Какви са вашите начини да се свържете с женската си енергия?

• 12 264
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
Били Айдъл е от споменатите от Човечето.
//
Иначе, грижата за женствеността ми г приемам като комплимент към самата мен, за мен, самоуважение. Мъжете хубо, но ми е важно аз да се чувствам добре и да се плацикам в кожата си с кеф. Сега, че това включва грижа за кожа, коса, здраве, външност, рокли, фусте, си е до вкус. Не съм маниак на тема пазаруване, нито харесвам наклепани безразборно с грим жени, но грижата за себе си винаги си личи в една жена. И уважавам силно такива жени. Гледам, че и мъжете не се дърпат.

# 91
  • France
Не помня коя актриса беше казала, че се облича за пред жените. За пред мъжете се събличала

# 92
  • София
Били Айдъл е от споменатите от Човечето.
//
...

Оххх, какво прекрасно лошо момче беше и как сега поства във ФБ и ИГ в захлас снимки на внучка си. Simple Smile
Явно той пък е открил дядовската си енергия.

# 93
Дай пример за неустоим красавец.
Не съм споменавала за неустоими красавци, при добро желание всички са устоими Grinning имах предвид, че се смятаха за излъчващи мъжка енергия, въпреки грима на очите, фон дьо тена и червилцата. И обратното - гримът не е нещо, което свързам с това да се усетя жена. Аз съм такава и се чувствам жена и без да слагам допълнително нещо по лицето си. Ако на друга жена ѝ харесва - чудесно, само казвам, че съветите "слагай грим" са клише, не всяка се чувства по-женствена, когато сложи. Нито възприемам други жени за по-женствени, когато са гримирани. Много мъже също предпочитат жени без грим.
Но козметичната, модната индустрия и нароилите се гурута имат други интереси, тепърва ще се развива този бизнес със съвети за енергии и други сили Simple Smile

Скрит текст:
Извън темата, красавци от онова време за мен са Били Айдъл
Скрит текст:
И Бон Джоуви
Скрит текст:

# 94
Правя отвара...крило от прилеп,  крак от муха и три капки от слюнка на котка. Пия 3 пъти дневно по 1 лъжичка. Излъчвам неустоима енергия, лепят се, като мухи на мед.😆

# 95
# 96
Благодаря на всички, които са отговорили.
Съжалявам, че нямах възможност да пиша по-рано.
Прочетох много коментари, че не разбирате какво точно имам предвид, то май и аз не разбирам точно, но ми се е случвало и в миналото да ми кажат, че нямам точно женствено излъчване, макар че имам хубаво тяло, като цяло хубаво лице. Но излъчването ми не било секси?
Относно облеклото - винаги съм залагала на сигурното и невзрачното. Колкото повече ме прикрива - толкова по-добре. А когато се опитам да пробвам нещо, което изглежда интересно и различно, на мен изглежда сякаш нелепо

# 97
Алпака, това което са ти казали може да е вярно, може и да не е. Дори да е вярно в този момент, подлежи на промяна в бъдеще (ако желаеш да работиш в тази посока). А човек работи за нещо, когато влага ценност в него и или очаква дивиденти.
Част от порастването ни е да не вярваме на всичко, да имаме своите граници и да отстояваме своето, а това често ни прави по привлекателни за другите.

# 98
Благодаря на всички, които са отговорили.
Съжалявам, че нямах възможност да пиша по-рано.
Прочетох много коментари, че не разбирате какво точно имам предвид, то май и аз не разбирам точно, но ми се е случвало и в миналото да ми кажат, че нямам точно женствено излъчване, макар че имам хубаво тяло, като цяло хубаво лице. Но излъчването ми не било секси?
Относно облеклото - винаги съм залагала на сигурното и невзрачното. Колкото повече ме прикрива - толкова по-добре. А когато се опитам да пробвам нещо, което изглежда интересно и различно, на мен изглежда сякаш нелепо
Женствено излъчване и секси излъчване не са еднозначни неща. По думите ти излиза, че всъщност ти си интересна и различна, а не толкова облеклото. Защо се товариш с неща, които нямат пряко отношение към живота ти?

# 99
Ех, тези искрено-прости хора, които държат да ти кажат нещо неприятно. Я не се комплексирай за глупости. Предполагам, че е имало в живота ти мъже, които те харесват, ухажват, желаят. На всички няма как да се харесаш, както и ти не си падаш по всеки мъж.

# 100
Много са малко жените, които са секси или се чувстват така 24/7, а и няма нужда. По-скоро наблегни на хубави дрехи, които да подчертават фигурата ти, бяла козметика, домашно СПА...да се чувстваш красива. Пък секси можеш да се чувстваш в подходящите моменти с хубаво бельо или секси рокля и токчета.

# 101
А на мен ми се струва , че проблема не е в доброжелателки, а в господиna 'не ме занимавай със себе си' от началните мнения . За какво се товариш с подобни личности? Няма да промениш нещата. Обръщай гръб и се усмихвай. Пролет е. Знаеш ли колко много любов има навън Simple Smile

# 102
  • Далечният изток
Хората отстрани какво казали... Понякога може да се замислиш, ако всички близки ти казват едно и също. Вече доколко ще го приемеш е отделен въпрос.
По-важното е това, което писа в началото за съквартиранта...

# 103
Тя ако се е вързала емоционално на някакъв съквартирант и се е амбицирала да го впечатли а не става ... нищо чудно всякакви изказвания да успяват да я травматизират. Съквартиранта трябва да си обира крушите и момичето ще се оправи

# 104
Какво значи "секси"? Закачлива, флиртуваща, цветна (тип момиче с рокля на цветя и капела) или сластна, с премрежен поглед и впити и изрязани дрехи (тип съблазнителка)? Кои дрехи са "секси", кое поведение е "секси", кое излъчване е "секси" - отговори си на тези въпроси, и прецени много добре кое е "твоето", кое ти харесва, кое не. Поогледай и средата, в която се движиш обичайно - какво се харесва там, какво е приемливо, какво не е. Поведението и стилът ни в обществото трябва да балансират успешно личните пориви и нагласи, но и обществения ни статус. Има професии и позиции, които по един или  друг начин ограничават или поне предполагат определен вид поведение.
Много по-важно е човек да изглежда здрав, да има изправена стойка и енергична походка, да говори уверено, да гледа събеседниците си в очите, да се усмихва.

Общи условия

Активация на акаунт