В кой мол в София мога да намеря ...

• 2 656
  • 7
  •   1
Отговори
... магазини с дамски, хубави и елегантни дрехи? Не ме интересуват тийн дрехи, дънки и стоки от типа H&M, a по-изискан и официален стил. Ако се сещате и имената на магазините, още по-добре. Скоро ще наминем през София и ми се иска да разгледам малко магазини без да губя много време в лутане. Благодаря   bouquet

# 1
Никой ли не знае или просто няма такива магазини в моловете?  Thinking

# 2
пробвай със sky city  - там има доста елегантни неща, не е голям и лесно се обикаля. пада се зад румънското посолство

http://www.skycitycenter.com/bg/shops/cat_1_4

# 3
Аз също не съм от София .Но когато ми трябва нещо стилно и елегантно ходя в магазина на  Кaren Millen  в мол Сердика.Харесвам и Manukyan.

# 4
Скай Сити се намира срешу ИЧС, в пряка на Шипченски проход! Там има един уникален щанд за бижута до магазина на Рефан на втория етаж, за това основно си струва да ходиш в този мол.
Иначе ако искаш да купиш нещо за по-официален случай, ефектни и достъпни неща има в:
1. APART - немска мода, с високо качество и страхотен дизайн, в магазина отношението към клиента е супер! Можеш да има разгледаш сайта в интернет, има го и в БГ вариант.
На тази марка има магазин в: Сердика и в The Mall, а на ул.Св.Наум до Семинарията и Хотел Хемус се намира OUTLET-a.
2.Peek&Cloppenburg  - тозимагазин е огромен и в него има възможност да разгледаш множество марки, представени заедно и цените варират, в зависимост от марката, но в твоя случай е добре да отидеш и да видиш. Има го и в The Mall и в Serdica Center.
3. Sisley - Понякога се намират много интересни неща и тук, имат добър дизайн. Има го и в трите мола /The Mall, Serdica & Mall of Sofia/, обикновенно върви с Бенетон.
4. Scandal е страхотен и за официален случай има какво да си избереш, но е скъпо и стила е по-модерен от средно-статистически възприетото. На мен ми е от любимите. Има го в Сердика.
5. Karen Millen - Страхотни неща, но малко скъпи, може да минеш все пак - Сердика.
Има и още много, но тези според мен си струва най-много.
Отивай направо в Сердика, защото там има най-много магазини и то всички важни са събрани в този мол.

# 5
Благодаря на всички за съветите, записах си и ще посетя местата   bouquet

# 6
Хубави неща има в Сердика в магазина BCBG Maxazria.  Grinning
Имат много хубави модели!

# 7
И в Massimo Dutti има хубави неща - имат магазини в Сердика и The Mall на Цариградско.

Общи условия

Активация на акаунт