Greenзаписах си и това:"Вечерта трябва да има винаги прясно сготвено ядене. Ризите в никакъв случай не бива да се изстискват (колосват, перат с еди-какво-си...)! Никаква прахосмукачка, трябва да се почиства само с влажен парцал!" и когато дойда на гости обяда да е топъл(ако разбира снашето за какво говоря).....и задължително да ми казва,,госпожо'''-аз съм мама само на златния!!!!!а внучетата да се обръщат на,, мами'' Mr. Greenкаква баба съм аз с тези подобрения!!! newsm62че по добре и от снашето изглеждам,виж как са е захабила newsm78откога ли не се е боядисвала..... Laughing Laughing Laughing

# 1 165
  • В градината...
Ако в късен час, сновейки из дома/Страдам от безсъние,снахо, цяла нощ не мигвам да ви мисля!/ ,чуете шум от стаята на младото семейство. Отваряте със замах вратата изагрижено казвате:
                    - Защо не спите ? Я колко стана часа,а той /златното мамино/ утре е на работа.

Този филм съм го гледала, ама наистина.

# 1 166
  • Nicosia
i az sam tuk #2gunfire

# 1 167
  • София
Аз на моята кандидат снаха и казвам да не се бои,че моя може да е непрокопсаник ,но аз ще и осмисля битието Twisted Evil

# 1 168
  • Талант на 2012,2013 г.
Хей, момичета здравейте!!! Тук съм за къде без мене? И аз ще чакам едно мило девойче у нас... Hug. Ама що толкоз късно видях темата??? Нищо де по-добре късно отколкото никога... Айде, сега се връщам да чета, че съм стигнала до половината... ooooh!

# 1 169
Чакайте да ви кажа един виц по темата
Една снаха отишла да живее при мъжа си и съответно свекъра и свекървата.За да няма недоразумения свеки я предупредила:
 -Значи снахо сутрин като влезнеш в кухнята ако китката ми е от ляво можеш да правиш каквото си искаш, в добро настроение съм.обаче видиш ли китка отдясно само на пръсти около мене, адосана.Китката отгоре на главата ми видиш ли я направо излизай и не ми се мяркай.
Снахата изслушала внимателно и казала :
- Слушай ме ти сега, сутрин като влезнеш в кухнята и ме видиш с кафето и цигарата да знаеш че хич не ми пука къде ще ти е китката

Joy

Общи условия

Активация на акаунт