Фен-клуб "Проклетата свекърва"

• 131 521
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 330
Много е важно да подсещате редовно синкоВеца ,че жена му го върти на малкия си пръст
и е вече крайно време да започне да слушКа съветите на мама Mr. Green

Много е ефективно това да знаете! Хем го манипулирате, хем винаги е готов да защити вашето мнение като свое и да скочи на снахището, че тя го манипулира!

# 331
  • София-Лагера
Oт къде ги изровихте тези свекърви.Не мога да си представя ,4е ще стана такова 4удовище #Crazy

Нещо в полза на снахата.

Завел синът снахата при майка си.
Седнали да пият кафе и свеки казала
-Виж какво моме,сутрин като стана и ако китката с цветя е на лявото ми ухо ,да знаеш ,4е в този ден съм много зла.
Ако е на дясното ми ухо ,може да съм предразположена към теб.
Ако изобщо не съм я сложила ,не ми се мяркай пред о4ите.
Гледала снахата ,свекърва си 5 минути ,пък рекла

-Знаеш ли свеки?Дреме ми на путката от коя страна ти е китката  

Темата е страхотна.Аз съм бъдеща тъща и свекърва.Ще следя с интерес Hug

# 332
Записвам се и аз в фен-клуб "проклетата свекърва", защото и аз май ще бъда точно такава за жалост Аз често намирам търся на моята свекърва косури и не исках да бъда такава, но... А, като се знам какви дребни неща ми правят впечатление... горката ми снаха. Дано мъжо тогава да е жив и здрав и с мен, та да ме спира  Joy

# 333
За пореден път отидете при внучето малко преди вечеря и му дайте още от вратата шоколад, вафли, кутийка дъвки. След това с невинно гласче кажете: "Ау, ама ти още не си ми яло!" и си ги вземете. Когато детето почне да пищи строго кажете " Майка ти не дава!"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 334
За пореден път отидете при внучето малко преди вечеря и му дайте още от вратата шоколад, вафли, кутийка дъвки. След това с невинно гласче кажете: "Ау, ама ти още не си ми яло!" и си ги вземете. Когато детето почне да пищи строго кажете " Майка ти не дава!"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Е...може и да го оставите да ги изяде....така ще му се убие апетита ...,а снахището ще чука нерви като дойде време да го храни.
А вие ще сте една мила и добра баба ,която купува всичко (шоколади и т.н.) на внучето си... и то ще е доволно,а вие още повече Flutter 

# 335
  • София - Младост 1А
дано приемате нови членове... та да се запиша и аз. Като се знам каква съм проклетия по някога... жална й майка на снахата. Да сме живи и здрави де...

# 336
  • в моя свят на мир и любов
Момичета,страшни сте Laughing
Няколко точки и от мен:
1. Когато оная вещица снахата забременее с първото внуче, натресете се при младите, тоест при снахището и започнете да разпитвате и да изчислявате кога аджеба е забременяла, да не би да е дошла в къщата ви бременна, никаквицата. Пък после направо си попитайте дали е сигурна,че детето е на сина ви Shocked
2.Ако случайно някое от децата се роди в седмия месец, не пропускайте да й натяквате,че детето е ненормално.
3.Посетете я и й разяснете с най-мил глас как тя като си замине от къщата( за което вие полагате най-големи усилия), вие ще й гледате детето, да бъде спокойна.
4.Ако младите преживяват тежък финансов момент, занесете всевъзможни агнета,пилета,зеленчуци на другия си син, а на тази вещица снахата обяснете как нея няма какво да я мислите, тя и сина ви пари имат (нищо,че в момента снахата храни детето с компот, поради липса на друго), а междувременно разкажете най-подробно какви храни сте занесли на другия син Confused
5.Непременно имайте ключ за жилището им.
6. Отбележете невинно как "Сина преди да се ожени с какви момичета излизаше, пък отде те намери тебе, че се и ожени за теб".

Леле, това личен опит ли е?

# 337
Личен опит е да, при това само част от опита Confused

# 338
  • София /Абсурдистан
Нямам против да се ползват идеите, разбира се, дори добавям и нови. Имам страхотна учителка, понаучила съм доста неща Simple Smile
- Привлечете на своя страна и тежката артилерия - свекъра, двойният натиск винаги е по-ефикасен;
- От време на време слагайте на място и сватовете и особено сватята - същата змия като снахата ...
- Освен младите, контролирайте и внука, че днешната младеж...
- Ходете на гости с преспиване и настоявайте да спите в стаята на порасналия ви внук, точно когато приятелката му е дошла на гости за почивните дни - така ще контролирате личния състав и ще дебнете да не ви доведе някоя безсрамница като майка си, че да ви се отвори двойна работа после.
- Поучавайте и контролирайте и приятелката му,че и тя е същата стока като снаха ви;
- Шумно и пред всички изразявайте недоволство, че е одрал кожата на оная вещица - майка му;
- Не пренасочвайте все пак цялото внимание към младежа, дръжте под око и снахата;
- Обвинете я, че е необразована и затова няма думата - вашето средно специално е в пъти по-сериозно от двете и магистратури и докторат;
- Всеки ден повтаряЙте на сина си, че снахата и внукът са пълен провал за него, какво още търси при тях;
- Пред синът си никога не ги наричайте по име, а винаги -  " семейството ти";
- Искайте пари винаги, по повод и без повод. Ако понякога се случи да не ви дадат защото предсрочно погасяват кредит например, заявете, че семейния им бюджет изобщо не ви инетресува, вие си искате парите  Mr. Green

# 339
  • До хладилника, който обичам
Понеже в статията добавям от сърце и душа и авторски мат'рял, ето един малък пример, с който да допълним щрихите на перфектната свекърва. Grinning

Ако сте особено серт порода свекърва, в разгара на сватбата вземете микрофона и обявете на всеослушание, че на следващия ден се надявате да пиете ‘блага ракия’ и да проснете чаршаф*, оцапан в червено – не се и съмнявате, че синът ви е довел честно и почтено момиче. Това е особено ефектно, ако булката е видимо бременна – тогава можете с прискърбен глас да обясните на присъстващите гости разочарованието си, че момичето не е излязло свястно и не можете да ги черпите с блага ракия...

* старовремска традиция е на сутринта след сватбата свекървата да просне на видно място окървавен чаршаф, доказателство за девствеността на булката, след което всички се черпят с блага ракия по този повод.

# 340
тогава можете с прискърбен глас да обясните на присъстващите гости разочарованието си, че момичето не е излязло свястно и не можете да ги черпите с блага ракия...

* старовремска традиция е на сутринта след сватбата свекървата да просне на видно място окървавен чаршаф, доказателство за девствеността на булката, след което всички се черпят с блага ракия по този повод.

Ами така и се пада на развратницата, нека горчиво съжалява за секса преди брака и всички да видят каква е никаквица. Пък то не се знае и от кой е бременна , я е от синът ви, я не. Току виж синчето осъзнае този факт и за ваша радост, вземе че я натири да си ходи там откъдето е изпълзяла змията му ниедна.

# 341
  • При хората, които обичам
Ставате все по-гадни. Аз няма да си дам щерките. Ще съм най-благата тъща и синовете ви ще се натискат да живеят при мен. Нека ви!

# 342
  • До хладилника, който обичам
Получи се скромна статия от 11 страници Mr. Green Но пък обхваща всички основни раздели. Истински наръчник за всяка настояща и бъдеща свекърва.

# 343
Получи се скромна статия от 11 страници Mr. Green Но пък обхваща всички основни раздели. Истински наръчник за всяка настояща и бъдеща свекърва.

а сега вземи го публикувай да го четат че снахите да те линчуваме  #2gunfire Laughing

# 344
  • При хората, които обичам
Елинел, ама тя го прави, за да предпази дъщеря си. Не и вярвай, че е за ваше улеснение Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт